Megasztár

2010.11.19. 23:34

 Nem nézek ilyet! Most mégis. Az vettem észre, hogy nincs kitöltve a műsor. Alapvetően a műsoridő felét, de legalább 1/3-át az teszi ki, hogy mindjárt vége, de még lehet szavazni. A legszebb a műsorban a rangsor cucc. Szerintem van egy random keverő gomb a pulton és néha megnyomják, hogy az utolsókból elsőket csináljon. Ez egyrészt a nézőket is valahol jellemzi - ki az aki az 5. sms-t is elküldi.
A másik ez az utolsó fél óra amikor mindenki elmondja még kétszer, hogy mindegyik nagyon jó volt, és nagyon nehéz lesz a döntés, de hát valakinek ma ki kell ma is esni.
A zsűri elég vegyes. Friderikusz zseniális. Olt, beszól, hangosan röhög. Kész. Eszenyi Enikő egyszerűen ostoba és felszines. Presser simán Presser.
Nincs mit mondanom. Szánalom a műsor. Friderikusz egy isten - még ha emelkedik is a higany. 

-update-
Giorgio továbbjutott, én meg szakadok az agyon hypolt síros pillanatokon.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr452460373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása