Kojak - Soul Unit

2011.04.03. 21:32

 Kedves Flórától kaptunk még egy kis zenét így estére. Alapvetően nyugis, de mégiscsak ad egy kis ritmust még lefekvésig :) Köszi Flóra :)

Párnacsata nap

2011.04.03. 21:21

 Korábban már írtam, hogy mikor lesz, de a hétvége még úgy alakult, hogy nem sikerült odaérni a 16:00-ás kezdésre. Tulajdonképpen azért, mert fél órával később ébredtem fel. Hála istennek azért van dokumentáció rendesen róla, mint képek, mind videók formájában. 
A lenti ugyan nem hazai termés, de mindenképpen kötelezően nézős. Enzonak köszönjük a nagyszerű videót ;)

Comic :: Dr. Seuss

2011.04.03. 21:06

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

The Last Stuntrider

2011.04.03. 21:05

 Mindig is csodáltam az ilyen motorosokat, akik csőgázon még össze-vissza másznak a motoron. A lenti videót Cinkynek köszönjük. Régen láttam ilyen minőségben összerakott hazai videót. Tessék nézni ;)

Macskakiállítás

2011.04.03. 20:56

 Ma volt itt, Győrben a nemzetközi macskakiállítás és mivel a tavalyi is menő volt, ezért idén is elmentünk Nikivel.
Aki azt mondja, hogy a macska nem férfias, az hülye! Szóval annyi szép macskát láttunk, hogy elhatároztam, hogy nekem vagy egy Brit rövid szőrű, vagy egy Orosz kék kell. Most már hajlok a brit felé, mert olyan kis nyomi fejük van, hogy meg lehet zabálni.
Neten már utána is néztem, és 60e forint körül már vannak, de volt ahol láttam ingyen is. Szóval igaziból attól függ a dolog, hogy ki milyen hamar akar tőle megszabadulni, vagy épp mennyit akar rajta keresni. 
De egyszer tuti lesz egy ilyen menő macskám, az száz!

Mekkora laza már :D

Woodkid - Iron

2011.04.02. 19:14

 Jó pár napja találtam még Mashen és el is kallódott közbe, de most megint láttam LisztesLádán és ki kellett tennem. Azt hiszem enyhe függőség jelei mutatkoznak. Nem beszélve ugye a csodaszép klipről. Mára más már nem is kell nekem.

Comic :: Junk Mail

2011.04.02. 18:50

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

 Azt hiszem nem kell túl sok kommentárt fűznöm a dologhoz. Ha az utcán meglátnak egy ilyennel, akkor tuti lesz egy kis meglepődés, főleg ha messziről néznek. A design ötletes és humoros. Kell. Már csak egy kutya kéne :) Tovább után, hogy hogy is néz ki életnagyságban/használatban.

Cinky féle kerti móka

2011.04.02. 18:42

 Tegnap volt Cinkyéknél egy kis kerti összeülős. Nem volt annyira nagyon jó idő, szóval a kerti kis házban voltunk bent. Volt ott egy csomó régi haver, főleg a régi bringás korszakból. Egészen fura volt belépni, mert csomó régi kép bevillant, hogy velük mennyit ökörködtünk anno. 
Most is rengeteg emlék kavarog bennem "a régi szép időkről". Néha még elfog egy kicsit a nosztalgia láz és lemennék egy jót bringázni a haverokkal, de már mindenki széjjel van mindenfelé. 

Szóval ott volt egy csomó régi arc és annak ellenére, hogy több éve nem beszültünk mégis kapásból szót értettünk. Előjött a sok hülyeség, közbe meg ugye sült a kolbi, meg ittuk a bort. 
Azt est fénypontja az volt, mikor már kicsit becsiccsentve nekiálltuk Petikével (aki szintén honlapozik) a css-ről, a html-ről és a javascriptről dumálni. 5 perc után mi is kapcsoltunk, hogy basszus itt a banda, szól a zene, kezünkben a pia és mi mégis ezekről a faszságokról dumálunk.

Külön adalék volt, hogy Petike oszttársam is volt általánosban és több évig a padtársam is, szóval onnan is volt bőven emlék. Idő közbe persze a többiek is szintre itták magukat és még laposra is sikerült lenézni. Összesen talán 15 percet voltam lent, de még így is fél 3 körül értem haza.

Köszi Cinky, fasza este volt :)

 Gondolom a szokásos verziókat már mindenki ismeri, hogy Bözsi néni feji a tehenet, meg ilyesmi, de biztos vagyok benne, hogy ilyet még sehol nem láttatok.
A tárlat alapját a reneszánsz irodalmából merítették és a korabeli illusztrációk alapján készítették el a bábukat.
Érdemes tudni, hogy az életnagyságú bábuk nem viaszból készülnek, hanem sokkal élethűbb szilikonból. 
A bábukhoz a Képzőművészeti Egyetem szobrászai maguk álltak modellt a még tökéletesebb és élethűbb figurákhoz. Miután gipszbe öntötték őket, utána töltötték fel a félbevágott alakokat szilikonnal.

A panoptikum minden nap nyitva áll a nézelődők előtt 10-től 18 óráig, a Kossuth Lajos utca 10-es szám alatt. A belépő sem sok, csak 600 forint, szóval aki a környéken jár, annak szerintem feltétlen érdemes benéznie.

süti beállítások módosítása