Louis XIV - Stalker

2010.09.26. 21:29

 Human bácsi megint eltalálta.. Ebben is vannak ám szép lányok..

Könyv

2010.09.26. 21:00

 Nem, továbbra sem arról vagyok híres, hogy sokat olvasok. Őszintén szólva én szívesen olvasok, csak rendszerint, amit olvasnék az általában nincs meg, ha van boltba, akkor meg drága és sokallok rá annyi pénzt. 
Szóval egy smucig disznó vagyok, pedig a műveltségre nem kéne sajnálni.

De most nem ez a lényeg - hanem hogy de szóval nem kezdünk mondatot. De ez sem lényeg - haha - hanem az, hogy mivel most már mindenki írhat könyvet, mert az menő, meg mert azzal jól lehet keresni - ha nem ostobaságokat ír az ember. Mondjuk ez is olyan dolog, hogy ha Annácska tud könyvet írni, akkor én is. De volt már olyan könyv a kezemben, amiben csak faszság volt, és mégis jó volt - pedig nem vicckönyv volt.

Szóval - erről is le kéne szoknom - kitaláltam, hogy majd ha nagy leszek, és lesz felesleges egy havi fizetésem, akkor majd írok egy könyvet. És persze majd gazdag leszek és az én könyvem egy varázslótanoncról - azt már lelőtték - egy munkanélküliről fog szólni. Főleg azért, mert itthon abból sok van, és majd mindenki magára ismer, és majd viszik mint a cukrot. Ugyan az lesz az üzletpolitikám mint Coelho bácsinak. Ez a terv.

Aztán majd ha már lesz belőle 8 rész, akkor eladom az abc-nek és csinálhatnak belőle sorozatot. Aztán ha már az se, akkor meg egy 3D-s mozifilm. 
A pénzt meg eliszom és elkurvázom. Németországban. Ennyi.

Gumi valentin napra

2010.09.26. 20:50

 Na ez de beteg már :D Amúgy ilyen mintákat simán ki lehetne találni, amik ilyen spéci nyomot hagynak a betonon. Simán lehetne felirat is, vagy kígyó minta, vagy akármi. Ha még riáloznék akkor tuti olyan kéne, hogy BEKAPHATOD, és ha valaki beszólna hogy mit ugrálok a ház előtt, akkor csak simán kétszer körbetekerném a házat.
Meg lenne a tekerős bringa, amin meg ilyen szívecskés van, azzal meg járnék Barátnőzni :D

Hal a vízben #sokadik

2010.09.26. 20:17

 Ma végre lecseréltem szegény nyomorult halak vizét. Nem is azért mert már nem volt átlátszó - mert még simán láttam a hátsó falát is az akváriumnak - hanem mert tegnap anyum szerzett nekem egy új, nagyobb akváriumot. Szóval most kapott egy piros pontot a sok fekete mellé.
A halak meg persze örültek, hogy kiszedtem az elhullott társaikat. Én persze tartom magam ahhoz a logikához, hogy az erősebb életben marad, a gyenge elpusztul, és ez normális, hogy az én akváriumomban rendszeresen gyenge halak vannak. Niki simán úgy magyarázza, hogy a halakat etetni kell, meg tisztítani az akváriumot.

off
épp most esett bele a lámpájuk a vízbe, de én halált megvető bátorsággal oda ugrottam és kiszedtem a vízből. Örömhír, hogy a halak még élnek.
on

Ez amúgy úgy fordulhatott elő, hogy az új akvárium mivel nagyobb, ezért éppen elég nagy rá az eddigi lámpa. És most ahogy melegedett be az izzó, gondolom elmozdult a melegtől, vagy nem tudom, és beleesett :D

Szóval most, hogy ma már új akváriumot is kaptak és le is teszteltük őket - engem, most már nyugalom lesz. És még a lámpa időzítőt is új programra állítottam.
Viszont ahogy elnézem az izzó eddig bírta. Úgy tűnik nem szereti ha vizes lesz. Épp most durrant el. Szegény halaknak elég eseménydús ez a nap. Pedig még nem is tudják, mit tartogatok holnapra...

Ne vezess álmosan!

2010.09.25. 20:40

 Egy igazán találó plakát. Magáért beszél.

Sétáló asztal

2010.09.25. 20:38

 Láttunk már forgó asztalt ma, de sétálót még nem. Hát tessék! Ilyen is van. A következő asztal már írni is tud majd.

Dr. Pepper üdítő

2010.09.25. 20:29

 Az amerikai lét egyik ikonja. Szerintem mindenki ismeri, vagy legalább már hallott róla, de mivel itthon nem nagyon lehet kapni - nem lehet - ezért szinte biztosra veszem, hogy még nem sokan ittak  az utazóközönség soraiból.
A legismertebb filmes jelenet talán a Forrest Gumphoz kötődik, de sok más filmben is szerepel.
Nekem ma lehetőségem volt megkóstolni és az igazat megvallva számítottam én minden másra csak erre az ízre nem. 
Az üdítő fő ízét leginkább a kóla íz jellemezné, de van egy elég erős mellékíze is, ami meg a marcipán. Nagyon fura a kettő együtt, mivel az ember külön-külön mindkettőt megszokta, de együtt nem nagyon. Biztos meg lehetne szokni. Élménynek azért jó volt. Most már és is Gumpnak érzem magam egy kicsit.

Portal real life

2010.09.25. 20:11

 Azt hiszem mindenki ismeri már a játékot, aki meg nem az szégyelje el magát alaposan. Ettől függetlenül, ha nem ismered akkor is nézd, mert a videóból kiderül, hogy mi a lényeg.

via Samponfedő

Forgó mintás asztal

2010.09.25. 13:30

 Soha nem láttam még ehhez foghatót, legalábbis nem asztal formájában. Az egész lényege, hogy a kis kockák között zsanérok(?) vannak és így az egész asztal mozog ha egy kocskát elforgatunk. Így elég nehéz elképzelni, de van videó is a tovább után.
Az asztal amúgy 2000 fontnál kezdődik, szóval jobban jártok, ha járatjátok kicsit a  buksitokat és legyártotok egy saját verziót.
Az asztal amúgy a méretének az 1,4-szeresére nőhet forgatás közben. Tessék nézni a videót a tovább után.

süti beállítások módosítása