Bridge - Rómer

2010.08.29. 11:50

 Tegnap este voltunk Bridgebe Petivel. Nagyon böszmén sokan voltak, gondolom azért, mert az utolsó nagy parti nap volt sulikezdés előtt. Ahogy bementünk nyilvánvalóvá vált, hogy nem lesz helyünk leülni - ja mert hogy mi csak dumálni meg inni akartunk lemenni.
Gondoltuk sebaj, majd iszunk valamit. Hát mire a pultnál sorra kerültünk, csak az volt kb 20 perc. Egy darabig néztük a népeketa túlsó pult oldalából, de aztán hamar megérett bennünk, hogy ez nekünk most sok. 
Viszont találkoztunk Balagével és Kömivel is. Ők inkább parti pártiak, szóval ők jól érezték magukat. Még bent mentünk egy fél kört, aztán ki is jöttünk. Közbe találkoztam Marcival (Andi), Orsival és Mircsivel is - akin mondjuk meglepődtem :D
Még elnéztünk Rómer felé, de aztán 800ft-os beugró volt, szóval hazajöttünk. Nyugis éjszaka volt, és 500Ft-ból megúsztam az egészet ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr312256079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása