Mambo Italiano

2010.03.31. 00:15

Circulation - Chocolate

2010.03.30. 22:24

Fasza lazulós zene. Akinek bejött annak ajánlom a többi circulation zenét youtubeon.

Bringa

2010.03.30. 22:15

Ma voltam egyet bringázni. Most hogy már jóidő van nagyon durván megjött hozzá a kedvem, csak soha nem volt időm/energiám rendesen elmenni egyet. Mostanság hulla vagyok. Ma elaludtam angolon is de ezt már írtam. Szóval ma hazajöttem és nem csináltam semmit. Aludtam 2 órát és már nagyon kellett. Persze Cinky ma is keresett és nem haragszom rá, vagy semmi, csak tényleg elég Murphy hogy mindig akkor keres valaki mikor pihenni akarok egy pár órát.
Már nagyon cserregett szegény bringa, szóval gondoltam adok neki egy kis proteksönt - nyomtam rá pár korty olajat és nagyon megköszönte. Semmi zaj, semmi nyöszörgés, csak a selymes gurulás. Isteni.
Voltam erre-arra és jó volt. Telo be a fülbe, kis hangerő. A világ kizár rész nem volt meg, mert a telom fülese olyan müanyag hogy csak na, és simán behallatszik minden, hiába hangosítom föl akármennyire. A fülem az szétreped, de le nem szigetel. Annyi baj legyen, legalább hallom, ha épp rámdudálnak.

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: sport bringa

Fashion :: Egyedi polók

2010.03.30. 21:08

 

Mostanában tök jó egyedi polókat lehet neten találni. Most is talaláltam egy párat és nagyon bejönnek. Nem tudok töb körítést írni. Képre kattintva checkoljátok őket. Ha kifogjátok az akciósakat akkor megúszátok 12 dolcsiból. A durvábbak - bárízlés válogatja - 20-25 dolcsiért futnak.

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: fashion

Game :: Mennyire vagy romlott?

2010.03.30. 20:55

 

Igaziból nem is ez a neve a játéknak de ez most mindegy. Egy sor kérdésre kell választadni. Természetesen mind kényes téma. A végén kiszámolja hogy mennyi büntit kapnál ezekért. Én nagyon jól szórakoztam. A tippet köszönjük Julcsinak. Have fun. Ja és kérem az eredményeket! Katt a képre a kérdőívért.

 

Szerző: weinie4

5 komment

Címkék: webart bymyself

Facebook újít

2010.03.30. 20:09

Ma lehoztak egy közleményt miszerint a facebook megint készül valamit beújítani az oldalon. Nemes irta is hogy ezen a héten is lesz min lázadni hát tessék.
Én amúgy támogatom az újításokat, már ha azok jók. Ez elég közhelyesre sikerült az hiszem. Szóval konkrét tények még nincsenek hogy mi is lesz ez a nagy újítás, csak annyit árultak el az okosok hogy valószínűleg az eseményeket majd helyhez lehet kötni, mint pl a képeket a GoogleMaps-on vagy ilyesmi. Ez mondjuk tök jó lehet, hogy a fotóinkat meg tudjuk jelölni, hogy hol készültek még térképen is. Felesleges hüyleség de attól függetlenül bejön.
Illetve több alkalmazást akarnak indítani, de ezekről sok új még nincs.

Az új szolgáltatások közül még nincs mindegyik készen, sőt, van, amelyiket még el sem kezdtük megcsinálni. Egyértelműen meghatároztunk azonban néhány olyan módszert, amiknek a segítségével izgalmasabbá tehetjük a mindennapi kapcsolattartást és a tartalommegosztást.
Az alapötlet az volt, hogy a megosztott tartalmakhoz hozzákapcsoljuk az információt a tartózkodási helyről. Most azonban támadt néhány izgalmasabb ötletünk.

Kíváncsian várjuk az "izgalmasabb ötleteket".

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: facebook

Kattra nagyobb lesz. Japánban azért nem szar a rendszer he. 61mbps 0,27  dollárért... Need!

 

Szerző: weinie4

3 komment

Címkék: system

Lost Fanart

2010.03.30. 17:58

Kattra nagyobb mind :) Szerintem elég jók lettek.

Szerző: weinie4

3 komment

Címkék: sorozat webart

Today :: 2010 03 30

2010.03.30. 17:41

Mai helyzetjelentés: kurvafáradtvagyok. Ma még angolon is aludtam. Szerintem ez a fáraadtság netovábbja. Soha nem szoktam órán aludni, és még soha nem is aludtam, de ma sikerült. Ráadásul pont Jusztina óráján, aki annyira jófej velünk. Persze tagadtam "csak zenét hallgattam..". Mentségemre legyen mondva hogy a két óra között aludtam csak, és mikor bejött akkor csak 3 perc után tértem magamhoz, de volt aki meg kajálni volt és sokkal többet hiányzott. Engem ez vigasztal.
Most végeztem pár dolggal, este olvasni fogok, holnap meg megyek vért adni. Első órára be kell mennem, aztán le kell adnom prá papírt meg ilyeneket, hogy minden jól menjen Balage szülinapja körül, de pont jó is lesz. Dután meg jönnek Andiék prezentációt csinálni. Ja a lényeget nem mondtam, hogy míg a többiek órán lesznek, addig én a tanyán fogok ülni laptoppal és prezentációt csinálok Zsófival, mert valamit már alkotnunk kéne.
Tök jó igaziból, hogy mindent elmondtam, csak azt nem hogy ma mi történt.
Mesélek: ma kellett volna elvinnem Vandának a Benjamin Button filmet, amit szépen be s készítettem, de reggel rádöbenve, hogy ma tesi is lesz és nem férek el a válltáskámban, gondoltam hogy átpakolok a másik táskámba. Csak a tollaimat, az ellenőrzőmet, meg a dvd-t hagytam itthon. Útközeb eszembe is jutott, de visszamenni már nem tudtam érte. Szóval gondoltam veszek neki egy kárpotló csokit. Az adott szünetben le is mentem a suli elé, picit még lógtam is közgázról, de csak nem jött.
Mint utólag kiderült tablófotókat kellett intéznie és egyszerűen nem ért ide. Pontosabban oda. Itthon rámírt msn en hogy ne haragudjak és egy darabig megfordult a fejembe hogy gonosz legyek, de inkább bevalottam neki, hogy nálam se volt a lemez. Közgáz után aludtam angolon, de ezt már írtam.
Asszem ennyi a történés.
Megyek bringázni. Ki jön? Fél óra múlva indulok.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: today

Szöveges poszterek

2010.03.30. 17:40

 

Aki megnézné őket nagyban, vagy még többet lesne, az katt ide!

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: webart

süti beállítások módosítása