Facebook újít

2010.03.30. 20:09

Ma lehoztak egy közleményt miszerint a facebook megint készül valamit beújítani az oldalon. Nemes irta is hogy ezen a héten is lesz min lázadni hát tessék.
Én amúgy támogatom az újításokat, már ha azok jók. Ez elég közhelyesre sikerült az hiszem. Szóval konkrét tények még nincsenek hogy mi is lesz ez a nagy újítás, csak annyit árultak el az okosok hogy valószínűleg az eseményeket majd helyhez lehet kötni, mint pl a képeket a GoogleMaps-on vagy ilyesmi. Ez mondjuk tök jó lehet, hogy a fotóinkat meg tudjuk jelölni, hogy hol készültek még térképen is. Felesleges hüyleség de attól függetlenül bejön.
Illetve több alkalmazást akarnak indítani, de ezekről sok új még nincs.

Az új szolgáltatások közül még nincs mindegyik készen, sőt, van, amelyiket még el sem kezdtük megcsinálni. Egyértelműen meghatároztunk azonban néhány olyan módszert, amiknek a segítségével izgalmasabbá tehetjük a mindennapi kapcsolattartást és a tartalommegosztást.
Az alapötlet az volt, hogy a megosztott tartalmakhoz hozzákapcsoljuk az információt a tartózkodási helyről. Most azonban támadt néhány izgalmasabb ötletünk.

Kíváncsian várjuk az "izgalmasabb ötleteket".

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr281995292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása