Eyecandy :: 1417

2010.02.06. 19:49

Biztosan feltűnt már hogy a kommentek mezőnél megjelent a milyen nap van ma dobozka. Ezt azért raktam ki én is, mert egyre inkább megjelentek a spam kommentek a blogon, nyilván nem tőletek, hanem csúnya, gonosz, rossz, pornólinkes bácsiktól.
A másik újítás a blog háttér. Pár napig volt a régi, klasszikus pados kép az őszi tájjal, de gondoltam most már ideje valami újat alkotni, ezért csináltam egy másikat. Elég egyszerű, de azt hiszem igazán jól illik a stílusomhoz. Ha nem így érzitek, próbáljátok ki a "milyen nap van ma" dobozt és kommenteljetek. Ja amúgy a hét napjait kell beírni a dobozba, pl: hétfő. De van pár godmode parancs is pl: borzalmas, meg ilyenek. Lehet próbálkozni.
A harmadik dolog már nem ilyen vidám, ugyanis a napokban feldobta a böngészőm hogy az oldal káros lehet a számítógépének, és nem engedett tovább. Nem tudom mi lehetett az oka, de minden új beállítást visszanyomtam és a tesztelés alatt álló plugineket is leszedtem, szóval aki ilyet látna az ne szarjon be, biztosítalak titeket, hogy az oldalnak semmi baja. Aki hasonlókat tapasztalt az is jelezze felém, talán annyival is közelebb jutok a probléma megoldásában.

Review :: Kömi szülinap

2010.02.06. 17:10

Elég érdeke volt. Nem tudtam mire számítsak már csak a magam részéről, mert jött Niki, és Kömi mondta, hogy jön Réka meg Brigi is. Aki elég jól ismer az tudja, hogy nyáron még voltak zűrös nőügyeim és ők mindhárman szereplők voltak, így nem tudtam, hogy mit várjak az estétől.
Kömi ajándékát már tegnap kitaláltuk. Igen ez szarkazmus, elég durva volt, hogy még tegnap se volt fix, hogy mit kap. Úgy nézett ki a dolog, hogy nem tudtuk mit kapjon, ezért finoman puhatolóztunk, hogy mi legyen, aztán mondta, hogy pipa az kéne neki, és végülis néztek is Andiék hogy milyen van, vagy milyen lenne jó. Aztán mikor elkezdtük rá pénzt szedni, akkor derült ki, hogy igazibó ennyiből már egy telót is kaphat, mert kinézett magának egyet, ami 15 körül van és érintőkijelzős és fasza és jó és Roli tudott is hozni, szóval úgy gondoltuk, inkább telót kap, arra nem számít.
Nagyon meglepődött, főleg mivel szinte biztos volt benne, hogy pipát kap. Szerintem kicsit el is érzékenyült,a mikor tényleg tudatosult benne, hogy ez az övé, és hogy tényleg egy telefon az.
Amúgy egy nyugis helyen voltunk. Egy egész pince nekünk volt fenntartva és igenjó hely volt mert a kis Heineken 210ft volt, ami szerintem még boltban is több, szóval sikerült meginni belőle egy párat (hozzá kell tenni, hogy a többségét a Kömi fizette) Ez a 3 sör meg is alapozta az esti alvásom, olyan jól aludtam tőle, elhatároztam, hogy ma is innom kéne, de nem vettünk.. :S
Végül Rékával ugyan beszéltünk pár sort, még ajándékot is kapott a születésnapjára, ami ugyan másfél hónapja volt, de azért gondoltam nem árt egy pirospont a nyári dolgaim után.
Brigi nem jelent meg, aminek valahol legbelül örültem. Nem tudom hogy mit kezdtem volna vele, főleg hogy Niki is ott volt.
Elég korán eljöttünk, úgy 11, 11:30 körül. Hajnalban aztán még Balázs telefonált, hogy itt van, mert nálunk aludt, őt beengedtem, de aztán szunyáltunk is. Asszem ennyi volt a történés.

Today :: 2010 02 06

2010.02.06. 17:00

A mai történet egy cipővásárlásról szól. Voltam ma a nővéremmel árkádban és annyira belejöttünk a cipővásárlásba, hogy mindjárt kettőt vettünk. :D
Főleg azért mert az egyik elég jó volt, és azt mindenképpen megvettem volna, a másik meg csak szimplán jól nézett ki és csak 3 ezer forint volt. Szóval tuti biznisz.
Vettünk minden szart, szóval most egy hétre előre van itthon minden.
Anyám megint kiborult, mert beváltottam a 10 euróját neki is. Főleg azért mert múlt héten a fizu előtti 3 napban jóformán nem volt itthon kaja. Persze őt ez nem érdekelte és meg úgy gondoltam, hogy mivel már két napja nem laktam jól semmivel, majd megoldom a helyzetet és beváltottam az én eurómat is meg az övét is és jól bevásároltam.
Persze most balhé volt belőle megint, mert hogy ő ezt már nem bírja és elköltözik és kész, és rögtön aput kezdte volna szidni, én meg kijelentettem, hogy én voltam bocsi. Nagy meglepődés volt, aztán még az orra alá nyomtam, hogy azért váltottam be, mert neked nem tűnt fel, hogy nincs itthon kaja 3 napja.
Tény hogy elég érdekesen jött ki a hónap vége. Nem volt még ilyenre példa, hogy ennyire ki lett volna számolva. Jött pár váratlan csekk, meg ilyenek szóval hamarabb fogyott mint szokott.
Volt már ilyen, hogy hónap végén tudtuk, hogy most nem bélszínt fogunk enni, de az hogy konkrétan csak kenyér volt itthon 3 napig az durva volt.
Szóval megint fura volt, hogy apu minden pénzét beadja a közösbe, hogy legyen mit enni, szó szerint azért, anyunak meg van 10 eurója de mi azért kenyéren élünk. Nekem is volt valamennyim, bár arra nem is emlékeztem, csak pakolás közbe találtam meg és akkor jött az ötlet, hogy anyunak is van, váltsuk be. Igaziból nem érzem magam bűnösnek, főleg mert elöl volt a pénz - logikusnak tűnt beváltani, és főleg mert anyám meg egész hónapban minket lejmol, szóval most hogy az ő pénzéből vettem kaját, hát nem ám összedől a  világ. Mert ha még magamra költöttem volna.. (megfordult a fejembe :D ) de aztán kaját vettem belőle, mert nem volt itthon semmi.
A legszebb az egészben, hogy anyu rám nem mérges, csak látszott, hogy ezt is apun akarja elverni, és tökre meglepődött hogy én voltam. Főleg mikor kiderült hogy abból evett ő is 2 napig. Na mind1. Most beszéltem apuval és most jobban beosztjuk majd :)

Hajós és az érettségi

2010.02.04. 22:36

Mindig is vágytam ilyen történetekre, amit majd az unokáimnak mesélek el, hogy a nagypapa milyen cikisen ment át, stb, de azért jó lenne nem ketteseket szerezni :D Nézzétek a viedót!

Velem még nem volt ilyen, de annyira megmosolyogtatott, hogy gondoltam veletek is megosztom. A legjobb az egészben, hogy simán a szemem előtt van ez a fajta érzés, és ez a reggeli hangulat, amikor full másnaposan még kimész a mellékhelységbe. Nem ragoznám, olvassátok.

Madár

Nem tudom, ki hogy van ezzel, de tegnap sikerült lehánynom a saját farkam.

Ülsz a trónon, vársz a megváltó csobogásra, aztán hirtelen a gyomrod bemondja az ultimót, és érzed, hogy bár ebédeltél egy keveset, de utána megittál másnaposság ellen 7 gyógysört, amik valami oknál fogva nem nagyon segítettek, és a jóleső ürítés hirtelen átvált rémes szédülésbe, és a sok sör meg az két darab pulykafasírt, aminek az ízét érzed valamiért a torkodban 4 órája, egyszerre csak kíváncsiskodni kezd a napvilág felé, és aztán érdeklődve nézed, ahogy a jobbra érdemes madarak kibucskáznak a pofádból, és rázuhannak a pöcsödre, pedig egyenesen bele kellett volna röppenniük (a pulyka szárnyas, nem?) a vécékagylóba, te meg csak ámulsz, hogy milyen kurvaisten szórakozik veled, mert a makkodon gellert kapott egy darab madár, és úgy pörög bele a vízbe, és ha nem érzenéd magad rettenetesen, hát még ki is röhögnéd ezt az egészet, de ehelyett csak ülsz és vársz, hogy elmúljon az egész, aztán remegő lábakkal lehúzod a vécét.

Aztán pár perc múlva eszembe jutott, hogy éhes vagyok és ki kéne nyitni még egy sört, hátha.

A történetet innen kölcsönöztem.

Design :: Gépész gyűrű

2010.02.04. 21:49

Már rég volt olyan designos cucc, ami eljutott volna a blogig, de ez most ilyen. A legós korszakomat juttatja eszembe, abba voltak ilyen fogaskerekes hóbortjaim, hogy itt áttétel, ott áttétel, stb. Mindenesetre elég beteg ez a gyűrű. Itt lehet venni is 165$ ért.

Kömis árkád túra

2010.02.04. 21:36

Ma voltunk Kömivel árkádolni. Ment a hülyülés rendesen. Arra a következtetésre jutottunk, hogy fele annyi jó cucc sincs, mint mondjuk két éve. Az egyetlen erős üzlet a zara, és ezt nem azért mondom, mert elfogult vagyok, de ott voltak ár érték arányban a legjobb cuccok.
A h&m nagyon elszállt az áraival. Régen valahol a zara alatt karistolt, most meg néha még drágább is, és minőségben meg annyira szerintem nem jó, vagy nem tudom. Meg a design/stílus se nagyon erős, inkább átlagos.
Néztünk mindenfélét. Elhatároztuk, hogy ha megyünk, akkor előbb kajálunk, aztán majd megyünk nézelődni. Ez úgy nézett ki, hogy amíg elkeveredtünk a pizzáshoz addig kb minden boltba bementünk ahova igazán nagyon akartunk.
Meg találkoztunk valami falusi súttyóval is, aki nekiállt velünk dumálni newyorkerbe (ott volt biztonsági őr), hogy Póda Lacika ott van e még  a Jedlikben, mert az milyen egy jó matekos gyerek volt ám. Meg hogy ő jól ismeri ám mert a "földije".
Vicces volt, aztán egy idő után meg nem. Jött utánunk és egyfolytába bizonygatta, hogy tanulni kell ám, mert az ő unokája is olyan erős suliba járt, hogy van neki alapfokúja angolból..
Találkoztunk Klauékkal is, de aztán elváltak útjaink.
Ma kaptam családi pótlékot, szóval szerintem hétvégén még visszamegyek cipőt venni, mert szét jártam már mindet.

Comic :: Ül

2010.02.04. 21:28

Óvoda

2010.02.03. 22:12

Nagyon meglepődtem a napokban, ugyanis történt, hogy nekem volt még egy nagy szerelmem óvodában, és hát az ahogy szokott lenni, én is abba a lányba voltam szerelmes mint mindenki más, szóval nem sok esélyem volt.
Katával már megbeszéltük, hogy ez azért van így mert ovisnak balfasz voltam, most meg adonisz vagyok. (pontosítok: én kijelentettem, hogy így van)
Nade nem ez a lényeg!
Hanem, hogy tökre meglepődtem, hogy megtalált. Ja hogy a lényeget hagytam ki az első mondatból: belejelölt iwiw en. Gondolom a "varázslatos kit ismerhetek gomb" útján talált rám, de ez most mind1.
Szóval ilyen is van. Kérdeztem, hogy kivel tartja a kapcsolatot oviból és kurvára megdöbbentem, mert felsorolt kb 8-10 nevet, olyan jelzővel hogy "csak velük", de ez hagyján, olyan neveket írt, amikről azt se tudtam, hogy volt ilyen nevű ovis társam. Viszont megnéztem a listán lévőket iwiwen és bazz elég fullos csajok is vannak köztük. Nem értem, hogy miért nem tűntek fel oviban.
Késő bánat.
Ja és ma Niki azt mondta, hogy nem valentin napozunk, de mondtam neki, hogy már megvettem neki a pónit. Akinek kell eladó póni az írjon.

süti beállítások módosítása