Macskakiállítás

2011.04.03. 20:56

 Ma volt itt, Győrben a nemzetközi macskakiállítás és mivel a tavalyi is menő volt, ezért idén is elmentünk Nikivel.
Aki azt mondja, hogy a macska nem férfias, az hülye! Szóval annyi szép macskát láttunk, hogy elhatároztam, hogy nekem vagy egy Brit rövid szőrű, vagy egy Orosz kék kell. Most már hajlok a brit felé, mert olyan kis nyomi fejük van, hogy meg lehet zabálni.
Neten már utána is néztem, és 60e forint körül már vannak, de volt ahol láttam ingyen is. Szóval igaziból attól függ a dolog, hogy ki milyen hamar akar tőle megszabadulni, vagy épp mennyit akar rajta keresni. 
De egyszer tuti lesz egy ilyen menő macskám, az száz!

Mekkora laza már :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr412797139

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csengery Kristóf - MASSZÁZS 2011.04.05. 17:36:18

Talán ha végigfekhetnék az ágyon, hanyatt,és ki tudja, honnan, alighanem a semmiből,ott teremne egy barátságos macska, lehetnefekete, cirmos, de olyan vörhenyeges is, mintnagy kedvencünk, a két házzal alattunk lakó,Répa nevű cica, egyszóval megjelenne,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2011.04.04. 10:56:57

ó, hát ez a legismertebb netes macska, a cheezburgeres:
http://rhymeswithright.mu.nu/archives/images/i-can-has-cheezburger[1].jpg
:)
süti beállítások módosítása