Amikor először megláttam az volt az érzésem, hogy egy ilyen neves zeneszerző munkáját hogy merészeli akárki is elcsúfítani és belenyúlni, de azért mégis leszedtem az albumot és az azóta is függő vagyok.
Két CD-s verzió, szóval relative elég sok szám fent van rajta és elég durván jó mind. ("verifákéböl") Rakok ki Sample-t szóval azt hiszem nem is kell mást mondanom. Tessék hallgatni és tölteni. Az első album 80 mega, a második kb duplája.

LESPORTSAC Táska

2010.08.29. 13:38

 A legutóbbi poszthoz csatlakozóan, most itt van egy táska a cipő mellé. Alapból is elég egyedi, főleg ha közelebbről megnézzük a mintákat (tovább után képek még). A táskákat amúgy a LeSportsac cég álmodta meg a 2010/2011-es őszit/téli kollekció részeként. Akinek bejönne az itt megrendelheti őket. 15 és 128 dolcsi között mozognak. Egy nagyobb válltáska már 88 dolcsiért is (~18e Ft).

Bridge - Rómer

2010.08.29. 11:50

 Tegnap este voltunk Bridgebe Petivel. Nagyon böszmén sokan voltak, gondolom azért, mert az utolsó nagy parti nap volt sulikezdés előtt. Ahogy bementünk nyilvánvalóvá vált, hogy nem lesz helyünk leülni - ja mert hogy mi csak dumálni meg inni akartunk lemenni.
Gondoltuk sebaj, majd iszunk valamit. Hát mire a pultnál sorra kerültünk, csak az volt kb 20 perc. Egy darabig néztük a népeketa túlsó pult oldalából, de aztán hamar megérett bennünk, hogy ez nekünk most sok. 
Viszont találkoztunk Balagével és Kömivel is. Ők inkább parti pártiak, szóval ők jól érezték magukat. Még bent mentünk egy fél kört, aztán ki is jöttünk. Közbe találkoztam Marcival (Andi), Orsival és Mircsivel is - akin mondjuk meglepődtem :D
Még elnéztünk Rómer felé, de aztán 800ft-os beugró volt, szóval hazajöttünk. Nyugis éjszaka volt, és 500Ft-ból megúsztam az egészet ;)

 Gondolom már mindenkivel előfordult, hogy a nagy parti lázban, a házibuli közepén elindult a közös youtubeozás, aminek persze az lett a vége, hogy nagy ablakváltogatásban félbeszakadtak a számok. A DragONTape (magyar) fejelesztői erre a problémára találtak megoldást és a szolgáltatásukkal igen csak leegyszerűsödik a parti zene rendezése.

A DragOnTape-be való regisztrálás után könnyedén kereshetünk videókat, amiket aztán egy végtelen időszalagra fűzhetünk fel. Az egész kezelése nagyon egyszerű, főleg a letisztult design és a drag@drop módszer miatt.

A felső sávban kereshetünk videókat a youtuberól, majd miután kiválasztottuk a megfelelő videót a pillanatképek alapján, rögtön be is szúrhatjuk az idősávra egy határozott egérmozdulattal.
A videók elehtnek fedésben is - amit jelöl is a player - így akár (csak) a kedvenc részünket is berakhatjuk a válogatásba. Az egész hátterében megy a videó, így ha a kép is lényeg - le akarjátok utánozni SP buzis táncát - akkor azt is nyomon tudjátok követni.
A kész trackeket el is menthetitek listaként, és persze meg is oszthatjátok a haverokkal, sőt akár meg is engedhetitek nekik, hogy szerkesszék az az napi buli playlistjét.
A mai netsebességek mellet simán bele is lehet tekerni a videóba egy "drag" mozdulattal. 

Engem tutira megnyert a szolgáltatás. Mást nem is fogok ezentúl használni. Aki kedvet kapott az itt regisztrálhat is - csak egy mail és egy név kell, ami szólítanak ;) Végezetül itt egy próba playlist pár random számmal - aki akarja az tudja is szerkeszteni, de ne nyomjátok tele szar videókkal.
A nagyszerű tippet pedig Juditnak köszönjük ;) Ezért kapsz egy adag lángost az tuti :D

LiLo - Sly - Zoolander

2010.08.28. 13:40

 Tegnap volt a napja hogy Lohan néni először mutatkozott a kis kiruccanása óta. Hozza a formáját, hogy úgy mondjam. A tovább után Stalone bácsiról és a Zoolander 2-ről ;)

Fotó

2010.08.28. 13:18

 Okos designerek kitalálták, hogy az milyen vicces praktikus lenne, ha egy helyen el lehetne végezni a dolgunkat, mert az kis helyet foglal. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én személy szerint nem szeretek sok időt eltolteni a piszoárnál. Főleg ha 3 másik ember is ott csövel. Oké, hogy nem figyel (elvileg) de ez mégis csak az intimszférába lépés egyik formája. Ez kb olyan mintha paravánokkal elválasztva dugnának tök idegen párok. Lehet hogy picit erős példa volt, de én így gondolom. 
A lenti koncepció szerint a kézmosó és a piszoár tökéletes kombináció és helyet is lehet vele spórolni. 
Nekem riasztó a gondolat. Nem szarsz oda, ahol eszel. Vagy nem tudom. Ti mit gondoltok..? Csak vagyok ilyen elmeroggyant?

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: design

Erdős cipő

2010.08.28. 12:47

 Na kinek kell ilyen, csajok? Lehet jelentkezni ;) A tovább után még képek a cipőről, aki pedig kedvet kapott az pedig innen rendelheti 68 dolcsiért (~14e Ft)

Comic :: Bleeding

2010.08.28. 12:08

Cyanide and Happiness, a daily webcomic
Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

A mai zenét Boginak köszönjük ;) Ja és legalább a 25. másodpercig hallgassátok, mert ott bontakozik ki a rendes szám ;)

süti beállítások módosítása