Anyám ma reggel bejött a szobába pár kopogás után, aminek rendkívüli módon örültünk, mivel a barátnőm épp pizsamában (egyszáll tangában) ücsörgött az agyon és nem feltétlen akartunk komoly párbeszédet folytatni anyuval.
Kopogás után mégis csak beengedtük, mondván, már 2 éve együtt vagyunk, ennyi idő alatt pedig ha nem szokott hozzá anyu, hogy néha itt van Niki, akkor most már nem is fog.
Ennek ellenére azért nem gondoltuk, hogy 1 percnél többet fog beszélni - más embernek leesik, hogy ha ketten kevés ruhában vannak, még ha nem is akarnak semmit csinálni, akkor se zavarom őket túl sokáig, ha csak nem nagyon fontos.
Már 8 sor óta írom, hogy mi van, de a lényegig még nem jutottam el.
Bejött és elkezdte mondani, hogy ő most egy PICIT elmegy a városba. Az ebéddel ne várjuk, mert valószínüleg nem ér ide, de aztán 2-kor meg koncert lesz a városban, aztán meg 4-re megy a Széchenyi térre, szóval igaziból, tulajdon képpen, tehát, ő arra gondolt, hogy 8 előtt haza se jön.

Az elején még nem is kaptam észbe, aztán nekiálltunk számolgatni Nikivel és kijött, hogy legjobb esetben is 9 órára megy el - de erről ugye mindenki tudja, hogy lehetetlen..

A slussz poén az egészben, hogy a mamához azért nem jön (egy héten egyszer megyünk hozzá) mert neki dolga van - ezt mondta az anyjának.
Én azért megteszem a tőlem telhetőt és feldobom, hogy vajon, milyen lehet most a koncerten..? 

A betegség az is marad

2011.08.26. 16:34

Megint utolért valami vírus és halálomon vagyok. Ez azért igazán ironikus, mert mindig csak röhögni tudtam az olyanokon, akik még nyáron is képesek megfázni. De hát ilyen az élet. "Az élet olyan, mint egy doboz bon-bon."

Akárhányszor betegszik le az ember, utólag mindig úgy tűnik, hogy nem is volt ez olyan vészes, és mi ez nekem, ez csak egy megfázás.
De amikor arra ébred az ember, hogy fáj a torka, de úgy, hogy még nyelni se tud, akkor egészen átértékeli ezt a dolgot. 
Az este siekrült kb 2 órát aludnom, mert 20 percenként felkeltem, hogy kint töltsek 1 órát a fürdőben arcmosással, meg hideg vizes zuhannyal.
Így nyáron azért is igen vicces megfázni - vírust elkapni - mert télen az embernek nem annyira tűnik fel, hogy lázas, mert hát hideg van, megszokott, hogy az ember fázik.
De nyáron egészen hihetetlen érzés, amikor már a 3. takarót húzod magadra, majd oldalra tekintesz és azt látod, hogy a barátnőd egyszál tangában vonaglik az ágyon, mert mindjárt megsül még így is.

 

Ezek után már biztos volt, hogy kelleni fog egy hideg vizes zuhany.
A kádban ülve még arra is volt időm, hogy rájöjjek a melegvíz sokkal jobb, mint a jéghideg. Aztán persze jött a hideg is. Kész csoda, hogy Niki nem ébredt fel a sikongatásomra, mikor először végigfutott a hátamon a hideg víz.

Sajnálatos módon a mi bojlerünk is úgy tud szolgáltatni vizet, mint az ismert 9gag-es képen. Ezért aztán a kellemes langyos víz után a 2 fokos óceán üde frisségét élvezni nagy öröm volt.
Utána azért sokkal jobban voltam, de nem biztos, hogy sokat fogom erőltetni ezt a fürdőzést. 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: bymyself

Rövidfilm: Portal: No Escape

2011.08.24. 13:36

 Dan Trachtenberg jegyzi a filmet, akinek a neve már ismerős lehet korábbi munkái után. A film abszolút must watch. Zseniálisan ötvözi a számítógépes valóságot a Mátrix szerű jövőképpel.
Az alap ötlet egyértelműen a játékból ered, de az ugrások és a kivitelezés, mindenképpen profi munka.
A zenét a film alá egyébként Mike Zarin készítette, akinek a neve az első Inception trailerhez fűződik. (Nem, nem a BAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHRRRRRRRRRR féle verzió az) 
Nincs több mondanivalóm, tessék nézni!

Above the Dust

2011.08.24. 13:05

Igazán hangulatos Down Hill videó. A zene és a vágás is stimmel. Tessék nézni és ámuldozni :D

Szervusztok celebek!

2011.08.24. 12:22

Fluor Tomi kiakadt  Dér Henire, mert az új klipjükben őt is celebként tüntetik fel. Fluor nem érti, hogy ő miért került a celebek közé, mivel ő nem celeb!

A történet hátterében csupán annyi áll, hogy Dér Heni, a Sougarloaf együttes méltán elismert tagja, nézeteltérésbe került Fluorral. Aki kíváncsi az egész történetre, annak figyelmébe ajánlom a velvet cikkét.

Az egész azért igazán vicces szerintem, mert két celeb - mondjuk Dér Heninek még a celebsége is megkérdőjelezhető - arról veszekszik, hogy ők ugyan nem celebek. 
Azt hajlandó vagyok elismerni, hogy Fluor nem a szokványos értelemben vett, átlag celeb, mivel ő nem csak mindenféle partikra jár, ahol hülyeségeket beszél, hanem néha napján még az ízlésficamos fiatalokat is szórakoztatja koncertekkel, ami a maga módján azért elismerésre méltó.

Ezzel ellentétben Dér Henit szerintem a kutya nem ismeri, ezért most még jól is jön neki ez a kis balhé Fluorral. Dér Heni szerintem még fénykorában sem volt celeb, ma meg már főleg nem az.
Az olyanoknak, akik még annyira sem ismerik Dér Henit, mint én, azoknak természetesen vannak olyan honlapok, ahol mindent be lehet pótolni. Például itt is.

Ennél már csak az lenne neki jobb reklám, ha kiderülne, vagy legalább hírbe hoznák őt is a Dubajozókkal.  

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: celeb youtube

süti beállítások módosítása