Wiw problem upper degree!

2008.08.23. 20:12

Nem tudom ti hogy vagyotk vele de engem kifejezetten idegesit h az össze kis picsa "véleményt" ír az összes barátnőjéről, ráadásul oda vissza megy a dolog, sé egy végetnem érő folyamat a vége..
Lehet h csak én látom feleslegesnek, vagy csak irigy vagyok mert nekem senki nem irja h "ceriz" de mindent egyebe véve sztem ez nagy hülyeség ami csak lassítja a rendszert, na meg a szolgáltatónak is komoly gb-jaiba kerül ez a hülyeség..
(nem hogy a képnézegetőt csinálnák meg normálisan.. ..ugyan már alkottak valamit de még ez se az igazi..)
Na meg ha valakit szeretek ugyis elmondom neki nem...??? Mifelénk a szánkat használjuk iyeln jellegű dolgokra és nem egy weblapot.. Az érem másik fele ha rühelek valakit.. Annak akkor meg már küldök inkább egy kis porcukrot borítékban h megijedjen, vagy mit tom én.. de ez..
Ja meg el kel fogadni a "kommentet" magadra, szal ha elszidok valakit még csak nem is biztos h mások látják.. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr401989125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.08.23. 21:15:54

Teljes mértékben egyetértek. Ez a véleményesdi már lassan üzenőfalként/MSN-ként működik. Nem értem, mi értelme volt. A képeket viszont tényleg megcsinálhatnák végre... Egyszer kis ablakban dobja ki, egyszer meg ugyanabban az ablakban... Kéne egy rendes rendszer...

Balage · http://mrbalage.extra.hu 2008.08.23. 21:59:30

Rólam se írt még senki, de már jó lenne ha vki írni vmi jót és lehetlőeg lány lenne. :D Jah meg az lenne jó, hogy pár jócsaj ismerősöddel íratsz magadról véleményt, h hűű de jó pasi vagy téged imádni kell. és ha egy csaj megnéz és mondjuk elolvassa a kommenteket akk láthatja h te vagy a legjobb pasi a világon, mert egy csomó csaj írta h félméteres farkad van, napokig bírod az ágyban, jól csókolsz, gazdag vagy, és a fehér 5ös mellett áll egy fehér ló is, ha esetleg romantikázni vinnél vkit, mint egyszer a véleményírót is.

.. 2008.08.23. 22:58:56

sztem ezaa kommentelés annyira jó, hogyha télleg nemtudod, hogy mitiss kezggy magaddal, akkor elkezded nézegetni az ismerőseidet, aztáá mindenkiről írsz kritikát, vagy egy szép véleményt... aztáá nemtoom ámm :D :D mer igazán nemiszgat az egész... főleg most, hogy illyen ratyi lett az iwiw.... mergmost leiss lassult... még jó, h. nemcsak nálam, úgyhogy nyugottan mondhatom... :) :)
süti beállítások módosítása