Megkerült fa arc

2010.11.21. 14:36

Tovább után van még ám (:

Aki tud ilyet az írjon..

 Én tényleg elhatároztam, hogy nem fogom nézni ezt a műsort, de aztán tegnap még is csak az lett belőle. A több hetes beharangozás, és mindenféle hype ellenére nem nagyon tudtam még hova tenni a műsort.
Az első pár perc után azt kell hogy mondjam, abszolút pozitívan csalódtam. A design szép volt, a műsorvezetők normálisan fel voltak öltöztetve, nem beszéltek - feltűnően nagy - hülyeségeket.

Aztán jött a feketeleves. Megjelentek az első jelöltek, az okostojások. Nem is értem, hogy miért kell rögtön a leggázabb bandával kezdeni a sort? Mindhárman elég bénák voltak - elnézést, de tényleg nem tudok rá mást mondani. A műsor meg idő közben átváltott valami komikus kibeszélő showba. Monika is megirigyelte volna őket. 
A játékosokat mindenféle ostoba és megalázó feladatoknak tették ki. Nem elég szegényeknek, hogy így is nyomik, akkor még jól meg is alázták őket ország, világ előtt.

Ha ez pedig nem lett volna elég polgárpukkasztó, akkor még az elején bejelentették, hogy mivel egy embert nem lehet beküldeni a villába, ezért az első pár hétre beküldenek "valóság show veteránokat". Az első tippem az lett volna, hogy Indián, vagy Oki, esetleg Ágica vagy Leo megy be, de hamar szembesültem vele, hogy nem lesznek ennyire könyörületesek az RTL Klubnál. 
A "valóság show veteránok" nemes egyszerűséggel a csatorna legmegkérdőjelezhetőbb alakjai voltak. Győzike és Bea asszony, Benkő Dániel, Tóth Gabi, Laci betyár - na az meg ki fszom? - és persze kell egy főkurva is a házba: Voksán Virág.

Mindezek után szinte biztosra vehetjük, hogy nem lesz egy nyugodt pillanat a házban. És azt is biztosra vehetjük, hogy akinek van egy kis esze az erre szokik rá a - piaci rést maga után hagyó - Maunika Show után.

Hidden symetry

2010.11.20. 23:12

Esti candy

2010.11.20. 23:11

Megasztár

2010.11.19. 23:34

 Nem nézek ilyet! Most mégis. Az vettem észre, hogy nincs kitöltve a műsor. Alapvetően a műsoridő felét, de legalább 1/3-át az teszi ki, hogy mindjárt vége, de még lehet szavazni. A legszebb a műsorban a rangsor cucc. Szerintem van egy random keverő gomb a pulton és néha megnyomják, hogy az utolsókból elsőket csináljon. Ez egyrészt a nézőket is valahol jellemzi - ki az aki az 5. sms-t is elküldi.
A másik ez az utolsó fél óra amikor mindenki elmondja még kétszer, hogy mindegyik nagyon jó volt, és nagyon nehéz lesz a döntés, de hát valakinek ma ki kell ma is esni.
A zsűri elég vegyes. Friderikusz zseniális. Olt, beszól, hangosan röhög. Kész. Eszenyi Enikő egyszerűen ostoba és felszines. Presser simán Presser.
Nincs mit mondanom. Szánalom a műsor. Friderikusz egy isten - még ha emelkedik is a higany. 

-update-
Giorgio továbbjutott, én meg szakadok az agyon hypolt síros pillanatokon.

 

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: film comic zombi

Harry James Potter

2010.11.19. 22:50

Twilight

2010.11.19. 13:44

süti beállítások módosítása