Új szemüveg

2010.03.07. 09:56

 

Tegnap voltunk ugy Andival meg Balázzsal árkádba és igaziból nem volt senkinek semmi komoly elképzelése, hogy vesz valamit. Persze ilyenkor mindig talál valamit az ember, ami ugye nagyon fontos és feltétlen meg kell venni neki, és hát persze mi sem tudtunkúgy kijönni, hogy ne vegyünk valamit.
Én eredetileg valami ray ben wayfarer szerű szemüveget akartam szerezni, és Orsi mondta, hogy newyorkerben látott, szóval oda is bementünk de sokkal jobbat találtam. Meg a legtöbb szemüveg ami ray ben-es volt az ilyen gagyi utánzat volt. Aminek meg jó volt a formája az meg rózsaszín volt. Fail.
Viszont találtam egy másikat, ami meg kurvára bejött. Lennon szemüveg! Sima fekete. Egyszerű és nagyszerű. Aki nem tudná, hogy milyen annak mondom hogy ilyen sima kör üveges, minimal design dolog az egész. Mindjárt keresek is valami képet.
Meg volt egy film amiben hasonló volt egy palinak. Az volt a lényeg, hogy az öreg róka Dosportálesbe akart menni és egy csecsemő volt nála. És megállt egy városban és mig egy nő vigyázott a gyerekre, addig a nő kedvéért rendet tett a városban. Vagy valami ilyesmi. Ja és vak volt, de nagy pró. Szerintem kb Chuck Norris apja lehetett, mert nagyon arc volt.
Na itt a kép he!

 

 

[caption id="" align="aligncenter" width="640" caption="Az enyém teljesen fekete"][/caption]

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr291994819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása