Gyerkőc breakel

2010.07.11. 21:49

Nem nyomja szarul a gyerek :D

 

 Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem már a könyökömön jön ki Stohl András és Liptai Klaudia. Megértem én, hogy ez most (meg az elmúlt fél éveben) nagy szám volt, de nekem már kurvára elegem van belőle.

Ha megnézitek a nagyobb portálokat, akkor lehet látni, hogy minden nap van egy Bucis cikk vagy arról hogy őt mennyire kell sajnálni, mert ő tényleg nem akarta, vagy egy cikk arról, hogy a büdos geci még így is kap szerepeket és hogy ott rohadna el, ahol van.
Én személy szerint nagyon bírom Stohlt és semmi bajom a szerepeivel, azt viszont én is elismerem, hogy nagy felelőtlenség volt bedrogozva, bepiálva a volán mögé ülni. Ettől függetlenül a bíróság dolga, hogy véleményt alkosson és nem a médiáé.
A legbosszantóbb az, hogy ők nem is akarnak ebben részt venni, de hát miről beszéljen az ember, ha már Maunika show sincs, meg Győzike is koporsót árul..?

A másik meg szegény Liptai. Én nagyon nem bírom, mert a bögyömbe volt már az aktos húzásai miatt - hogy azt is 3 hónapig néztük, hogy hogy néz ki vizes fürdőruhában - de ezt már soknak tartom, hogy még a küszöbb alatt is az folyik, hogy mi lesz most vele.
Nem elég, hogy meghalt az élettársa, de akkor most még a média őt zaklatja. Haggyák békén a picsába! Nem tudom kinek hiányzik az életéből, hogy egy szerette halála után még azt kérdezgessék, hogy mennyire szerette, és vajon hogy halt meg. 
Szegény pali meg forog a sírjában. Már mindenfélét összehortak róla is meg Klaudiáról is. 

Elkapott megint a hév, csak utálom az ilyen töltelék híreket, amikor "egy megbízható forrás szerint" vagy "egy nevét nem vállaló.." szomszéd kislányának az ovis társától tudjuk hogy..
A legtöbb cikkben ráadásul a szereplők érdekes módon nem nyilatkoznak közvetlen, csak "azt hallottuk, hogy..". Stohlról is kiderült, hogy nem volt deelere és nem utálják a szomszédai se. A média meg ezen lovagolt két hétig.. 

Na mindegy. Most már nekem is van menő celebes cikkem és már ideges se vagyok..

ROOM Magazin 2010 Október

2010.07.11. 21:16

 Már párszor írtam a Room-ról, de aki nem tudná még annak mondom, hogy egy fashion/design/stylist újságról van szó. Az újság világhírűvé nötte ki magát, de főleg Európában hódít. 
Ezt talán eddig is tuduk még, de azt talán nem hogy az újság Magyarországon indult, csak aztán a szokásos magyar hozzáállás oda vezetett, hogy leszólták, szar, hugy, nem kell, mi ez a szar, ezért kimentek külföldre és láss csodát, azóta veszik, mint a cukrot. Az ilyen "magyaros" hozzáállást mondjuk utálom, de erre most nem térek ki.
Amióta külföldön szerkesztik, azóta még színvonalasabb lett az újság és jobbnál jobb dolgokat mutat be. Sajnos elég ritkán jelentkeznek új számmal, és ha van is, azt is nagyon hamar elkapkodják.
Pont ezért csináltak hozzá egy kis promó videót, hogy mindenki az eszébe vésse, hogy októberben jön a következő ;)
Lessétek:
 

@#38

2010.07.11. 20:25

 Ma elég mozgalmas napom volt, mert ide oda kellett menni, meg akvárium, meg bringa, meg garázs, meg közbe még windows telepítés, és így aztán mindenre volt időm csak a blogra nem. Mondjuk nem is nagyon lett volna mit kirakni, mivel ma semmi nem történt sehol. Nem tudom mi van a népekkel, de minden halott. Volt pár modell poszt, ami úgyan jó csajos, de egy külön posztot nem ér meg.
Szóval most pagás van, de még megyek windowst rendbeszedni, meg telepíteni és akkor jó lesz. Este még jövök ;)

Gömbözz promó parti

2010.07.10. 23:19

 Ma voltunk ugye gömbözz partin, ami fergeteges sikert aratott. A résztvevők mind élvezték, és páran meg is állapodtunk, hogy ha lesz pénzünk összedobunk egyre ;)
A buli értékelőjét a Gömbözz! blogon lehet elolvasni a képre kattintva ;)

A Facebook új értelmet nyer

2010.07.10. 10:23

Rajzfilm nyomtatókkal

2010.07.10. 10:19

 Először még pár hete láttam, de akkor nem itthon voltam és nem tudtam, hogy mi ez, ki ez, de most megint szembe futottam vele és szörnyű késztetést éreztem, hogy megosszam veletek ;)

 Ma debütál a film a mozikban, és úgy tűnik az előzetes vetítések alapján, hogy a film igen is sikeres lesz!
Sokan aggódtak, hogy Adrien Brody nem lesz megfelelő a macho szerepre, főleg nem Arnie után, mivel a Zongorista nyúlánk és vézna főszereplője, hát nem az a tipikus macho figura na. A forgatás kedvéért 15kg szín izmot gyúrt magára, szóval a fizikumára már nem lehetett kifogás - ennek ellenére sokan így sem volt elragadtatva az ötlettől.

A premier vetítések azonban nagyon pozitív kritikát hoztak. Mind Adrien Brody, mind hazánk fia, Nimród Antal részéről. Sokan világhírű kariert jósolnak Nimródnak. Adrien pedig nagyon jól alakította az ügyeletes keméyn fiút. 
Reméljük Nimród további iskereket könyvelhet el majd magnak.

despite a whole host of story/pacing problems, I had a really great time when I saw it at a press screening this past week [...] Adrien Brody was suitably badass and Alice Braga proves she can hold her own in a testosterone-filled action film. Most impressive to me was Antal’s work; the film’s set pieces have a great sense of geography and evoke a tension that we don’t see enough of in popular action directors [...]  If anything, Predators proves that Antal has an extremely promising filmmaking career ahead of him. 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: film

Igényes LEGO film

2010.07.10. 00:49

 Nem is tudom, hogy láttam-e mostanában ilyen igényessen összerakott LEGO filmet. A legtöbb ugyanis tényleg stop motion. Olyannyira, hogy képkocka/másodperc a minősége. Nem úgy mint ennek a videónak. A minőség szinte film szerű, és zseniális, ahogy a fokusszal is játszanak. Van benne némi effekt is, ami csak mégjobban feldobja az egészet. Have fun ;)

Van kalapom!

2010.07.10. 00:46

 Már több éve keresek olyan kalapot, ami jól áll nekem - mások szerint is - és ma végre találtam. 
Bojkival voltunk vásárolni árkádba, mert neki kellett pár cucc még, és én is elmentem vele. Vettünk mindent, meg közbe én is nézelődtem. Azt kell hogy mondjam, nagyon büszke vagyok magamra amúgy, mert már több napja egyfolytában van pénzem és nem költöttem el. Itt vol a zsebemben és mégse mentem a Zarába hogy elverjem, és nem vettem cipőt, meg ilyesmit. Szóval tök ügyes vagyok, tessék megdicsérni.
Mindez természetesen máig tartott, de ma is okosan csináltam. Vettem egy inget, ami mellesleg kurva jól áll rajtam mindenhogyan. Okos, Smart, Sexy, SS (Smart&Sexy), illetve XSS verziókat különböztetek meg az alapján, hogy feltűröm az ujját, betűröm, kitűröm, kigombolom, begombolom, nyakkendővel/nélkül. Szóval mindenhogy jól áll. 
Amúgy egy csíkos hosszú ujjú ingről van szó.  Ő azért került a kosárba mert nagyon olcsó volt - 2000Ft - ami a többihez képest tényleg nagyon az. Egy kib. fehér ing 4e forint bazz! A színes az már 5+, ami meg mintás is, az már 6-7+.
A másik ok, az meg az volt, hogy volt a méretemben, ja és hogy slim fit szabású. Szóval minden passzol.

Ezek után láttam meg a kalapot. Pontosabban Bojek. Szidtam is érte, mert nem akaram többet költeni 2e forintnál, de végül úgy döntöttem, hogy mivel már két éve ilyet keresek és eddig nem találtam, ezért ez egy isteni jel, hogy most megvegyem.
Egy darabig kérettem magam, aztán megvettem. Tényleg elég jól áll, na. Főleg az új ingemmel, meg a menő körlencsés szemüvegemmel. 
Teljes siker. Tulajdonképpen a mai fizumat basztam el rá, de nem bánom. Megérte. Még mindig maradt pénzem balcsira, stelárra is.
 

süti beállítások módosítása