Biztosan feltűnt már hogy a kommentek mezőnél megjelent a milyen nap van ma dobozka. Ezt azért raktam ki én is, mert egyre inkább megjelentek a spam kommentek a blogon, nyilván nem tőletek, hanem csúnya, gonosz, rossz, pornólinkes bácsiktól.
A másik újítás a blog háttér. Pár napig volt a régi, klasszikus pados kép az őszi tájjal, de gondoltam most már ideje valami újat alkotni, ezért csináltam egy másikat. Elég egyszerű, de azt hiszem igazán jól illik a stílusomhoz. Ha nem így érzitek, próbáljátok ki a "milyen nap van ma" dobozt és kommenteljetek. Ja amúgy a hét napjait kell beírni a dobozba, pl: hétfő. De van pár godmode parancs is pl: borzalmas, meg ilyenek. Lehet próbálkozni.
A harmadik dolog már nem ilyen vidám, ugyanis a napokban feldobta a böngészőm hogy az oldal káros lehet a számítógépének, és nem engedett tovább. Nem tudom mi lehetett az oka, de minden új beállítást visszanyomtam és a tesztelés alatt álló plugineket is leszedtem, szóval aki ilyet látna az ne szarjon be, biztosítalak titeket, hogy az oldalnak semmi baja. Aki hasonlókat tapasztalt az is jelezze felém, talán annyival is közelebb jutok a probléma megoldásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr631995450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely 2010.02.06. 21:14:44

valami azért még nem stimmel mer alapból mindenhol 2 komment van :) a háttér meg faszás csak ahol tartalom van ott nem látom mi van de ötletes..

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2010.02.07. 13:27:45

dolgozom a problémákon..
süti beállítások módosítása