LiLo - Sly - Zoolander

2010.08.28. 13:40

 Tegnap volt a napja hogy Lohan néni először mutatkozott a kis kiruccanása óta. Hozza a formáját, hogy úgy mondjam. A tovább után Stalone bácsiról és a Zoolander 2-ről ;)

Stalone bácsi is bekerült a twitterezők közé, mert az most menő a hírességek közt (tényleg az) és első twittjei között megemlítette, hogy leült vacsizni Bruce bácsival és feldobta neki, hogy mi lenne ha ő is benne lenne az Expendables 2-ben? Hát majd meglátjuk mi lesz, de az biztos hogy "John McClane" ütős lenne egy moziban az össze többi nagy harcossal.

Ben Stiller sem tétlenkedik. Twitteren esett szó arról is hogy lesz Zoolander 2 avagy nem Egyelőre úgy tűnik, hogy lesz - bár minek? Soha nem gondoltam volna, hogy a Zoolander egy olyan erős film volt, hogy kell belőle egy második rész.. :S Ezek szerint tévedtem. A történet amúgy Owen Wilsonnal együtt folytatódna. Elvileg egy idősebb Derekről, aki a fiát neveli.
Van ám erről is kép ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr82254218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása