Showder Klub

2010.04.27. 21:53

Ma találtam egy részt torrenten és gondoltam leszedem mert már vagy egy éve nem láttam egy részt sem. Igaziból nem vagyok csalódott, csak többet látok ebben a műsorban, mint amit ők kihoznak belőle. A Kiss Ádám kurva jól nyomja továbbra is, de a többi humorista kiégett már. Legalábbis a mai - legutóbbi - részben lévők többsége.
Csenki Attila egyszerűen szar poénokat nyomott a hangja meg vinnyogó volt. Komolyan idegesített. Kőhalmi Zoltán meg próbálkozik, próbálkozik de nem megy neki. Tipikus wannabe. Néha vannak jó poénjai, de ez a szakma nem neki való.. szerintem.
Volt egy új srác is, Hajdú Balázs. Na ő mondjuk mondott jókat, csak látszik még rajta, hogy kezdő, vagy hogy nem rutinos. De benne látok fantáziát, csak foglalkozni kell ezzel a dologgal.

A másik ami nem tetszik a dolgban az a megvalósítás. A kameraállások sablonosak. És szarok. Minden belépő ugyan úgy kezdenek. Rámutat a kamera, rácsap a kamer szélére és az pördül egyet, a humorista meg ezalatt kimegy a színpadra. Hát ez aztán nagyon vicces. Egyszer vagy kétszer be lehet ezt nyomi, mert addig  tényleg poén, de mikor már minden részben elnyomják 2-3 szor, az már nem buli. A másik mikor lecsúszik a lépcső mellett.. Nagyszerű.

 

Maga a műsor amúgy jó. Én jobban szeretem mint mondjuk Fábryt mert ő meg aztán.. Nem tudom minek hívja meg a vendégeket, ha úgy is ő pofázik végig. Nekem kicsit sok. Vannak jó pillanatai neki is, de rendszerint eltúlozza - az eltúlzásokat.

Viszatérve: Kiss Ádám respect!

Szerző: weinie4

3 komment

Címkék: sorozat film

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr71995242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myller · http://minimalmyller.blog.hu 2010.04.27. 22:33:42

Nálam is Kiss Ádám a No.1 Amúgy Csornán is fellép és ott lehet ingyen be tudok jutni (ismerős ismerősének ismerőse :D ), de ha nem, akkor is csak 2000 Ft, ennyit simán megér... B)

smore 2010.04.27. 22:38:41

Kiss Ádám sztem is viszi a szintet,teljesen spontán és közvetlen arc-ez a 2 az ő esetében nem arra vonatkozik, hogy nem tudja miről fog az előadásán beszélni,hanem hogy ha tudja is, még ha szóról szóra meg is írná, akkor sem látod rajta mert annyira nem a "poénkodjunk m most azt kell" tükröződik róla, hanem hogy minél jobban beleéld magad és átadja a szitut. -Persze ez is csak 1 vélemény-

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2010.04.27. 22:55:48

Kiss Ádám nálam is a legjobb. Nem hiszem hogy megírja, max valami jegyzet, de neki tényleg a vérében van és kurva spontán tud alkotni :)
süti beállítások módosítása