Németország #2

2011.05.08. 23:52

 Ma konkrétan fél 11 kor értünk haza, szóval a mai progi elég húzós volt. Ma voltunk a Merci múzeumban is, ami nagyon durva volt. Több emeleten keresztül csak csodaszép autók. Egyszerűen nem tudtunk betelni velük. 
Voltam autószimulátorban is, amit 6db pneumatikus henger mozgatott és így vitt végig minket egy pályán. Rázott, mint az állat.
Este pedig beültünk egy jól megérdemelt sörre és pizzára a főtérre. Nagyon feelinges volt. 
Most hirtelen nem nagyon van energiám többet írni, de van egy csomó kép, amit lehet nézni. Have fun!
Mára amúgy asszem ennyi volt. Majd holnap igyekszem kicsit összeszedni magam, de gyakorlatialg reggel 7:45 óta talpon, és most volt egy fél órám gép elé ülni :)

 Régen volt már ilyen mash videó, szóval most már épp időszerű lesz hallgatni egy kicsit. Tessék figyelni, hogy az igazán nagyok hogy csinálják a partit!

Csodaszép Tropicana reklám

2011.05.07. 23:20

 Nem kell hozzá szavakat fűzni ;)

Hogyan utánozzunk esőt?

2011.05.07. 23:09

 Gondolom mindenkinek csillapíthatatlan vágya, hogy az eső hangját utánozza. Hát most itt a lehetőség. 
A lenti kis vicdeóban bemutatják, hogy miként is lehet ezt megtenni. Aki nagyon ráérős az nekiállhat vagdosni a kartonlapokat. 2000 darabot. 
Have fun!

 Nem tudom mennyi igazság van benne, de én továbbra is tartom magam a minimum 2 órához. Eddig bevált :D

 A videót Nikinek köszönjük. Ultimate partyhard!

Egy Fecske csinál nyarat

2011.05.07. 22:30

 Pár hete már mennek a mozgolódások az új Fecske eszpresszó körül, ami Révfaluban fog megnyitni. 
Aki még nem tudná, hogy miről van szó, annak mondom, hogy a Baross úton már jól ismert Csillag nyit egyújabb kávézót. Ennek persze nagyon örülünk, egyrészt mert nagyon közel lesz hozzám, másrészt meg mert egyedülálló dizájt és stílust képviselnek.
A tovább után pár képet láthattok majd a készülő helyről, amelyeket a már elkészült facebook oldalukról kölcsönöztem.
Szerintem mindenképpen megér egy lájkot, és persze egy korsó sört majd ha megnyit.

Germany part #1

2011.05.07. 22:20

 Megérkeztünk Németországba. 
A szállásunk elég jó, szóval talán elleszünk. Az este úgy kezdődött, hogy PZS meghívott minket egy sörre a sörkerte, ami ugyebár a földsziten van egy sörre. Értelem szerűen. 
Az út elgé jól telt. Voltunk Burger Kingben is, meg megálltunk pár benzínkútnál és csináltunk már pár fényképet is, szóval napok kérdése és lesz rendes dokumentáció is.

A ma esti program a comenius honlap elkészítése, mert pár napja a windowsom teljesen megadta magát és az összes honlap dokumentáció a c meghajtón volt persze, szóval msot kezdhetem előről. Igaziból kreatyv munka, szóval nem bánom. Kicsit jó is lesz ez a chill. 

A többiek épp most mennek bulizni, vagy mi. De mivel én ugy nem vagyok nagy bulizós, ezért ez most kimarad, meg ugye meg kell csinálni a honlapot. Ez is pont úgy fog elkészülni mint a társásjáték. 
Kellett ugye csinálnunk egy társasjátékot, amit magunkkal hozunk, és persze mikor máskor készült volna el, mint indulás előtti este. A laminálás persze nem készült el időre és el is baszták, szóval volt utána rohangálás meg mindent.

A hely amúgy simán okés. Van minden. A szoba elég okés, bár fürdő csak egy van a folyosón, meg wc is, de hála istennek mindkettő kultúrált. 
A wcben még a papír is mintára volt hajtva. Őszintén szólva gondolkoztam rajta, hogy első használat után hajtok egy hajót vagy egy darut a végére, de aztán végül nem volt rá időm. Itt és most zárom a wcről szóló történeteket.

Holnap 9:30 kor találkozunk a sulinál és megyünk a merci múzeumba. Már nagyon várom, mert elég sok jót hallottam róla, meg persze kíváncsi is vagyok rá. 
Most megyek és még írok valami kontentet is. 
Holnap is jövök, mert free wifi van a hotelben - erős plusszpont. 

Rövidfilm :: Lift

2011.05.05. 22:53

süti beállítások módosítása