Rubik kocka stop motion

2010.04.18. 22:38

Fasza kis hangulatos stop motion videó egy rubik kocka kirakásáról. Még a zene is bejön ;)

We are Water - Health

2010.04.18. 22:36

Elmebeteg zene, elmebeteg klippel. Csak erős idegzetűeknek! Andi te ne nézd meg!

Olasz záró #4

2010.04.18. 22:23

Na az a helyzet, hogy még le kéne írnom, hogy mi volt, de semmi kedvem hozzá. Főleg azért, mert kurva sok lenne, és nincs kedvem körmölni még 2 órát, meg főleg azért mert tudom hogy a legtöbb olvasó 30 sor után emguja és a halál faszára kíván engem. Szóval aki kíváncsi annak nagyon szívesen mesélek, hogy miként volt a történés odakint a nagyvilágban. "Nuygat-e?" De nagy mesedélután most már nem tartok.
Most is csak azért jöttem ide, hogy teljesítsem kötelességem: feltölteni a képket, és jól belinkelni nektek mégegyszer :)
Elég sok kép lett, közbe már zsófi is feltöltötte őket, szóval azt is lehet már checkolni. Még nekem is le kell szednem. Szóval az alábbi linkekkel lehet őket tölteni.

6375

2010.04.18. 22:00

 

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: fotó

Dr Pepper - Iron Man 2 reklám

2010.04.18. 21:41

Újra gyerek leszek - updated

2010.04.18. 13:33

Ma hirtelen felindulásból arra gondoltam, hogy feltelepítek valami játékot a gépre ha már egyszer úgyse játszom vagy 5 éve. Az első gondolatom az volt, hogy majd én jól felrakom a gta4-et de aztán rájöttem, hogy az már akkor se ment fel mikor kijött és azóta meg nem váltottam gépet. Aztán jött az, hogy nem baj ha akad, mert régen a san andreast is 666 mhzen toltam, szal csak még retrobb lesz a dolog. Aztán mikor megláttam hogy 18gb hely kell neki, akkor még mindig optimista voltam. Nekiálltam rendetraknia  géepn, hoyge lférjem, és hogy majd milyen jó lesz. Azán rájöttem, hogy nem lesz jó, mert csak a telepítő is 13gb és mellé még el kell férni a játéknak is, és igy az már több mint 30gb. Annyi hely meg még újkorában sem volt a gépen.
Így jött az a döntés, hogy nekem Need For Speed Hot Pursuit 2 kell most rögtön. Gyerekkorom egyik alappillére volt az a játék. Még a második széria albérlőnktől kaptam. Kurva jó zenéje van és bejön a játék is.
Aztán mikor megláttam hogy ugyan azon a lemezen van a GTAVC is rögtön transzba estem és tudtam, hogy mi kell nekem :D Míg átmegyek boltba iceteáért és chipsért addig fel is települ. oh yeah! Kocka mode be, jöhet a játék. Ebből se lesz már anyag pótlás múlt hétről, de nem érdekel :D

-update- A bolt bezárt, de chips meg kell, szóval megyek az árkádba chipsért.

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: bymyself

Comic :: Abdunction

2010.04.18. 12:08

 

Cyanide and Happiness, a daily webcomic Cyanide & Happiness @ Explosm.net

 

Szerző: weinie4

Szólj hozzá!

Címkék: comic

Itt az új iPhone?

2010.04.18. 11:55

 

Pár anpja találtak egy gyanús külsejű telfont San Josée gyik kis bárjában és nagyon úgy tűnik, hogy az új iphone egy prototipusát hagyta el valaki. A telfon abszolút nem hasonlít az eddigi designra, sőt, konkrétan homlok egyenes a design. 80gb tárhely van benne és állítólag kapott egy front kamerát is a kicsike. Új op rendszer is volt rajta, de másodszorra már nem kapcsolt be.
Most persze mennek a találgatások, hogy ez vajon tényleg az utód, vagy sem, de a felvételek elég meggyőzőek, így talán hihetünk a szemünknek.
Az apple egyébként júniusban tervezi a bemutatást a források szerint.

Szerző: weinie4

2 komment

Címkék: gadget

Mindbreak :: Go through veins

2010.04.18. 11:43

..mikor hazaért nem tudott mire gondolni. Mindig együtt voltak. Persze csak pár percig mert a herion aztán mindig máshová repítette őket. Hosszú barna haja volt, néhol szőkés tincsekkel. Jolene aranyos lány volt.
Egyik éjszaka átjött az én lakásomba és mámoros füstben körüjárva lehúzott az ágyra. Elöször csak megölelt, majd a kezével végigsimította az arcomat és magához húzott.
Nem volt magánál, de nem érdekelt. Jobban kívántam mint valaha akárkit. Én is magamhoz húztam, még ha csak 5 centi is volt köztünk. Közben éreztem ahogy az ágyneműt húzza ki maga alól. Nem volt menekvés.
Hirtelen felpattant mellőlem és feltépte az éjeliszekrény fiókját. Pontosan tudtam hogy mit keres. Egy tiszta tűt. Pontosabban kettőt. Egy régi mallbolrós fémdobozban tartottam a cuccaimat. Pont elfért benne egy fecskendő, 2 -3 tű, egy régi kiskanál, egy öngyújtó, egy vatta és a lényeg: 3g heroin. Ez volt a csomagom.
A haverjaim közül volt, aki a cipőjében tartotta, volt aki cigitárcában rejtegette és volt aki baszott rá és csak simán zsebre vágta az egész cuccot.
Jolene sem volt már kezdő. Hiába nem volt gumiszalag a dobozban, megoldotta a problémát. Levette a harisnyáját és azzal kötötte fel a kezét. Nem tudom mennyi ideig tarott míg kész lett az adagja, csak arra emlékezett hogy már kötöm fel a kezem és szippantom fel a fecskendővel a kiskanálnyi mámort. Mikor az utolsó csepp is eltűnik benne, olyan mint a lefolyók, csak épp pont fordítva. A kanálra ráégett kis darabok mint egy sűrű zaccként hátramaradnak a kanálban.
Még húztam egyet a harisnyán és benyomtam. Amíg el nem engeded a szorítást, addig nem történik semmi. Csak látvány bódító. Ahogy a vér betör a fecskendőbe és örvényszerűen elkeveredik az égetéstől enyhén megbarnult heroinnal.
Mikor felengedtem a kötést már nem éreztem a kezem. Csak bezuhantam Jolene mellé és élveztem ahogy forog a szoba. Semmit nem érzel, csak a zsibbadást.  Felkeltem és átöleltem. Végigcsókoltam a nyakát és belenyúltam a bugyijába. Már nedves volt. Felszisszent és ráfogot a kezemre, hogy abba ne hagyjam. A másik kezmmel közbe próbáltam levetkőztetni, de nem voltam a magam ura ezért sokáig tartott mire kicsatoltam a melltartóját.
Isteni melle volt. Szép kerek, természetes. Kis mellbimbókkal. Magával ragadott. Nem tudtam eldönteni, hogy vajon a drog teszi ilyen széppé, vagy tényleg lehet ilyen gyönyörű egy 14 éves lány.?
Tudtam, hogy nem helyes amit csinálok, de kettőnk közül ő volt a romlottabb. Gumit se használtunk. Nem volt rá idő. Vad szex volt, talán életem legjobbja. A végén csak mellémborult a mellkasomról és elterült az ágyon. Ahogy átkarolt éreztem hogy verejtéktől nedves a keze. Valamit a fülembe súgótt, de annyira hangosan éreztem dobogni a szívemet, hogy semmit nem hallottam belőle.
Megcsókolt, majd felkelt és meztelenül kereste a cipőjét.

*

Kihasznált egy 14 éves lány. Egy kurva lettem. És még a heroinomat is elvitte. Nem beszélve a 140  fontról, ami a pénztárcámban volt. Megérte...

 

by David

Szerző: weinie4

1 komment

Címkék: mindbreak

Italia #3

2010.04.17. 15:29

Már töltöm fel a képeket, addig meg gondoltam iropk még hogy mi volt.

Ott hagytam abba, hogy kurvára nem tudtuk hogy hol van a suli, holott 30 perc múlva ott kellett lennünk. Követtük a népet, hátha ők tudják, de ők se tudták csak elindultak. Mint kiderült a tanári szállodához  - ja mert hogy ők egy puccosabb szállóban voltak. Ott már kint álltak a tanárok és indultunk a suliba. Addigra már kinyomozták, hogy hol is van az iskola amit mi keresünk.
A suli nem volt messze, a mi szállónktól kb 3 perc, a tanárokétól meg kb 2. Az iskola udvara nem volt túl barátságos.. Kaviccsal leszórva, néhol egy kis aszfalt, szóval mintha basztak volna rá, hogy milyen.

Hu mennem kell, de addig itt vannak a képek ha ráértek, majd még jövök.

Andi (597db):

Klau (410db):

Weinie (308db):

Este váhatóak a tölthető verziók!

süti beállítások módosítása