Kockacukor

2010.10.24. 23:04

 Ma rám tört a felismerés, hogy micsoda dolog az, hogy én kiskoromban nem ehettem kockacukrot magában, mert hogy az ártalmas, de bezzeg a lovak meg kaphattak. Nyilván elég beteg párhuzam - nem párhuzam - de ma ez volt a nap felfedezése.
Tegnap is volt betegség. Azt álmodtam, hogy manikűrösnél vagyok. Életemben nem voltam még, és még csak nem is láttam soha, álmomban mégis minden lépést pontosan láttam és ismertem. Na most akkor hogy van ez? 

Meg arra is rájöttem - még korábban ugyan - hogy én félek a bohócoktól. Nem mindegyiktől, de némelyiknek olyan fura és beteges a mosolya. Sötétben meg főleg. De próbáljátok ki, írjátok be google-ba hogy clown és minden második ilyen.


 

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: beteges bymyself

Mi történik a liftben?

2010.10.24. 22:51

 Én rendszerint küzdök a hányingerrel, mert soha nem bírtam jól a lifteket, de úgy tűnik, hogy van aki kifejezetten szereti.

Kézfestés - Guido Daniele

2010.10.24. 22:46

 Angolosok előnyben, felirat sajna nincs :S

Mash

2010.10.24. 10:15

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: webart

Árnyék képek

2010.10.24. 10:13

Fred Eerdekens követte el ezeket a nagyszerű képeket/szobrokat. Az egész különlegessége az, hogy csak a megfelelő megvilágításban van neki jelentése. A szobrokat mindenféle anyagok felhasználásával készítette, így pl. sima drótból vagy egy egyszerű bokorból. Tovább után a ráadás.

Today :: 2010 10 23

2010.10.23. 21:13

 A tegnapi nap elég erős volt. Nagyon lázadtam, hogy 3 matekunk lesz, de ahogy kikaptam a négyes dogámat, rögtön megenyhült a szívem. A 14 fős csoportból 1db ötös, 2db négyes - ebből egy az enyém - lett összesen. A többieké elég katonás lett (1-2). 
Suli után Judit is megjött, szóval volt nagy örömködés. 
Este mentünk Impróra, de erről már írtam egy kicsit lejjebb. 3 csajjal mentem, szóval az érkezésünk nem volt a legpontosabb, de végül is nem volt nagy baj belőle. Előadás után nem maradtunk sokat, jöttünk is haza. Niki és Szaszu is velünk volt. Szaszu még impró szűz volt, de ahogy elnéztem élvezte ;) Sőt, azt mondta hogy jön legközelebb is.

Ma korán reggel kelés volt, aztán meg össznépi ebédfőzés. Apu levest főzött én meg a másodikat csináltam az ő közreműködésükkel. 
Dolgozgattunk a kertben is egy kicsit. Délután meg Andihoz mentünk ki. Pontosabban az anyujához, mert Juditnak kellett nadrágokat átszabni.
Itthon meg gofrit sütöttünk, átjött Andi is, kicsit később meg Balázs is egy fél órára.

Most megyek mert közös X-Faktor nézés van. "Nagy élmény"

Napi instantget poló!

2010.10.23. 20:09

 Kell!

süti beállítások módosítása