Függő lettem. Addiction. 

Mégis szeret

2010.10.31. 23:23

 A gépem még se utál annyira, mert teljesen megjavult magától. Írtam ugye, hogy morci lett a laptop miatt, és az istennek se akart úgy futtatni ahogy kell, de szerintem érezte, hogy nem tér jobb belátásra, akkor majd én arra térítem egy format c-vel. 
Ma már minden rendesen fut rajta, most is arról írok. Igaziból büszke vagyok magamra, hogy tudok élni laptop nélkül is.

Voltam Andinál is. Anyuja megcsinálja az ingeimet, szóval lesz nagy heppiness. Holnap nyugis napot tervezek. Egyik farmerom kell egy picit repairolni, mert meggondolta magát és elszakadt egy helyen, de ahogy néztem nem lesz nagy művelet, csak pár öltés.
Késő délután meg megyek fel Pestre, Judithoz. Már nagyon várom. Nagyon régen voltunk együtt, csak így ketten, szóval jó lesz már egyet bandázni :D

Most megyek még kajálni valamit, aztán kaptok egy kis zenét is. Nagyon rá vagyok kattanva, és egész nap ez ment. 
Martin szerint nem kéne bele éneklés. Hát nem tudom. Amúgy ezt miért ide írom, miért nem a zenéhez?

Napi okosság

2010.10.31. 23:14

Bamboleo srác

2010.10.31. 22:55

 Nem szokásom ekkora ökörségeket kirakni - mert nem színvonalas - de ezen kajak sírva röhögtem bazz.. A videót Myller facebookján találtam - Tamás linkelte nekünk ;) Köszi Tamás ;)

Amúgy

2010.10.31. 15:38

 Emígy. Megyek Pestre holnap és már nagyon várom. Juditnál fogok aludni és ha minden igaz akkor szerdáig maradok. Elvileg Andi is jön, bár az állapotánál fogva nem tudom mi lesz vele..
Ma amúgy (emígy) jó napom volt. Sokat dobott rajta ez a később kelés dolog.

Ja és vannak madaraim is. Még pár éve költöztek be az ablakomba. Szó szerint bele, mert az ablak meg a fal közötti rész ugye púrhabbal van kinyomva és azt kiették és most ott laknak. De békések, meg nem fúj be a szél - annyira nem ásták be magukat - szóval maradhatnak.
Ma a halaim is kaptak új vizet, meg lopott kavicsot, szóval ma heppiness van itthon.

Ez volt a mai helyzetjelentés.

 ..if you really like the rockin' funky beats..

 Eddig azt hittem, hogy az top, amikor valaki a nyelvével csinál szobrokat rágóból. Aztán megláttam ezeket a képeket, és leesett az állam. Az itteni képen még egész kivitelezhetőnek tűnik (ezt se tudnám megcsinálni), de a tovább utáni abc-s képen azért már elég jól látszik, hogy a grafit nem túl vastag a ceruzákban...
A kis műtárgyakat amúgy szikével és tűvel alkotja a mester. Tessék a tovább mögé nézni és meglepődni a készítő ügyességén!

 

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

4 komment

Címkék: comic

Tim Knoll nem szarozik - BMX

2010.10.30. 23:27

süti beállítások módosítása