2012 09 25 - Suli

2013.09.25. 07:40

A múlt héten végre sikerült összehozni egy általános iskolai osztálytalálkozót. igaziból azért megdöbbentő ez, mert az utóbbi években már többször tettünk rá kisérletet, de eddig mindig kudarcba fulladt. Mindig volt 3-4-5 ember, aki tudott volna jönni, aztán így soha nem jött össze.

Most viszont!

Valahogy mindenkinek jó lett, a mai napig se értem hogy hogy. Mire odaértem a banda nagyrésze már ott volt és tök fura volt megint belépni ebbe a körbe. A sulis légkör teljesen megváltozott, hogy eltelt közben 7 év. A korábbi klikkekből semmi nem maradt. Mindenki egyenrangú volt. 

Az este vége persze az lett, hogy mocskos mód beittunk, de közbe annyi emléket idéztünk fel, amennyit csak lehetett. Előkerült persze az összes történet, hogy a tanárokkal hogy voltunk - vagy inkább hogy sem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr715532492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása