BrooklynStyle

2010.03.07. 20:43

 

 

MSN beszélgetések

2010.03.07. 20:29

Mivel most épp törit kéne tanulnom ezért gondoltam, hogy feljövök és valami koholt témában írok egy legalább 2 oldalas posztot.
Az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy hamar lezárom a beszélgetéseimet msn-en. Nem tudom miért.. Jó persze van olyan is aki irritál, de most nem ez a lényeg.

A dolog alapvetően abban nyilvánul meg, hogy nem szeretek feleslegesen közhelyekről beszélgetni senkivel. Tök szar érzés mikor kb mindkét fél tudja hogy már öt perce el kellett volna köszönni, de mégis itt vannak még mind a ketten.
Meg amikor elfogy a téma. Csomószor előfordul velem, hogy beszélek valakivel, és akkor kb 10 perc után egyszerűen nem tudunk mit beszélni, de azért ő próbálja fenttartani a beszélgetést holmi "és egyébként hogy vagy?" kérdésekkel, amiről szintén tudjuk mindketten, hogy úgyse érdekli, és úgyse fogok rá érdemleges választ adni, max azt hogy "jól". Külön cselként néha bevetem, hogy csak azértis leírom hogy mi van velem a legdurváb részletességig. Ilyenkor persze nem tudnak mit kezdeni vele, és rájönnek, hogy tényleg nem érdekli őket, hogy mi van velem. Az értelmesebb ilyenkor visszakérdez, hogy azért írtam e le mert tudom hogy úgyse érdekli? Az ostobább általában elintézi egy (: smileal.

A legkínosabb persze a befejezés. Régen mindig úgy gondoltam, hogy milyen égő lehet az ha hirtelen lelépek, mert az mekkora bunkóság már. Aztán változtak a dolgok, és rájöttem, hogy minek kívánjon az ember 5 soron keresztül jóéjszakát, mikor egy sorban egy bye-al is megteheti mindezt. Persze nagyon fontosak a speciális karakterek is, mert annélkül - Andi az annélkül egybe van -  nem élet az élet, és elköszönés közbe is legalább hármat kell használni különben megsértődnek. Nekem is van 4db spéci smile és néha használom is - főleg mert a gyári ikonok annyira emoticonok hogy tudsz vele mosolyogni meg "hú de szar" képet vágni, de a köztes érzelmek kifejezésésre gyakorlatilag haszontalanok. Az abszolút mindenre jó smile az a sima kettőspont zárójel. Akárhova akármikor.

De nem erre akartam kitérni, hanem arra, hogy mostanában ezeket s használom, csak "byebye" és kész. Iksz.

Volt aki konkrétan megkérdezte, hogy bajom van e vele, mert ilyen bukó vagyok hoyg csak így egy köszönéssel lelépek. Aztán 5 perc kiselőadásban kifejtettem a véleményem az ilyen képmutató köszönésekről és akkor megértette, hogy mi a helyzet.
A másik érdekes dolog amit észrevettem, az az hogy reflexszerűen búcsúztam. Majd besz, byebye, jo8, muffin. Haverok nem kaptak sütit, de ott is ez. Aztán itt döbbentem rá, hogy mi a fasz ez bazz? Minek ez? Nulla érzelem, akkor meg mire jó..?

Kivételek persze vannak. Van akinek tényleg szívkből kivánok szép estét, és azért írom neki hogy (HL) mert így is érzem. Nem, nem csak Nikiről beszélek, de nyilván ő az elsődleges.

Aki hasonlóképpen érez, vagy érzett valaha az dobjon egy plusz jelet itt a szivecske mellett.

Maroon 5 - Wake Up Call

2010.03.07. 20:20

Sophietól nyúltam. Azt mondta hogy jó benne a pasi, én meg az mondom hogy jók benne a csajok. A zene az nem tudom milyen, nem figyeltem..

Nem is tudtam, hogy Eddie Izzard ilyen, szóval most megyek tölteni. A videót Máténak köszönjük :)

Szerző: weinie4

3 komment

Címkék: video beteges

Nyelvész Józsi for President

2010.03.07. 17:33

Lehet hogy megszűnik a szlengblog? Reméljük nem. Itt egy idézet csak nektek:

Donaldkacsázik

Otthonában, felsőtestén ruházatot (jellemzően pólót) viselve, de fedetlen alsótesttel, említésre méltó cselekvés nélkül, céltalanul henyél.
A szó valószínűleg utalás a rajzfilmekből és képregényekből ismert mesefigura, Donald kacsa öltözetére.

 

Comic :: Iron-Man

2010.03.07. 10:38

 

Cyanide and Happiness, a daily webcomic Cyanide & Happiness @ Explosm.net

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: film comic

Workshop est

2010.03.07. 10:36

Tegnap este voltma Rómerben miután elmentek Andiék és találkoztan Martinnal és Szamival. Bementem, Martin már ott volt, dumáltunk és vártuk hogy jöjjenek a többiek, de sehol senki. Adél nem is került elő, de mint késöbb kiderült Szami végig lent volt az alsó szinten, míg mi fönt vártuk, hogy majd jön.
Leköltöztünk hozzájuk, de aztán jött Balázs (Pongrácz Balázs) és mint kiderült pakolnunk kellett volna, mert koncert volt este (Ez Basic) és kellett volna a hely. Maritnék nem tágítottak, szóval végül maradhattunk, csak beljebb kellett vinni az asztalunkat a sarokba hogy legyen hely táncolni vágyó fiatal nemzedéknek.
Martin kileenckor indult én meg vele tartottam mert Szami egy hölgyeménnyel volt (Orsi) és mivel egyébként se nagyon tudtam hozzászólni a dolgaikhoz, révén hogy senkit nem ismertem akiről szó volt, így mentem én is.
Félúton a színház felé eszeünkbe jutott, hogy most ittunk meg 2 sört és hát a szükség nagy úr, szóval visszakommandóztunk egy pisire. Újra színház felé vettük az irányt, mert Martinnak ott kellett felvenni a szüleit, de mivel még korán volt beültünk Bohémtanyára egy sörre. Ki lettem oktatva hogy mennem kell PaFe-re, mert ha nem megöl.
Sőt, azt is mondta, hogy ha pestre kell mennem akkor nyugodtan szóljak szállást tud adni, meg minden. Tök jófej volt :) Szóval PaFe-re mennem kell, ez már biztos. Most már csak Ihásztól kell visszakunyernom a sátramat.

Aki jönni akar az felém jellezze! Van még egy helyem a sátorba - amit még visza se kaptam.

"Lifestye"

2010.03.07. 10:03

 

Tegnap tanultan ezt a szót Szamitól, majd később erről is, de most a lényeg, hogy mekkora feeelinges már egy ilyen kocsi. Reggel bepattansz valami laza reggeli után. Egyszál fürdőgatyában felkapod a surf-deszkád, berakod hátra és a  pálmafás partig meg sem állsz... Na ez lifestyle.

via Colour Your District Ha még checkolnál ilyen kocsikat akkor van egy még nagyobb gyűjtemény itt!

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: fotó

Új szemüveg

2010.03.07. 09:56

 

Tegnap voltunk ugy Andival meg Balázzsal árkádba és igaziból nem volt senkinek semmi komoly elképzelése, hogy vesz valamit. Persze ilyenkor mindig talál valamit az ember, ami ugye nagyon fontos és feltétlen meg kell venni neki, és hát persze mi sem tudtunkúgy kijönni, hogy ne vegyünk valamit.
Én eredetileg valami ray ben wayfarer szerű szemüveget akartam szerezni, és Orsi mondta, hogy newyorkerben látott, szóval oda is bementünk de sokkal jobbat találtam. Meg a legtöbb szemüveg ami ray ben-es volt az ilyen gagyi utánzat volt. Aminek meg jó volt a formája az meg rózsaszín volt. Fail.
Viszont találtam egy másikat, ami meg kurvára bejött. Lennon szemüveg! Sima fekete. Egyszerű és nagyszerű. Aki nem tudná, hogy milyen annak mondom hogy ilyen sima kör üveges, minimal design dolog az egész. Mindjárt keresek is valami képet.
Meg volt egy film amiben hasonló volt egy palinak. Az volt a lényeg, hogy az öreg róka Dosportálesbe akart menni és egy csecsemő volt nála. És megállt egy városban és mig egy nő vigyázott a gyerekre, addig a nő kedvéért rendet tett a városban. Vagy valami ilyesmi. Ja és vak volt, de nagy pró. Szerintem kb Chuck Norris apja lehetett, mert nagyon arc volt.
Na itt a kép he!

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="640" caption="Az enyém teljesen fekete"][/caption]

Baby Baby Baby

2010.03.06. 13:20

via B-oldal

Szerző: weinie4

3 komment

Címkék: zene youtube

süti beállítások módosítása