Im on my way!

2009.04.19. 13:13

Minden a helyén, találtam jó zenét is, ami most feldobja a kedvem. Ittvan e!

Az ebéd már készül.. Chilisbab rulz! Anyuval is elvagyok, bár azt hitte hogy majd úgy csinálom a chilisbabot ahogy ő mondja.. :D Meg persze.. De jól elvagyunk, ittunk sört is :D
Kiderült hoyg jönnek nővéremék is, de egy órával elötte szóltak, szal már a kocsiban voltak mikor kerestek.. :D
Tettem fel a gépre Clone Driveot, mert ugye win7 nem szereti a daemon tools-t, gondolkodtam is rajta hogy most daemonék mit kezdenek magukkal..? :D
Most megyek mert még picit összepakolok, mert mint ahova  a bomba csapot be.. :D

Zen

2009.04.19. 09:50

[caption id="" align="aligncenter" width="375" caption="kemuri"]kemuri[/caption]

Balkan Fanatic - Fuckman

2009.04.19. 00:00

Picasa 3.0 test

2009.04.18. 23:52

Mint azt ahogy ígértem itt van egy kis elező post hogy mit is tud ez a picasa cucc.
Első ránézésre semmi extrát nem látunk rajta, olyan mint bármelyik kép böngésző szoftver. Bal oldat a könyvtárszerkezet, amiből kiválogathatjuk hogy melyik mappa tartalmára vagyunk kiváncsiak. Ennek a sávnak is tudjuk változtatni a kinézetét. Az én képemen a sima szerkezet van, a másik nézet viszont a filteres, ami annyit takar hogy év/hónap/nap/csillagozás/stb tudjuk meglesni a képeket, de mivel nekem amúgy is mappákba vannak rendezve én jobb szeretem ezt a rendszert...
Az első megnyitás után amúgy a progi megkeresi az összes képet a gépen, és minden indulás után frissiti a képek létszámát, sőt amit mondjuk 2 szer talál meg azt csoportosítja hely szerint.

[caption id="01" align="aligncenter" width="575" caption="alaphelyzet "]01[/caption]

Képmegosztó & picasa

2009.04.18. 22:42

Ma este voltam bringázni és igaziból valami merengős lassú zenés postot terveztem a készült képekkel, de picit elegem lett belőle, mert nem lehet találni egy normális netes képmegosztót.
Szeretném a képeimet biztos helyen tudni, mert:
#1 gépen elveszik, elkeveredik, elszál a rendszer, stb..
#2 ha valamit publikálni akarok akkor azt ugyis fel kéne töltenem és az extra.hu nem arról híres hogy megbízható..
#3 ott mindenki elérhetné, és én is egy helyen tudhatnám mindet
Namost gondoltam hogy a flickr pont jó lesz nekem, mert az menő és mindenki oda nyomja a képeit, és az biztos tuti..
Namost:
Ott a csel hogy a flickr is fizetős.. hoppá! ki gondolta volna..? 200 képig ingyenes, de 200 kép az kb 2 hullám parti, vagy max 3, de egy nyaralás az min 300-400-500 kép..
Gondoltam a qva anyátok, akkor picasaweb, az majd jó lesz.
Hát annyiból volt jó hogy a képnézegetője, amit le kell szedni hozzá az le a kalappal, mert nagyon tuti, és ugy néz ki hogy guglis barátaink tényleg ráfeküdtek erre a dologra.. (mondjuk ekkora hátszéllel nem is csodálom..)
Szóval ezentúl az lesz a képböngészőm :) Sajátgép se rossz, csak lassú, meg nem szerkeszthető, rendezhető, nem lehet rögtön feltölteni, stb..
Szal ez a picasa néző ez igenfasza. Majd dobok is mindjárt egy másik postot amiben picit meglesem..
Lényeg a lényeg hogy a picasa is "csak 1gb" ami képeknél sok, de ha azt nézed hogy nekem is van kb 5dvd-nyi képem és kb csak éve, vagy max 2 óta írkálom ki őket, ahhoz képest kevés.. :S De amúgy fura mert egy google account alatt kezeli szal van 7,x gb od a maileknek, és 1gb ot meg a képeknek.. Sokkal értelmesebb lenne fordítva de mind1.. Vagy ha mondjuk megcsinálnák, hogy én tudjam kijelölni hogy melyiknek mennyi hely kell..
Szóval végülis most picasa-ra dobtam fel az esti képeimet amit bringázás közbe csináltam.
Tovább után meg is mutitom őket..

Rating :: Bangkok Dangerous

2009.04.18. 12:40

A ma reggeli ébresztőm ez volt. Nem is tudom miért nem néztem meg korábban, pedig már egy ideje tölthető mindenhonnan..
Pár napja nem jó a moobs, szal tegnap este irány 1st-re és meglepő modon sokkal értelmesebb torrentek vannak mint moobson.. ott napi találok mondjuk 1-2 amit meglesek és legtöbbször nem is töltök le semmit, de 1st-ön meg kapásból végignéztem 8-10 oldal torrentet, és minden oldalról 2-3 torrentet ki is néztem magamnak. Végül a downloading listbe 12 torrent került bele ezzel együtt.
És a csel az volt hogy HD be szedtem le. Ma reggel nagyon kómás voltam és mivel még csak ez ért le, ezért ez kezdem el nézni hogy majd ezen vissza alszom, de nem nagyon sikerült :D
Elég jó film, szerintem. Nicolas Cage barátunk van benne, aki egy bérgyilkost alakít és Bankokba utazik hogy teljesítse 4 megbízását. Természetesen bonyodalomba keveredik és szót golyó követ..
Eddig nem sok rossz filmet láttam Nicolas Cagetől, és most se csalódtam. nem 10/10, de határozottan ajánlott egy akciófilmes dutánra.
Tovább után a szokásos leírás és trailer.

iWiW

2009.04.18. 10:07

Nem gondoltma hogy ilyen post is lesz, de ahogy néztem iwiw üzenőfalat a nép véleményeit, úgy gondoltam írnom kell.
Amúgy ez az iwiw dolog is nagyon furcsa.. úgy értem hogy ez ilyen nyílt titok.. Soha senki nem meri nyilvánosan kimondani hogy iwiw, úgy értem nem baráti körben, hanem mondjuk tv-ben a szokásos közlésforma a "ismert barátkereső site" vagy ennek valamilyen kombója.
Nade nem is ezért írok most ide, hanem az új design miatt. Nem tom a nép hogy van vele, de nekem sokkal jobban bejön, mint a korábbi design. Letisztultabb, és egyszerűbb. Szerintem egy oldalon mindenképp ez a legfontosabb hogy egyszerű legyen, de mégis minden meglegyen rajta.
Sokan szidják az új felületet, és nem tom mire fel..? Mert nincs tele csilivilli t-comos reklámmokkal..?
Vagy mert a sok xarságot amit úgyse használtak most mrá keresni kell egy picit.
Szerintem tök jó lett a design, és igaziból minden megvan rajta ami kell, ami meg csak évente egyszer kell az is benne van csak mondjuk 2 menü után tlaálod meg, amivel szintén nincs semmi bajom..
Az egyetlen negatív pontja hogy továbbra se tudták megcsinálni hogy az oldal screen követő legyen. Ez alatt értem azt, hogy aki 1280*1024 be nézi pl az ne csak 1024 be lássa (aminek a fele még igy is reklám...)
Nyilván kell ilyen felbontás is, mert biztosra veszem, hogy van aki kis monitoron nézi, vagy laptopon, vagy pl eee pc-n, de mondjuk sztem tök jó lenne ha a beállítások panelen vagy bejelentkezés elött (mint pl myvipen) be tudnád állítani, hogy milyen legyen.
A vélemények jöhetnek ide. Ja és mégvalami: bazi, közbe elfelejtettem.. :S
Na mind1 majd jön update be.. :D

BBD#1

2009.04.18. 01:23

Egy éves a blog vagy mi.
Remélem azért majd követtek még :)

Minden lost

2009.04.18. 00:37

Nem, nem.. semmi sorozat. Csak mostanában mindent sikerül elhagynom, de komolyan. (akkor ez most ly vagy j? )
A DVDim, a pendriveom, a képeim, az öngyújtóm..? Nem tom egyszerűen hogy hova tettem.. :S
Akkor a mai legújabb, hogy nem találtam meg a digit adatkábelét, ami azért bajos, mert annélkül nem nagyon tudom felrakni a képeket se blogra, se gépre, se sehova.. :S
Végülis meglett és persze ott ahol megnéztem 5*, csak a fiók ahova tenni szoktam, na annak a legbelső legalsó bugyrába, ahova nem tudom hogy került lévén hogy kb hetente használom, szal továbbra is rejtély (na ezt már tudom ám hogy kell írni.. Sly barát(nőm) megtanította.. :D )
Nade, lényeg a lényeg, most már helyükön vannak a képek, de nem volt kedvem csoportosítani, szal egybe lett feldobva, akinek kell valami, az válogasson :) Természetesen linkelve is :)

Eyecandy:: Kim Joon :: Pervert

2009.04.17. 23:45

süti beállítások módosítása