Comic :: Church on fire!

2010.05.02. 23:37

 

Cyanide and Happiness, a daily webcomic Cyanide & Happiness @ Explosm.net

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

 

Tegnap elött találtam rá ezekre a gyöngyszemekre, amik azt igazolják, hogy igen is, itthon is vannak olyan emberek, akik még tudnak alkotni, ha akarnak. A mai vilgában néha leginkább csak sírvfakadnék a "nagyszerű" design plakátokon és hirdetéseken. Itt volt pl a kampányolás. Hát a plakátokon még egy általános iskolás is simán kiborult volna, hát még én - és nem azért mert az idős barátaim ezt mondták. Az egyetlen felvidító színfoltja a dolognak a zsidózás volt. Na az poén volt.
De nem akarok ennyire eltérnia  tárgytól. A lenti képek  Jancsó Áron és a GYÁR Post Production Ltd. munkáját dícsérik. Nézzétek kedvetekre. Kattra nagyobbak.

 

CupCake Cannon

2010.05.02. 23:13

Nem, nem az alliterráló cím a lényeg - csak vicceltem. A lényeg az hogy egy fasza lassított kis videót találtam még pár napja és mivel csak most van blog, ezért csak most kapjátok. Igen fasza. Aki akarja, az még HD-ben is nézheti. Nekem a zene is bejön..

Nakérem! Úgy tűnik, hogy maradunk itt. AKi esetleg lemaradt volna, az ha a felső sorba néz, láthatja, hogy a blog átköltözött az okhost.eu-ra. Szóval ezentúl a blog itt érhető el:

http://weinie.blogja.net

De aki esetleg vakmerőségből a régi címet íná be, az se lepődjön meg ha itt találja magát, mert van egy áritányító html- file berkava, ezért pár meásodperc csúszással ide fog keveredni :)
Ez persze azzal jár, hogy most az összes közösségi szájton át kell írnom a blog elérhetőségét.
Ennek ellenére örülök, hoyg végre stabilan fut a dolog. Az okhsot rendszere sokkkkkkkal gyorsabb, akármennyire is hibás a rendszer vagy nem, akkor is gyorsabb.
Szóval ezentúl innen jelentkezek.
A kommentek, illetve a posztok egy az egyben átkerültek ide, szóval semmi pánik.
Boodbye extra.hu domain.

 

-update-

Szeretném felhívni mindenki figyelmét, aki RSS-t használ, hogy mivel megváltozott a blog ftp elérése, ezért más lett az RSS url is. Szóval aki RSS-en olvas az fürge malac vágtában cserélje le a régi url-t, a mostanira!

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: blog

Eyecandy pack 2010/2

2010.05.02. 22:47

 

Mivel sajnos pont akkor szált el a rendszer, mikor eme kis packot fel akartam nektek rakni, ezért csak most mutatom be a nagyközönségnek. Remélem tetszeni fog.
A mostani képek főleg fekete fehérek. Némelyiken nem csak cici villan, de igyekeztem nem elpornósodni. Szerintem egész korrekt lett.
300db kép. Tessék tölteni  - a lenti képre kattintva.

Epic fail, hogy a borító képen még a régi url van..

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: eyecandy

Hogyan tovább..?

2010.05.02. 22:14

Még én sem tudom. Mire végre felpakoltam volna az okhostos tárhelyre addigra meg megjavult. Eszem faszom kettéáll. Aztán úgy voltam vele, hogy nem baj, mivel dotroll lassúnak tűnik, ezért én majd átpakolom okhost-ra, az a tuti.. Erre végre sikerült átraknom és ott is database error. Szóval végső soron igazuk lett a dotrollos fiuknak. Itt és most szeretnék elnézést kérni tőlük, de nekem nem volt logikus, hogy egy hmtl alapú design mit kavarhat be egy tőle teljesen független db-be..
Szóval most úgy néz ki a dolog, hogy a design a szar. Amit ugyan továbbra se értek.. A legviccesebb az az hogy nem is ez a design, vagyis nem csak ez, hanem más deisgnok. Már csak arra tudok gondolni, hogy van benne valami olyan sor, amit nem szeret a rendszer és ezért ezeket a designokat visszadobja/nem tölti be és ezért mivel átlépi az egy perces töltési időt, ezért van az 500-as hibaüzi.
Most felraktam egy 3.0-ás wordpress-t hátha az okosabb, de nem.
Szóval most jön az, hogy felrakok egy régebbit, amivel még minden klappolt.
Szorítsatok hogy jó legyen :)

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: blog

Menő poló minták

2010.04.27. 21:58

Ma találtam őket, és szerintem kurva jók. Nem kell több magyarázat. Szülinapomra majd jöhetnek. Kattra nagyobbak.

Aki még kíváncsi ilyenekre az itt talál.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: fashion

Showder Klub

2010.04.27. 21:53

Ma találtam egy részt torrenten és gondoltam leszedem mert már vagy egy éve nem láttam egy részt sem. Igaziból nem vagyok csalódott, csak többet látok ebben a műsorban, mint amit ők kihoznak belőle. A Kiss Ádám kurva jól nyomja továbbra is, de a többi humorista kiégett már. Legalábbis a mai - legutóbbi - részben lévők többsége.
Csenki Attila egyszerűen szar poénokat nyomott a hangja meg vinnyogó volt. Komolyan idegesített. Kőhalmi Zoltán meg próbálkozik, próbálkozik de nem megy neki. Tipikus wannabe. Néha vannak jó poénjai, de ez a szakma nem neki való.. szerintem.
Volt egy új srác is, Hajdú Balázs. Na ő mondjuk mondott jókat, csak látszik még rajta, hogy kezdő, vagy hogy nem rutinos. De benne látok fantáziát, csak foglalkozni kell ezzel a dologgal.

A másik ami nem tetszik a dolgban az a megvalósítás. A kameraállások sablonosak. És szarok. Minden belépő ugyan úgy kezdenek. Rámutat a kamera, rácsap a kamer szélére és az pördül egyet, a humorista meg ezalatt kimegy a színpadra. Hát ez aztán nagyon vicces. Egyszer vagy kétszer be lehet ezt nyomi, mert addig  tényleg poén, de mikor már minden részben elnyomják 2-3 szor, az már nem buli. A másik mikor lecsúszik a lépcső mellett.. Nagyszerű.

 

Maga a műsor amúgy jó. Én jobban szeretem mint mondjuk Fábryt mert ő meg aztán.. Nem tudom minek hívja meg a vendégeket, ha úgy is ő pofázik végig. Nekem kicsit sok. Vannak jó pillanatai neki is, de rendszerint eltúlozza - az eltúlzásokat.

Viszatérve: Kiss Ádám respect!

Szerző: weinie4

3 komment

Címkék: sorozat film

Rubik dodecahedront

2010.04.27. 21:25

 

Na ez az a szó, amit meg se próbáltam magamtól leírni. Kopi péjszt. Mindezek ellenére szerintem kurva jól néz ki. Mármint összerakva. De robbantott állapotban nagyon betegen néz ki. Nekem mondjuk nem kéne, mert én már a sima 6 lapos - kocka - verziót se tudom kirakni, nem hogy egy ilyen 12 lapos verziót. 12 dolcsiért amúgy máráévá tudhatja. Ez de hülyén hangzott. Tovább után a kevert verzió is checkolható.

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: design beteges

süti beállítások módosítása