Minden lost

2009.04.18. 00:37

Nem, nem.. semmi sorozat. Csak mostanában mindent sikerül elhagynom, de komolyan. (akkor ez most ly vagy j? )
A DVDim, a pendriveom, a képeim, az öngyújtóm..? Nem tom egyszerűen hogy hova tettem.. :S
Akkor a mai legújabb, hogy nem találtam meg a digit adatkábelét, ami azért bajos, mert annélkül nem nagyon tudom felrakni a képeket se blogra, se gépre, se sehova.. :S
Végülis meglett és persze ott ahol megnéztem 5*, csak a fiók ahova tenni szoktam, na annak a legbelső legalsó bugyrába, ahova nem tudom hogy került lévén hogy kb hetente használom, szal továbbra is rejtély (na ezt már tudom ám hogy kell írni.. Sly barát(nőm) megtanította.. :D )
Nade, lényeg a lényeg, most már helyükön vannak a képek, de nem volt kedvem csoportosítani, szal egybe lett feldobva, akinek kell valami, az válogasson :) Természetesen linkelve is :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr791996607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2009.04.18. 12:46:16

Csak nem jól írtad a "komolyan" szót? :D Tényleg ly, nem pedig j :) Az eltűnés nálunk mindennapos dolog. Délelőtt leteszek valami a nappaliban az asztalra, délután már biztos nincs ott. Hogy hova tűnik, senki sem tudja érdekes módon...
süti beállítások módosítása