Napi okosság

2011.04.17. 10:54

 

Születésnap

2011.04.17. 10:46

 Tegnap végre egy hónap csúszással sikerült végre megtartani a születésnapunkat Andival. Elég furán indult, mivel a 25 fős foglalás ellenére kaptunk 8 széket, meg egy sarok ülőelemet, ami jobb napokon is csak 4 embernek elég. 
Végül aztán nem volt nagy baj, mert sok jó ember kis helyen is elfér, hát még mi.. 
Természetesen nem ment minden simán mert a végén volt még 2 Heineken, amit nem fizetett ki valaki, szóval aki magáénak érzi az jön nekem egy ezressel.

Bridgeben meg rájöttem, hogy ez a fajta szórakozás nem nekem való. Egyszerűen olyan zenék vannak, amiket vagy nem ismerek - mert nem hallgatok ilyen zenét - vagy egyszerűen utálom. Innentől kezdve nehéz jól érezni magam egy olyan helyen, ahol a hangulat 90%-át a zene adja.
Tehát két megoldás van: vagy nagyon részegen kell odamennem, vagy nem kell odamennem. 
Korábban még menet közben elszívtam egy fél doboz cigit, vagy ilyesmi, de most már ehhez se volt kedvem. Fél kettőkor végül hazajöttem.

Mindenesetre nagyon köszönöm mindenkinek aki eljött. Jó volt így egy helyen látni a sok havert. Pár emberrel nem is nagyon volt alkalmam beszélni, de majd legközelebb bepótoljuk. Viszont annak külön örültem, hogy olyanok is eljöttek, akire őszintén szólva nem számítottam volna, és sokat dobtak az este színvonalán. 

Köszönöm még egyszer :)

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: bymyself

Cowboys & Aliens Trailer

2011.04.15. 23:23

 Lesz benne pucér Olivia Wilde is? Ha csak félig igaz - csak cicit villant - akkor is nézzük!

 Amúgy instantget lenne.

Lemezjátszó papírból

2011.04.15. 22:58

 Pont most a héten kellett volna valakinek átmentenem régi bakelit lemezeket. Pont. Ez viszont papírból van és nagyon menő. Mekkora ötlet már. Kár is lenne akármit mondani róla. Tessék megnézni a videót és ámulni, hogy így is lehet.

 Mindig is akartam egy ilyen lakást. Csak hétvégi háznak, vagy ilyesmi. Ahova az ember olyankor megy, amikor már mindenből elege van és csak ki akar ülni a teraszra és elszívni egy jó cigarettát, bámulni a homokot, és inni valami italt.

*

Jack nem igen volt társasági ember. Nem nagyon tudta kimutatni az érzelmeit, pont ezért nem is nagyon akart belefolyni az emberek dolgaiba. Most még inkább tudatosult benne ez, mivel most pont egy ilyen vita miatt kényszerült eljönni otthonról. 
Nem akart mást csak egy kis nyugalmat. Nem akart mást, mint kiülni az üreg bőr kanapéjára és bámulni a csillagokat a félsötét égen. 
Ahogy kint ült a teraszon és világító medence kékjébe merengett, a lányok jutottak eszébe. Lenyúlt maga mellé a kőre és felvette a már jócskán meggyűrődött cigis dobozát és kicsit megütögette, hogy előkotorja belőle az utolsó szálak egyikét. 
Egy mélyet szippantott, jól megízlelte a száraz levegőt, majd a szájába vette a cigarettát.
Megszokásból még meg is nyalta a végét és csak aztán fordította a szájába. Egy régi kopott öngyújtót vett elő a bal zsebéből és rágyújtott.
Egész hangosan vélte hallani a dohány hangját ahogy a lángban hirtelen felparázslik a levegővételre.
Aztán csak kifújta a füstöt az éjszakába. 

Hasonlóan telt a következő pár óra is. Hajnaltájt mindketten kijöttek, hogy a medencében dugjanak egyet.

 A klip láttán rögtön a Placebo - Song to say goodbye klipje jutott eszembe. Az is hasonlóan volt megcsinálva, de talán az egy picit komolyabb munka volt - de lehet, hogy csak elfogult vagyok. 
Valahol nagyon fura lehetne ha ilyen idős, vagy kicsit idősebb fejjel vissza lehetne bújni 5-6-7 éves korunkba. És sok kérdést is felvet a feltétlezés: vajon másként kell kezelni a gyerekeket?

 Hát akkor most mindenkinek a kurva anyját! Lets roll!

Hol volt hol nem volt

2011.04.15. 20:35

 Az elmúlt időszakban hol voltam, hol nem. Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy iskolába járok. Ez persze nem azt jelenti, hogy rengeteget tanulok - bár be kell vallanom, mostanában még az is elő szokott fordulni - hanem főleg az az oka, hogy annyi mellékes dolog van, amit el kell intézni a sulival kapcsolatban, hogy egyszerűen nem jut időm gép elé ülni.

Most megy a baszakodás a tablóval is és persze mindenki nagyon segítőkész, de ha valamit csinálni kell, akkor egykettőre megfutamodnak. Ha meg nincs itt másnapra a fénykép - amit másfél hónap alatt nem tudtak kiválasztani - akkor meg én vagyok a fasz. De jól kibaszok velük, mert én is most már pont annyira baszok rá, mint ők az elmúlt pár hétben.
Természetesen akinek nem inge, az ne vegye magára. Aki pedig normális, azzal nem fogok faszulni. 

Már ingyen beszélünk Nikivel mobilon. Ez nagy heppöning, gondoltam megosztom veletek is. Én mondjuk ezt úgy terveztem, hogy a szülinapjára újítok be valami ilyen dolgot, hogy egymás közt ingyen beszélhessünk, de aztán ők megelőztek, szóval most már én is a kis családjuk részét képezem - ha másért nem is, mert én is benne vagyok a családi csomagban. 

Mint ahogy az írni szoktam ilyenkor - mikor nem vagyok netközelbe pár napig - most próbálom magam utolérni és kitenni minden érdekeset, ami érdekelheti a népet. Remélhetőleg hamarosan visszaáll a rend és az érettségi hajcihő után már lesz időm rendesen a blogra és lesz napi 2000 poszt.

HTC Sensation promo videó

2011.04.15. 20:18

 Nem tudom, hogy mi ez a nagy 3D festés láz, de az biztos, hogy ezt most elnézzük, mert a reklám elég faszán sikerült. Aki esetleg ingyen vagy olcsóbban tud ilyen vagy hasonló okostelefont, az bátran keressen :)

süti beállítások módosítása