Sok beteg ember..

2008.08.23. 19:47

Ma leszedtem a Németország-USA kosárlabda meccset és hát nagggggyot lestem. :D Én akkor mikor ment nem láttam csak hallottam a vízhangját hogy az amcsik keményen alázták őket..
Nem gondoltam h ennyire, de kb minden negyedben dupla annyit dobtak mint németek.. Na meg h németeknek mégiscsak sikerült egyet bevadászni, akkor az amcsik kapásból kettőt bebikultak, de nem csak simán hanem így nekifutásból..  A fő beteg az Kobe Bryant volt, aki csak úgy szórta, meg ilyen cseles zsákolásokat dobott.. A németeket talán ha 3 szor láttam zsákolni, ezek az állatok meg minden 2-at zsákolták.. (az összes többi me gkb 3 pontos volt)
itt egy kis vidi h mit is tudnak a fiúkák.. :D
106-57 ra verték a németeket... :D
idézném..:
"USA Men's Basketball "Redeem Team" Crushes Germany 106-57"

off
délelött picit hennáztam, és azon gondolkoztma milyen kibaxás lehet valakinek álmában ráirni az arcára hennával h fasz vagyok :D
on

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr11989124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása