Fel kéne dobni?

2008.08.24. 20:58

Asszem talán tegnap, vagy tegnap elött kaptam egy rejtélyes benfentes fülest h uncsi a blog, és fel kne dobni valamivel, de hirtelen nem tudok többet cisnálni mint naponta leirni h mi történik velem.. :D
Szóval akinek van ötlete, kritikája (pozitív/negatív) szivesen fogadom (vagyis majd igyexem) mert az egy dolog h én kiadom magamból a dolgokat, de az se utolso szempont h ti is jól érezzétek magatok míg itvagytok.
Én sajna nem tudok regényt írni mint Balage, de azért igyexem.. :D
Első körben itt egy kis vidámság:
Biztos sokan láttátok már, de a néni megér egy pár percet a videóban.. :D

Vajon mit gondolnak..??

2008.08.24. 18:59

Tegnap még Andinál került az ötlet h myDate.
Beregelünk, mert hát miért is ne..
A dolog ott érdekes h azt irja egy perc..
Aha persze.. :D Az egy perc h beirod a neved, mail cimed, és akkor visszaigazolsz, de azzal nem számoltak h ha el is akarod olvasni (muszáj) a szabályzatot akkor 2 óra.. :D (Persze én se akarom, de elvileg kötelező, mert ugye elfogadod vagy mi a franc..)
Szóval beregelsz, feltöltöd a képeket, magadról rész, stb..  Meg akkor még lehet zenét is berkani (persze fel kell tölteni, mert a html kodokat nem támogatja az oldal..) De ne értsétek félre nem emiatt vagyok bosszús/meglepődött.
Szóval el is voltam, volt egy üres órám (meg még 3) és jó szórakozás volt.
Végre kezd emberi formája lenni a "mydate profilomnak" (persze ez olyan dolog h mindig minden xart lehet rajta módosítani(csak azt nem amit kéne..) szóval mindig lehet finomítani..)
Na jó akkor sasolhatjuk a csajokat...
De persze a keresőben pl nem lehet megadni ilyeneket h lakóhely, szal kidobta az összes pesti picsát.. ..segáz.. ..jó dolog a távkapcsolat (kár h nem működik..)
Na akkor végre találtam 2 csajt (nem győri, nem kell megijedni, megyén belüli annyit mondok.. :D ) Szóval van 2 csaj.. Természetesen a képen jól néz ki, de elkezdem olvasni h mit ír magáról, és kb a 2. "cerizem" után csuktam be..

Segáz.. ott a másik.. az meg ful photoshop, de azért aranyos próbálkozás.. :D
A végén már csak azt lestem hogy jól néz e ki, és volt pár aranyos, de nem ez a lényeg..
Úgy értem nem ezért irok.. Szóval volt pár csaj aki ilyen echte ribanc képeket rakott fel, és hát nem értem h mi ez..???
Úgy értem mire jó ez.. Ha én pl ismerkedni akarok tuti nem az ország kurváját akarom megismerni, hanem egy kedves aranyos leányzót..
Jó jó h megmutatja mije van, de ez.. ?
Na meg ugye vannak olyan képek amik nem publikusak, de nem azok között volt ez, hanem a simák között..
El se merem képzelni h a privát képek/videók között mi van ??? Tuti egy fél pornó film.. :D
Mindent egybevéve nagy csalódás volt ez a regelés..
A másik meg az h a kezdőlapja egész izléses (annak ellenére hogy a kék pillangók a barna háttérel nem tól megszokott összeállítás) , na de amit bent láttam.. A csilli-villi külső rohadt magot rejt.. :D
Ilyen barna, antik gombok, barna, és fekte design. Komolyan mondom a honfoglaló designja elbújhat mögötte.. :D ( Csak az a gáz h annak így kéne kinéznie, míg ennek valami barátságosnak.. ..vagy mit tom én.. )
Na de mind1.. :D
Aki gonodlja regeljen, és kiváncsi vagyok a véleményekre.. :D

Wiw problem upper degree!

2008.08.23. 20:12

Nem tudom ti hogy vagyotk vele de engem kifejezetten idegesit h az össze kis picsa "véleményt" ír az összes barátnőjéről, ráadásul oda vissza megy a dolog, sé egy végetnem érő folyamat a vége..
Lehet h csak én látom feleslegesnek, vagy csak irigy vagyok mert nekem senki nem irja h "ceriz" de mindent egyebe véve sztem ez nagy hülyeség ami csak lassítja a rendszert, na meg a szolgáltatónak is komoly gb-jaiba kerül ez a hülyeség..
(nem hogy a képnézegetőt csinálnák meg normálisan.. ..ugyan már alkottak valamit de még ez se az igazi..)
Na meg ha valakit szeretek ugyis elmondom neki nem...??? Mifelénk a szánkat használjuk iyeln jellegű dolgokra és nem egy weblapot.. Az érem másik fele ha rühelek valakit.. Annak akkor meg már küldök inkább egy kis porcukrot borítékban h megijedjen, vagy mit tom én.. de ez..
Ja meg el kel fogadni a "kommentet" magadra, szal ha elszidok valakit még csak nem is biztos h mások látják.. :D

Sok beteg ember..

2008.08.23. 19:47

Ma leszedtem a Németország-USA kosárlabda meccset és hát nagggggyot lestem. :D Én akkor mikor ment nem láttam csak hallottam a vízhangját hogy az amcsik keményen alázták őket..
Nem gondoltam h ennyire, de kb minden negyedben dupla annyit dobtak mint németek.. Na meg h németeknek mégiscsak sikerült egyet bevadászni, akkor az amcsik kapásból kettőt bebikultak, de nem csak simán hanem így nekifutásból..  A fő beteg az Kobe Bryant volt, aki csak úgy szórta, meg ilyen cseles zsákolásokat dobott.. A németeket talán ha 3 szor láttam zsákolni, ezek az állatok meg minden 2-at zsákolták.. (az összes többi me gkb 3 pontos volt)
itt egy kis vidi h mit is tudnak a fiúkák.. :D
106-57 ra verték a németeket... :D
idézném..:
"USA Men's Basketball "Redeem Team" Crushes Germany 106-57"

off
délelött picit hennáztam, és azon gondolkoztma milyen kibaxás lehet valakinek álmában ráirni az arcára hennával h fasz vagyok :D
on

KoRn - No way

2008.08.23. 17:13

FELTÉTLENÜL HALLGASSÁTOK MEG!

Honey..? Ugyan már..

2008.08.23. 13:35

Már pár napja leszedtem ezt a filmet (Honey) és már vártam hogy meglessem.. ..de mily meglepő xar egy film! :D
A filmről talán még 8-ban hallottam először, és mindenki egekig magasztalta hogy mekkora jó a film, stb.. :D Leszedtem és elkezdtem lesni, sé már a film kb első 3 percéből sütött hogy ez a  tipikus táncos film lesz.. Megy a zene, menőlány  a pultnál, mindenki pasi oda van érte.. ..ő táncol a diszkó közepén..
Kicsit késöbb apuci és anyuci is feltűnnek akik csak a legjobbat akarják a piciny lányuknak, és ellenzik h nem jár ilyen tehetséggel suliba.. stb..
Picit késöbb feltűnik a kiszemelt pali is, na meg kiderül h valaki felfigyelt rá és őt akarják a főtáncosnak stb..
A filmben eza  tipikus álom amerikai szellem van megörkítve és egyszerűen süt róla hogy ilyet még csak poénbol se láthatsz sehol se.. :D
Ez a tipikus step up jellegű film, csak kb ha a step up mondjuk b-c kategóriás akkor ez kb v-w :S
Már kb 20 perce néztem a filmet és még mindig semmi nem történt.. Jó nyilván az ember nem várhatja egy táncos filmben hogy kiderüljön ki a gyilkos, de akkor is.. Na meg a táncparketten  a nagyzolós mindenkit lenyomós tánc is kb olyan volt h 2 energiaital után én is viritok olyat.. :D
A film egyetlen fénypontja talán Jessica Alba lenne, ha nem vigyorogna mindig mint a tejbe tök..
A haja meg mindig olyan mintha egy tehén belenyalt volna.. :D

Most nézem imdb-n és hát a 4.5 sokat elárul..

Kis nyúl..

2008.08.23. 02:04

Na hát végre hazakeveredtem hullámból kis kitérővel ugyan (Adriékhoz) de végre itthon ülök kedvenc székemben a legkedvencebb olvasóimnak irva :D
Ma is nagyon jól elvoltunk :) Akik itt voltak: Andi & Kömi, Ikrény, Adri, Chris, Balage, Gery, Ihász, Ildikó(vagyis valami ilyen rémlik) na és persze az újdonsült "barátaink" : Andi aka. pultos"lány" , és Pálesz apukája aka. Ottó :D
Tök jol elvoltunk, volt billiárd, duma, iszogatás (részemről nem, én maradtam az energiaitalnál 2db, és a cappuchinónál )
Bent már naggyon meleg volt és végül kivonultunk a hullám elé és lestük ahogy a zsaruk mindenféle apróságért megszopatnak mindenkit.. :D Na meg azon röhögtünk hogy aki meglátta őket hirtelen milyen szabályosan közlekedett.. :D pl indexel kerülte ki a bringásokat stb..
Ma Andiék is tovább maradtak, aminek nagyon örültem mert általában korán lelépnek (utsó busz) és most többet tudtam velük beszélni. Kömi vett magának tök jó szemüveget, amit mindenki naggyon jo véleménnyel fogadott (..nem ugy mint az én hajamat..) Sztem csak az a gáz hogy mindenki megszokta h barna, na meg mindnekinek az jut eszébe h kötsög emós, de a fax kivan már! Miért is baj az ha ugy akarok kinézni mint egy emós..???
Na mind1.
Hazakisérés közben (Adri) is volt konfliktus.. :D
Mentünk és láttunk egy adag kóricáló gyereket, akik már matt részegek voltak és várható módon nem birták ki h ne köcsög emózanak le minket, aztán emg lekurvázták az össze szülőnket, ezek után Adri nem birta cérnával, és visszaszólt nekik. Nyilván nekik is nagy volt a szájuk, de nem tom, pl mi ketten voltunk ők meg négyen.. Ha nem muszáj nem kötözködöm velük.. Adrit sztem simán összepakolták volna, na nem mintha engem nem.. Valljuk be őszintén nem vagyok épp kigyúrt cobra, még csak magas se vagyok, mert az legalább ad tekintélyt vagy mit tom én, lényeg a lényeg h én nem kötözködtem volna ha nem muszáj, de Adri nem birta megállni h ne szóljon be... Kb 5 perc anyázás, kurvázás, és büdös gecizés után csendesedett a dolog, és elkezdtük lehagyni őket, meg aztán el is tűntek, de akkor is para volt... Nekem is csak a szám nagy, de amúgy kisnyúl vagyok...
Mondjuk utólag Adri is kérdezgette hogy tudok e futni.. :D
Picit még bent maradtam náluk, egy kis macska check, meg Adri megkínált mindenféle földi jóval (pogácsa, üdítő, tej ) Aztán kétségek közepedte útra kerekedtem, picit parázva hogy talán még összefutok a kurvázós barátainkal.
Ja mugy naggyon sorry Adri h nem anyáztam vissza, és nem küldtem el őket a sunyiba/kiálltam érted, de én ha nem muszáj nem kötözködöm.
Hazafele nem volt semmi gáz, szedtem megint rózsát, meg zenét hallgattam, szal jó volt.

Dután aztán az sms-ben irtaknak megfelelően Adri megjött 5 percen belül, és bementünk neki cipőt venni, meg voltunk bahiában is ahol csomó tök jó cuccost találtunk, de végül csak egy henna készlettel távoztunk. Tök jó fej volt a néni, szal sztem még megyek oda majd deszantolni. Na meg volt egy rakat tök jó poló is.. :D (Picit ugyan drágák.. 3600ft... )
Na még feldobom a képeket aztán go zuhany, és alvás..

Pihi

2008.08.22. 13:22

Weinie boy most elmegy alukálni aztán utánna folytatja a postot... :D
Hát azt reméltem hogy mire felkelek Adri már itt lesz és nem kell a szokásosat végigjátszani.. (a megbeszélt időponttól még 2 óra...)
Szóval nincs itt, és már tul vagyok az idegeskedésen, most már csak csalodott vagyok, mert ugy érzem  a világ ellenem fordult.
Lehet h csak a komás énem beszél belőlem, de most igy érzek..
Meg azért picit bosszantó..
Tudom h Adri utálja a ha a Fannihoz hasonlítom szal most bosszúból azért is.. :D
A Fanninak ez a mániája hogy mindenhonnan elkésik, de ő legalább eddig csak párszor játszotta be h órákat késik most meg azért Adri már nem xarral gurigázik és rendszeressen elkésik/elkésünk...
Apropó elkésés..
Mi az h a nők késhetnek pár percet??? (Na meg a többségük a pár percet úgy értelmezi h a félóra is belefér.. )
Szerintem én ott rontom el h soha nem hagyom ott őket, mert szegény lányok.. ...de mostanában kezd elegem lenni: A NAGY LOFAXT!
Jó mondjuk Adri cseles, mert ő álltalábn hozzánk jön, és itthonról hova menjek? :D
Visszatérve miaz h ők késhetnek..?
Ha én/férfiak is oda tudnak érni időre, akkor a nők miért tehetik meg h nem..?
Most nem arról bezsélek h pár percet, mert az mindenkivel megeshet h nem ér oda időre ahogy eltervezte, mert pirosat kap, elveszti a kulcsait, mit tom én..
De aza  durva h az etikett szerint a nők késhetnek 10 percet!
Milyen viág ez te?
Remélem msot a csajok nem akadnak ki, de mi jogosítja őket fel erre?
Asszem nagyot lesni mindegyik csaj ha 40 percet késnék, és még csak fel se venném a telfonomat..
-update-
most jött az sms h jön.. 5-8 perc..
kiváncsi leszek..

A napom második fele igencsak érdekesen alakult..
Ugye átadtam a lüttyőnek a kerekét, meg az átalakítót, aztán spuri Cinkyékhez. Igyekeztünk gyorsan beállítani a routert, amivel ugyan voltak nehézségek, de aztán Kaszával megoldottuk. Cinky picit ideges volt már mert neki menni kellett volna valami találkozóra, de mi még mindig ott voltunk, aztán végül Kasza lépett, én meg gondoltam megvárom Adrit, mert ugye úgy volt h jön hozzánk, de aztán végül (utólag) nem jött..
Mire elkészült.. ..Na meg mire elindultunk.. Végre úton, de még kiderült indulás elött h igaziból ő árkádba menne, mert kéne neki hajvasaló.. :S Na jó segáz, úgyis nekem is kell vennem ezt-azt.
30 fokba egyébként különösen jó ha az emberen farmer van... (mondanom sem kell én érthetetlen okokból abba mentem.. :D Szóval Cinkyéktől árkádig séta a 35 fokban.. :S :D Mellesleg kb 2km.. :D

Végre beérünk árkádba, akkor meglestük amit kell, na meg amit nem.. :D Vettünk már mindent, na és mikor én azt hittem hogy már vége, onnantól számítva még 2 órán át mentünk ide oda, kiegészítőkért, polóért, macskakajáért, szal "mókás" volt.. :D
Közbe találkoztunk Romival és Bojekkel, és felajánloták h hazavisznek minket ha végeztünk mert ők kocsival jöttek... :D
Végül elindultunk, és ugy uyg volt h Adri még jön ide hozzánk, de aztán mégse.. :D De ebbe már nem akarok belemenni..
Hazafelé meg allgathattam a sok kérdezősködést h : "ti akkor most jártok"
És valahogy nem tudják bevenni a kobakjukba h attol h együtt lógunk még nem járunk...
Ez ilyen Andis barátság. Úgy értem hogy az Andival is csomót logunk együtt, de mégse járunk. Ezek ilyen fiu lány barátságok és kész :D

off
lány: -szerinted van olyan h fiu-lány barátság???
fiu: - ez  a kérdés most arra irányul h meg akarlak-e dugni..?
LoOoL :D
on

Szóval ma is elvoltam na meg a pénzt amit ma "erestem" kb el is vertem.. :S
Amiket vettem:
- cián kék színű galléros poló pamutból
- 104 lemez tárolására alkalmas füzet szerű cd tartó
- fekete-neonzüld kockás csuklószorító
- axe deo
- nestea citrom(mert szomjas voltam/voltunk)

Asszem ennyi.. :D
Most lépek
Byebye

Fireworks

2008.08.21. 13:01

A mai napom eddig:
Reggel felkeltem ugy 9 körül és szinte kidobott az ágy. Gyorsan megreggeliztem, aztán Dominiknak befűztem a kerekét, és hát nagyon büszke vagyok magamra, mert naggggyon pro lett. :D
Aztán utánna go boltba apuval, ami nagy szó mert apu soha nem szokott boltba járni :D
Aztán go város h vegyek apunak hangkártyát a gépébe, aztán go vissza, aztán Andival beszéltem msn en.
Utána hangkártya setup, aztán jött közbe Gery h adjon dvd-t a househoz.. :D
Aztán visszajöttem.. És most msn, na meg irok ide.. :D

Tegnap este egész korrekt volt..
Bementünk tűzijátékot lesni (tudtátok h az nem is tüzjáték hanem tüzijáték..???, én mindig simán tüzjátéknak mondom.. :D )
Szóval Andiék nem jöttek mert ők úgy gondolták hogy kimennek págiszhoz, mi meg nem akartunk annyit menni.. ..bár utólag okosabb lett volna, mert lofaxt nem láttunk a tűzijátékból..
Aztán go vissza hozzánk, kis poker, de mindenki punnyadt volt... .szal xar volt.. :D
Na megyek mert még gó zuhany, aztán Cinkyék, oszt hajgöndörítés.. :D

süti beállítások módosítása