Nakérem! Úgy tűnik, hogy maradunk itt. AKi esetleg lemaradt volna, az ha a felső sorba néz, láthatja, hogy a blog átköltözött az okhost.eu-ra. Szóval ezentúl a blog itt érhető el:

http://weinie.blogja.net

De aki esetleg vakmerőségből a régi címet íná be, az se lepődjön meg ha itt találja magát, mert van egy áritányító html- file berkava, ezért pár meásodperc csúszással ide fog keveredni :)
Ez persze azzal jár, hogy most az összes közösségi szájton át kell írnom a blog elérhetőségét.
Ennek ellenére örülök, hoyg végre stabilan fut a dolog. Az okhsot rendszere sokkkkkkkal gyorsabb, akármennyire is hibás a rendszer vagy nem, akkor is gyorsabb.
Szóval ezentúl innen jelentkezek.
A kommentek, illetve a posztok egy az egyben átkerültek ide, szóval semmi pánik.
Boodbye extra.hu domain.

 

-update-

Szeretném felhívni mindenki figyelmét, aki RSS-t használ, hogy mivel megváltozott a blog ftp elérése, ezért más lett az RSS url is. Szóval aki RSS-en olvas az fürge malac vágtában cserélje le a régi url-t, a mostanira!

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr331995246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása