Szervusztok celebek!

2011.08.24. 12:22

Fluor Tomi kiakadt  Dér Henire, mert az új klipjükben őt is celebként tüntetik fel. Fluor nem érti, hogy ő miért került a celebek közé, mivel ő nem celeb!

A történet hátterében csupán annyi áll, hogy Dér Heni, a Sougarloaf együttes méltán elismert tagja, nézeteltérésbe került Fluorral. Aki kíváncsi az egész történetre, annak figyelmébe ajánlom a velvet cikkét.

Az egész azért igazán vicces szerintem, mert két celeb - mondjuk Dér Heninek még a celebsége is megkérdőjelezhető - arról veszekszik, hogy ők ugyan nem celebek. 
Azt hajlandó vagyok elismerni, hogy Fluor nem a szokványos értelemben vett, átlag celeb, mivel ő nem csak mindenféle partikra jár, ahol hülyeségeket beszél, hanem néha napján még az ízlésficamos fiatalokat is szórakoztatja koncertekkel, ami a maga módján azért elismerésre méltó.

Ezzel ellentétben Dér Henit szerintem a kutya nem ismeri, ezért most még jól is jön neki ez a kis balhé Fluorral. Dér Heni szerintem még fénykorában sem volt celeb, ma meg már főleg nem az.
Az olyanoknak, akik még annyira sem ismerik Dér Henit, mint én, azoknak természetesen vannak olyan honlapok, ahol mindent be lehet pótolni. Például itt is.

Ennél már csak az lenne neki jobb reklám, ha kiderülne, vagy legalább hírbe hoznák őt is a Dubajozókkal.  

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: celeb youtube

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr503175754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nike2822 2011.08.24. 16:30:50

nem tudom, hogy mi a bajod a Dér Henivel, tök jó hangja van, egy viszonylag jó banda tagja, és nem egy feltűnősködő ostoba celeb picsa...
süti beállítások módosítása