Vajon mit gondolnak..??

2008.08.24. 18:59

Tegnap még Andinál került az ötlet h myDate.
Beregelünk, mert hát miért is ne..
A dolog ott érdekes h azt irja egy perc..
Aha persze.. :D Az egy perc h beirod a neved, mail cimed, és akkor visszaigazolsz, de azzal nem számoltak h ha el is akarod olvasni (muszáj) a szabályzatot akkor 2 óra.. :D (Persze én se akarom, de elvileg kötelező, mert ugye elfogadod vagy mi a franc..)
Szóval beregelsz, feltöltöd a képeket, magadról rész, stb..  Meg akkor még lehet zenét is berkani (persze fel kell tölteni, mert a html kodokat nem támogatja az oldal..) De ne értsétek félre nem emiatt vagyok bosszús/meglepődött.
Szóval el is voltam, volt egy üres órám (meg még 3) és jó szórakozás volt.
Végre kezd emberi formája lenni a "mydate profilomnak" (persze ez olyan dolog h mindig minden xart lehet rajta módosítani(csak azt nem amit kéne..) szóval mindig lehet finomítani..)
Na jó akkor sasolhatjuk a csajokat...
De persze a keresőben pl nem lehet megadni ilyeneket h lakóhely, szal kidobta az összes pesti picsát.. ..segáz.. ..jó dolog a távkapcsolat (kár h nem működik..)
Na akkor végre találtam 2 csajt (nem győri, nem kell megijedni, megyén belüli annyit mondok.. :D ) Szóval van 2 csaj.. Természetesen a képen jól néz ki, de elkezdem olvasni h mit ír magáról, és kb a 2. "cerizem" után csuktam be..

Segáz.. ott a másik.. az meg ful photoshop, de azért aranyos próbálkozás.. :D
A végén már csak azt lestem hogy jól néz e ki, és volt pár aranyos, de nem ez a lényeg..
Úgy értem nem ezért irok.. Szóval volt pár csaj aki ilyen echte ribanc képeket rakott fel, és hát nem értem h mi ez..???
Úgy értem mire jó ez.. Ha én pl ismerkedni akarok tuti nem az ország kurváját akarom megismerni, hanem egy kedves aranyos leányzót..
Jó jó h megmutatja mije van, de ez.. ?
Na meg ugye vannak olyan képek amik nem publikusak, de nem azok között volt ez, hanem a simák között..
El se merem képzelni h a privát képek/videók között mi van ??? Tuti egy fél pornó film.. :D
Mindent egybevéve nagy csalódás volt ez a regelés..
A másik meg az h a kezdőlapja egész izléses (annak ellenére hogy a kék pillangók a barna háttérel nem tól megszokott összeállítás) , na de amit bent láttam.. A csilli-villi külső rohadt magot rejt.. :D
Ilyen barna, antik gombok, barna, és fekte design. Komolyan mondom a honfoglaló designja elbújhat mögötte.. :D ( Csak az a gáz h annak így kéne kinéznie, míg ennek valami barátságosnak.. ..vagy mit tom én.. )
Na de mind1.. :D
Aki gonodlja regeljen, és kiváncsi vagyok a véleményekre.. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr611989126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MacinéPöcökTökösveréb***Csicsi 2008.08.25. 01:03:44

Mucókám, de hát mi a baj a májdéttel? :D Sztem egész tűrhető kis page.. :D Ha nem regelek nincs Mackólávsztori se, tudod. green Szal...én nem pontozom le az oldalt. Jóhh, van sok ribizli meg faszfej is, de hol nincsenek? :S Engem eddig nemigen baszogattak, pedig már fenn vagyok egy ideje. ;) Egyébként meg vannak aranyos csajok is, csak még tovább kell keresned őket^^ =P Szeretet.Puszi.

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.08.25. 01:53:29

félreértés ne essék, biztos vannak jofej emberek, de volt pár liba kai a képeivel felhuzott, vagyis inkább megbotránkoztatott.. Meg amilyen jol nézet ki az oldal, annyira nem olyan belül.. :D
süti beállítások módosítása