Csabi

2010.08.05. 11:01

 Kegyetlen széjjelcsapós buli volt itt tegnap/ma.
Vendelinbe kellett mennem melómegbeszélésre, aminek az lett a vége, hogy utána ott maradtam, mert ott volt Bojki és kiderült hogy jön Csabi is.
9 körül be is futott és kezdetét vette az este. Vendelinből nem is tudom mikor jöttünk el, de kb 11 kor. Nem volt nagy ivászat, vagy semmi ilyesmi, csak a duma meg az ökörködés.

Jöttünk Bojkiékhoz. Itt volt velünk Orsi is szóval egyre inkább kezdett összeállni a partihangulat. Volt bor, pálinka, icetea, gyömbér, minden ami kell. 
Imádom mikor Bojek és Csabi egy helyen vannak mert mindig  tanulok tőlük valamit. Ez tegnap olyannyira jól sikerült hogy hajnalban jöttem haza, úgy fél 5 körül. Kaptam egy adag zenét Csabitól, meg flashkészítő programot, szóval még az is lehet, hogy vissaztérnek a DeepHills cuccok.

Most mennem kell, mert egy rakat dolgom van, de majd még jelentkezem.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr782200454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbalage 2010.08.05. 19:51:17

Mit dolgozol a vendelinben?

weinie4 · http://weinie4.blog.hu 2010.08.05. 19:54:10

Csak ott találkoztam Attilával honlap megbeszélés miatt.
süti beállítások módosítása