Ma debütál a film a mozikban, és úgy tűnik az előzetes vetítések alapján, hogy a film igen is sikeres lesz!
Sokan aggódtak, hogy Adrien Brody nem lesz megfelelő a macho szerepre, főleg nem Arnie után, mivel a Zongorista nyúlánk és vézna főszereplője, hát nem az a tipikus macho figura na. A forgatás kedvéért 15kg szín izmot gyúrt magára, szóval a fizikumára már nem lehetett kifogás - ennek ellenére sokan így sem volt elragadtatva az ötlettől.

A premier vetítések azonban nagyon pozitív kritikát hoztak. Mind Adrien Brody, mind hazánk fia, Nimród Antal részéről. Sokan világhírű kariert jósolnak Nimródnak. Adrien pedig nagyon jól alakította az ügyeletes keméyn fiút. 
Reméljük Nimród további iskereket könyvelhet el majd magnak.

despite a whole host of story/pacing problems, I had a really great time when I saw it at a press screening this past week [...] Adrien Brody was suitably badass and Alice Braga proves she can hold her own in a testosterone-filled action film. Most impressive to me was Antal’s work; the film’s set pieces have a great sense of geography and evoke a tension that we don’t see enough of in popular action directors [...]  If anything, Predators proves that Antal has an extremely promising filmmaking career ahead of him. 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr962142510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása