Olasz záró #4

2010.04.18. 22:23

Na az a helyzet, hogy még le kéne írnom, hogy mi volt, de semmi kedvem hozzá. Főleg azért, mert kurva sok lenne, és nincs kedvem körmölni még 2 órát, meg főleg azért mert tudom hogy a legtöbb olvasó 30 sor után emguja és a halál faszára kíván engem. Szóval aki kíváncsi annak nagyon szívesen mesélek, hogy miként volt a történés odakint a nagyvilágban. "Nuygat-e?" De nagy mesedélután most már nem tartok.
Most is csak azért jöttem ide, hogy teljesítsem kötelességem: feltölteni a képket, és jól belinkelni nektek mégegyszer :)
Elég sok kép lett, közbe már zsófi is feltöltötte őket, szóval azt is lehet már checkolni. Még nekem is le kell szednem. Szóval az alábbi linkekkel lehet őket tölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr311995185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2010.04.18. 21:31:34

Csak úgy szólok: Klau képeinek linkelését benézted, ott is Andi képeit adja ki :) Dani Fail, Internet Win! :D
süti beállítások módosítása