Uncle Bill

2009.11.08. 22:05

Annak ellenére, hogy downtempo szerintem elég dinamikus az üteme, és a basszust is nagyon eltalálták szerintem. Tipikus aláfestő zene, de egy durva koncertet is eltudok vele képzelni. Az egész album hallgatható, nem széthúzó, mind jó. A myspaces linken elég sok számot megtaláltok a lemezről, szóval tudtok még válogatni. Simán el tudom még képzelni csajozós zenének is. :D Főleg a Beinget.

Tracklist: 01.Philharmonic
02.Shifting Sands
03.Reporter
04.You
05.Baby Baby
06.Didn't I
07.Boster No. 1
08.Being (hallgasd!) 09.Life
10.Know The Score
11.Build It Up (Break It Down Mix)
12.Super Skeleton

Genre: Downtempo

http://www.myspace.com/negghead

Today :: 2009 11 08

2009.11.08. 21:08

Ma elég pihenős napom volt. Sőt ami azt illeti egész nyugodt is. Anyu ma nem volt itthon, mert dolgozott. Buta lenne azt mondani, hogy jó volt (de az volt). Valahogy a tudat vagy nem is tudom. De már megkaptam, hogy nem menő hogy nem vagyok jóban anyámmal, szal témaváltás.
Délelőtt még olvasgattam, meg motoszkáltam itt össze meg vissza, mert nem tudtam mit kezdeni magammal. Aztán átmentem boltba, de erről már írtam ha minden igaz. Aztán majd meg akartam halni, mert amilyen sok eszem volt sikerült felkelnem 7 körül, és 11 kor már aludhatnékom volt, de apu leküldött levelet söpörni meg ilyenek, amit szerintem rekord idő alatt teljesítettem. Egész udvar+utca=48 perc.
Dután pihiztem egyet, de egész dután széjjel vagyok, most meg már érzem előre, hogy aludni meg majd nem tudok, mert addigra meg majd felébredek.
Most még találtam igen faszájos zenét, és igen, tudom, hogy én mindig találok, de amit kirakok, arról úgy is gondolom, hogy megéri meghallgatni, ami pedig deephills, azt jóformán kötelező leszedni/meghallgatni.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: anyu

Magyar vagy nem magyar?

2009.11.08. 20:49

Nem tom mi történt, de egy ki és bejelentkezés után az msn, a live writer, a live fototár, a live movie maker, és minden ami ehhez a céghez tartozik hirtelen átváltott angolra, ami nem lenne baj, mert ugye angolt tanulok, viszont az kurvára idegesített, hogy a writer ablakában ha irkáltam akkor minden egyes szót aláhúzott (egyébként csak a 80%-át szokta :D ) és gondoltam, hogy akkor ennek a nyelvét visszaállítom, vagy mi. Ésszerűnek tűnt, hogy ha egy ki-be jelentkezés alatt angol lett, akkor nem töltött le semmit, csak valami nyelvi fájl átállítódott vagy ilyesmi, és 2 kattintás és rendben lesz.
De rosszul gondoltam. Az egész angol lett, se kép se hang se semmi. Aztán leszedtem egy magyar telepítőt, gondolván, hogy majd felülírja a rossz fájlokat és minden a régi lesz, de ez sem egészen így történt. Nem engedte, mert hogy már van fent egy verzió (ugyan az) és hogy előbb azt “távolítsam el” és akkor majd újra elölről az egészet. Hát így is lett, semmi csattanó, csak gondoltam hogy ilyen is van.

Tracklist:
1. Morning Call (7:00)
2. Budapest Win-a-trip (4:49)
3. Hue & Cry (4:18)
4. Aalomadalom (9:40)
5. Petite Adéle (7:00)
6. Control The Moment (7:50)
7. Waterfront (8:18) (hallgasd!)
8. Midnight Take-off (6:58)
Total Time: 55:53

Tagok:
- András / vocal, guitar, synths, violin, jew's harp, percussion
- Péter Szalay / guitar, zyther-guitar
- Farkas Zoltán / drums
- István Balahoczky / bass, synths, sitar-guitar, violin, percussion

Vendég zenészek:
- Réka Koltay / violin
- Barnabás Hidasi / piano
- Ference Balogh / vocals, mouth organ
- ZUM ensemble / vocals, percussion

Sub-Genre: Psychedelic/Space Rock
Origin: Hungary

Waterfront:

WebArt :: Vizi csata

2009.11.08. 09:33

Yummien találtam, és nem tudtam otthagyni, pedig tőle nem szoktam reposztolni, mert, mert nem. Majd egyszer erre is kitérek. Viszont olyan hatással volt rám a video hogy na. A felvételek gyönyörűek, az elgondolás kurvajó, viszont a végét hiányoltam.

Egér problémák

2009.11.08. 09:24

Már teljesen kész vagyok, mert nem tudom mi a fasz van az egeremmel. Még kb fél éve baszódott el, amikor is egy kertipartira mikor levittem a gépem, és se kép se hang. Akkor megoldottuk a partit azzal, hogy billentyűzeten kezeltük a rendszert, legalább nem mokuskodott bele mindenki a zenébe. De aztán utána se lett jobb a dolog.  Aztán szarakodtam még vele egy picit, de semmi előrelépés.
Most megint a szemem elé került a régi ps2-es egerem és elhatároztam, hogy na majd akkor én most fasza gyerek leszek, és megoldom a problémát, de csak nem sikerül, hogy a gecibe is már!
Átnéztem már az össze fórumot, különböző kategóriákra tagolva: hogy mi van ha softveres, ha az új windows szar (de aztán rájöttem, hogy egy újabb verzióban miért ne működne, ha már 10 éve ez a szabvány..) aztán megnéztem biosban, meg olyan vezérlőpultos hackeket nyomattam, hogy még én is elámultam magamon.
Jött a hardveres része: kitisztítottam a csatlakozókat, átnéztem, szereztem átalakítót (oda vissza ps2ről usbre, meg vissza, meg oda és vissza, és vissza és oda).
Aztán most már “fasza” kedvem van, úgyhogy mp3 ra fel egy kis colorstar (gyanús h ma jön colorstar deephills is) elmegyek boltba, mert apu kedves kitalálta, hogy milyen vicces lenne az, ha én nem ide mellénk járnék tejért, meg kenyérért boltba, hanem a tulipános suli mellé, egy kis pékségbe, mert ott ugye van kenyér, meg tej műanyagflakonban óccsóér. Ez a kisebbik gond, csak ugye ő elvileg nem ehet fehérkenyeret, csak barnát, az pedig olcsóbb itt a boltban (meg hát ugye közelebb is van) a tej meg 10 forinttal drágább itt mellettünk, ami azt jelenti, hogy egy hónapban mondjuk 300fttal kerül többe a tej. Mondtam neki, hogy ha ezen múlik, inkább kifizetem azt a 300 ftot, de persze azt nem lehet, mert nem akarja, hogy kifizessem, inkább csak menjek el oda, mert ugye az nekem jó hogy 5 fokba sétálgatok 3szor olyan messzire mint kéne.
Nyáron még el is mennék.. Pont belefér egy cigi :D

Ja amúgy akinek van építő jellegű ötlete az egérhez, annak itt van még kis info a  gépről.
asus m2n-vm, win7,
Más szerintem nem kell..?

Semmi téma

2009.11.07. 21:18

Ma elég off vagyok. Elfogyott a hét végére a lendület. Nem tudom, hogy mi van velem, de ma nem vagyok túl kipihent. Mondjuk ez annak lehet a következménye, hogy 1:30 kor feküdtünk és 7 kor már keltünk.. Egész nap volt valami. Délelőtt piacoztunk apuval, elhoztunk 2 zsák hagymát meg egy zsák krumplit télre, meg falevelet söpörtünk össze, meg főztünk, meg ilyenek.
Dután próbáltam aludni, de nem jött össze, este meg jött Balage. Jó volt újra látni. Fura volt, hogy nem voltak itthon 3 hétig. Az osztályon is érződött. Megbeszéltük a dolgokat, fényképeket nézegetünk, kaptam tőle 5,8gb fényképet, szal még be kell adagolnom.. :S
Most sztem még olvasok egy kicsit, aztán elteszem magam holnapra. Van még piroska szörpöm, azt fogom közbe szürcsölni :D

Na akkor amit ígértem. Itt van az összes albumuk, a végén pedig még myspace link. A letöltési linkeken stream is van (nem kell letölteni, simán bele tudsz hallgatni). Remélem sokaknak elnyeri a tetszését. Töltsétek, lessétek, hallgassátok, vegyétek.

Az "Ez a divat" zenekar a kilencvenes évek végén az elsők között kezdett el kísérletezni a jazz és a különböző elektronikus műfajok ötvözésével. Az azóta eltelt időben a zenekar a különböző elektronikus zenei rendezvények és budapesti partik egyik állandó kedvencévé nőtte ki magát. 
A 2000-es évek elején többször lehetett őket látni az Anima Sound System és aColorStar társaságában, de hamar kialakult a saját közönségük, és elkezdtek önállóan koncertezni. Játszottak többek között a Gödör Klubban, az A38-on, a Merilyn Színházban, a Millenárison, illetve - 2008-ig - minden évben felléptek a Szigeten.
Több magyar és külföldi válogatáslemezen (Real Ibiza 5, Balaton Grooves) szerepeltek, mielőtt 2006-ban megjelent első saját anyaguk „From the Head to the Feet” címmel. A számok hol lazán, hátradölősen grúvosak, hol pedig gyorsak és lüktetőek, teletömve a legtörtebb ritmusokkal. Egyszerre precíz és érzelmes, dzsesszes és elektronikus.
Folytatják a kijelölt utat: maradandó élménnyel gazdagítsák a hallgatót és nemzetközi szinten is elismerést nyerjen a magyar elektronikus soul-jazz műfajnak.



Tracklist:
1. On My Feet
2. You Miscalculated
3. In Your Head
4. Seven
5. Sun Song
6. June Or May
7. The Moon's Song
süti beállítások módosítása