A betegség az is marad

2011.08.26. 16:34

Megint utolért valami vírus és halálomon vagyok. Ez azért igazán ironikus, mert mindig csak röhögni tudtam az olyanokon, akik még nyáron is képesek megfázni. De hát ilyen az élet. "Az élet olyan, mint egy doboz bon-bon."

Akárhányszor betegszik le az ember, utólag mindig úgy tűnik, hogy nem is volt ez olyan vészes, és mi ez nekem, ez csak egy megfázás.
De amikor arra ébred az ember, hogy fáj a torka, de úgy, hogy még nyelni se tud, akkor egészen átértékeli ezt a dolgot. 
Az este siekrült kb 2 órát aludnom, mert 20 percenként felkeltem, hogy kint töltsek 1 órát a fürdőben arcmosással, meg hideg vizes zuhannyal.
Így nyáron azért is igen vicces megfázni - vírust elkapni - mert télen az embernek nem annyira tűnik fel, hogy lázas, mert hát hideg van, megszokott, hogy az ember fázik.
De nyáron egészen hihetetlen érzés, amikor már a 3. takarót húzod magadra, majd oldalra tekintesz és azt látod, hogy a barátnőd egyszál tangában vonaglik az ágyon, mert mindjárt megsül még így is.

 

Ezek után már biztos volt, hogy kelleni fog egy hideg vizes zuhany.
A kádban ülve még arra is volt időm, hogy rájöjjek a melegvíz sokkal jobb, mint a jéghideg. Aztán persze jött a hideg is. Kész csoda, hogy Niki nem ébredt fel a sikongatásomra, mikor először végigfutott a hátamon a hideg víz.

Sajnálatos módon a mi bojlerünk is úgy tud szolgáltatni vizet, mint az ismert 9gag-es képen. Ezért aztán a kellemes langyos víz után a 2 fokos óceán üde frisségét élvezni nagy öröm volt.
Utána azért sokkal jobban voltam, de nem biztos, hogy sokat fogom erőltetni ezt a fürdőzést. 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: bymyself

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr253182305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása