4:00

2010.08.07. 04:02

 Gyakorlatilag 4 óra van. Most ébredtem fel, mert kéne dolgozni meg ilyenek és mikor máskor, ha nem ilyenkor, mikor nyugi van.
Az utóbbi pár nap elég rendessen szétcsúszott. Csabi és Bojek nem kíméltek. Tegnap is valamikor 3 körül jöttem haza és kurvára kész voltam. Mondjuk tegnap csak Csabival partiztunk. Szotyi, bor, icetea. Mindez elég volt ahhoz, hogy délben keljek, úgy hogy semmit nem tudok magamról..

Most megyek, még nézek nektek valami kontentet. Mert amúgy rakom félre ám, hogy majd rakom ki, de soha nem jutok el odáig, hogy meg is tegyem.. :S

Jackass 3D Trailer

2010.08.06. 16:01

Comic :: Gambling

2010.08.05. 22:11

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

 Judit küldte nekünk a videót. Szerintem kurva jó! Az első fél-egy perc csak duma, azt tekerjétek el. Utána jön  a lényeg.

Hulla

2010.08.05. 21:34

 Kegyetlen mód fáradt vagyok. Tegnap (ma) reggel értem haza és nem sokat aludtam. Talán 4 órát összesen és mostanra meg is látszik rajtam. 
Ma voltam minden felé, bankos dolgokat intézni, posta, stb.. Volt feladat. Délután még összefutottam Csabival meg Bojkival laposon aztán itthon alkottam. Nekiálltam a honlapnak is úgy igaziból, komolyan. A grafikák már rendben vannak, a háttér még készül de talán az is rendben lesz. Ha minden jól megy akkor pár napon belül talán nézhető verzió is lesz belőle.

Este talán még lesz valami összeülős megint a srácokkal de az is lehet hogy simán bealszok mert hulla vagyok.
Majd még jövök.

Csabi

2010.08.05. 11:01

 Kegyetlen széjjelcsapós buli volt itt tegnap/ma.
Vendelinbe kellett mennem melómegbeszélésre, aminek az lett a vége, hogy utána ott maradtam, mert ott volt Bojki és kiderült hogy jön Csabi is.
9 körül be is futott és kezdetét vette az este. Vendelinből nem is tudom mikor jöttünk el, de kb 11 kor. Nem volt nagy ivászat, vagy semmi ilyesmi, csak a duma meg az ökörködés.

Jöttünk Bojkiékhoz. Itt volt velünk Orsi is szóval egyre inkább kezdett összeállni a partihangulat. Volt bor, pálinka, icetea, gyömbér, minden ami kell. 
Imádom mikor Bojek és Csabi egy helyen vannak mert mindig  tanulok tőlük valamit. Ez tegnap olyannyira jól sikerült hogy hajnalban jöttem haza, úgy fél 5 körül. Kaptam egy adag zenét Csabitól, meg flashkészítő programot, szóval még az is lehet, hogy vissaztérnek a DeepHills cuccok.

Most mennem kell, mert egy rakat dolgom van, de majd még jelentkezem.

Amit megérintesz, azt eszed!

2010.08.04. 00:36

 Moss kezet!

 Már-már egészen szexi formája van.. A képet a Ma csók, macsók blogról nyúltam. Csajoknak ajánlom figyelmébe. Tele van hasonló kaliberű fiúkákkal.

Újabb slow-motion :: Ritalin

2010.08.04. 00:14

 A kólás videó is sokaknak bejött, most itt a folytatás Human-nak köszönhetően. 55-től nagyon durva, de addig se szar. Tessék nézni.

 Attila megint írt nekem a Gömbözz promóval kapcsolatban és megint lesz egy promó nap. Aki már volt az tudja, hogy miről van szó, aki még nem volt az meg már biztos hallott róla. Ha mégsem akkor mondom:

Hozz fürdőruhát, törölközőt és irány a Gömb! A buli ingyenes, csak ki kell próbálni, és mondani a haveroknak, hogy milyen jó és hogy jöjjenek ők is.
Akit érdekel az dobjon egy mailt a weinie4 kukac gmail pont com-ra, vagy írjon rám msn-en vagy facebook-on vagy akárhol jelezze, hogy jönne, mert jó lenne egy kb létszám.

Aki még így se tudja, hogy miről van szó annak ajánlom figyelmébe a Gömbözz! blogot! Itt találtok videókat, képeket az egészről ;)
A promó napig még lesz tájékoztatás, de előre láthatólag jövő hét végén lesz. Kb csütörtök-péntek. Lehet rá készülni.

süti beállítások módosítása