Kömis árkád túra

2010.02.04. 21:36

Ma voltunk Kömivel árkádolni. Ment a hülyülés rendesen. Arra a következtetésre jutottunk, hogy fele annyi jó cucc sincs, mint mondjuk két éve. Az egyetlen erős üzlet a zara, és ezt nem azért mondom, mert elfogult vagyok, de ott voltak ár érték arányban a legjobb cuccok.
A h&m nagyon elszállt az áraival. Régen valahol a zara alatt karistolt, most meg néha még drágább is, és minőségben meg annyira szerintem nem jó, vagy nem tudom. Meg a design/stílus se nagyon erős, inkább átlagos.
Néztünk mindenfélét. Elhatároztuk, hogy ha megyünk, akkor előbb kajálunk, aztán majd megyünk nézelődni. Ez úgy nézett ki, hogy amíg elkeveredtünk a pizzáshoz addig kb minden boltba bementünk ahova igazán nagyon akartunk.
Meg találkoztunk valami falusi súttyóval is, aki nekiállt velünk dumálni newyorkerbe (ott volt biztonsági őr), hogy Póda Lacika ott van e még  a Jedlikben, mert az milyen egy jó matekos gyerek volt ám. Meg hogy ő jól ismeri ám mert a "földije".
Vicces volt, aztán egy idő után meg nem. Jött utánunk és egyfolytába bizonygatta, hogy tanulni kell ám, mert az ő unokája is olyan erős suliba járt, hogy van neki alapfokúja angolból..
Találkoztunk Klauékkal is, de aztán elváltak útjaink.
Ma kaptam családi pótlékot, szóval szerintem hétvégén még visszamegyek cipőt venni, mert szét jártam már mindet.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr141995444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása