Foci és sör

2010.09.10. 15:06

 Nem úgy ahogy gondoljátok. Nem egyszerre, hanem egymás után. Tegnap voltam kint Bojkival meg egy pár arccal még focizni a Golden Ball udvarban. Én nem fociztam, főleg mert nem tudok, meg pont emiatt nem is szeretek, szóval én inkább dolgoztam. Nekiálltam a Comenius honlapnak is és egész gyorsan összeraktam egy keretet neki. Igaziból a legnagyobb baj az, hogy a css/design része a legmacerásabb.. A sima html keret az semmi..
A focit is jó volt nézni közben. Volt pár durva burulás is, szóval látványos volt, hogy úgy mondjam. 

A focit kb 19:30 kor fejezték be a népek. Mi Bojkival felkerekedtünk és gyros beszerző útra indultunk. Miután megvolt az ellátmány, nálunk telepedtünk le és sörözés közbe vitattuk meg a világ folyását. Megtaláltuk a múltkori Csabis hangfelvételeket is, szóval volt téma. Meg persze megint ment a zene/film topic.
A lenti muzsikát is Bojki mutatta. 

Kb Éjfél vagy talán fél egy körül untuk meg. Még TBBT aztán el is feküdtem alukálni..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr902286449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása