Blog update!

2009.10.18. 23:51

Mint azt láthattátok a blog megint újjúlt egy picit. A háttér mint újítás inkább csak esztétikai. Kicsit feldobja a blogot, már kellett nekem is valami az egyhangúság után, de ezt talán már megszokhattátok, hogy a háttér néha cserélődik. És persze a candyblog is követi designban a rendeset.
A másik újítás, hogy a blogtérkép részen megjelenítettem a többi elérhetőségem. Így a blogtérképből kikerült a twitter és az Eyecandy linkek, mivel az ikonok között ezek is megtalálhatók.
Gondolkoztam hogy rakok ki iwiw, és mail ikont is, de aztán úgy gondoltam az már túl személyes lenne. Mailben csak az zaklasson aki tudja is, iwiw en meg ugyse jeleölök vissza minden jött ment embert.
A favikonok is cserélve lettek. Gondolom a többségetek azt se tudja mi az, hát elmondom: a böngésző keresősávja mellett megjelenő kis ikon, ami az oldalt jellemzi. (iwiwnél hatszög, indexnél i betű, wikipediánál w, és igy tovább..) Nálam az avatarom, a róka lett beállítva. Itt és a candy blogon is :)
Remélem tetszenek az újítások. Ja és javítva lett a sidebar bug is, most már egységes a térköz a két bar között. És most már azok sem átlátszónak látják őket akik internet explorerben nézik. (a korábbi designál ez úgy jelentkezet hogy ie-ben a fekete sidebar barnának látszódot..)
A blog továbbra is 1280*1024 re van optimalizálva, és fox vagy opera böngészőt ajánlok. Akinek bármi észrevétele, ajánlata, javaslata van az jelezze bátran.
Have fun, további jó böngészést ;)

Nagyon érdekes cikket találtam totalcaron, és gondoltam veletek is megosztom. Talán nem véletlen, hogy a durva fejlesztések mindig a háttérben mennek, nyilván azért, mert ha ez működni fog, akkor valaki kurva gazdag lesz, mindenki más aki ezzel foglalkozik pedig igen rövid úton csődbemegy..

Shai Agassi évek óta tévúton jár, és nem nehéz megjósolni a bukását. Nem az akkukat kell ezerrel fejleszteni hihetetlenül drágán, hanem az elektromos hajtásrészt.... mi olyan töltésen dolgozunk egy projektben - aminek a neve "Dream of Future" - amelyben haladáskor "termelünk energiát" ( a tiszta levegőből )és ehhez elegendő 2 db akkumulátor. Az egyik tárolja, a másik leadja az energiát. A tárolásra szolgáló akkura pedig menet közben érkezik " az erő"...Ez mit jelent?...azt, hogy max. 100 km/h-ás sebességnél országúton korlátlan távolságot lehet elérni...mi a titka ennek?...na ez már nem egyszerű, kell még 8 hónap és megtudja világ..és akkor Shai Agassi rájön, hogy tönkrement...

Horváth Sándor László BRIXXON Elektromos Autó Kft

Kedves Sándor László,

levelét döbbenten olvastam, és kíváncsian várom a működő prototípusokat. Vajon milyen energiát lehet nyerni a tiszta levegőből, és mennyiben befolyásolja a hatékonyságát, ha szennyezett a levegő (pl. Budapesten)? Kérem azonnal értesítsenek, ha már van valami konkrétum.

Üdvözlettel:

Papp Tibor

Kedves Tibor,

az autótuning cégünkben, a B.ON.T.EX.-ben is csináltunk annak idején csodákat és most afelé tartunk szintén, persze ez nagyságrenddel nagyobb történet, mint annak idején volt az előbb említett. A levegő csodálatos dolog, de a mi energiánkhoz az összetételének semmi köze nincs....nemsokára erről is hírt adok. Mi egyébként ezzel foglalkozunk.

-Elektromos autók tervezése, gyártása, fejlesztése, know-how értékesítés
-Többfunkciós töltőoszlopok tervezése, gyártása, fejlesztése, telepítése -Többcélú napelemes töltőállomások tervezése, fejlesztése, telepítése
-Közúti solar lámpák tervezése, fejlesztése, gyártása, telepítése, szervizelése
-Az állomások köré élménypark tervezése, kiépítése, karbantartása
-A napelemes állomások szolgáltatásainak koordinálása, ellátása, irányítása
-A komplett rendszerek összehangolása világszerte, annak felügyelete
-Modultechnológiák tervezése, fejlesztése, gyorsabb gyártás megvalósítása
-Valamennyi csoport franchise rendszerbe történő adoptálása, értékesítése
-Alternatív hajtású közúti, légi és vízi járművek tervezése, fejlesztése.

Van egy koncepciónk, amit mi "Dream of Future"-nak hívunk, ez egy komplett rendszere az ekőbb említetteknek és új ÖKO városokba, lakóparkokba, újonnan tervezett városrészekbe, luyus szigetekre, stb. telepítjük. Ilyen projektünk van előkészítésben a német Postdamban, ahol 2010 tavaszán kezdődik a munka...stb

Mivel a programunk teljes infrastruktúrát jelent, ebben az egyszerűbb elektromos autótól a sport autóig van, azaz az alső résztől a csúcs autóig..és ezt mind elektromos hajtással... Ennek megfelelően egyre nagyobb megtehető távolságban kellett gondolkodnunk és mivel az én területem a design, a forma megtalálása, papírra vetettem annak az autónak a formavilágát, amely az általunk kitalált és megvalósítás alatt álló technikával autópályán vagy országúton "unendlich" korlátlan távolságra képes. Tulajdonképpen a dolog pofonegyszerű, de szakítani kell, teljesen, a mostani autók fomájával, technikai kiépítésével, stb. Digitalizált világ, ahol még a "nyomtáv" is állítható menetközben, kanyarodáskor a minél kisebb kormányelfordulást segítve ...

Egyelőre ennyit..mi nem kívánunk semmilyen egyetemmel vagy kutatóközponttal együttdolgozni, teljesen megfeledkezve a hagyományos úttól, technikától alakítjuk ki a programunkat...mert így gyorsabb...

Programunkhoz nagyszámú befektető csatlakozott, napokon belül megcsináljuk az oszták mellett a német, év vége felé a svájci, majd a holland cégünket is...Shai Agassinak könnyű volt eljutnia idáig, van pénze és megtalált magának egy autógyártót...stb. de amit akar már most korszerűtlen elképzelés......mi nem az akkumulátor fejlesztésében gondolkofunk, bár kell......

Üdvözlettel:

Horváth Sándor László

FAIL! :: Kutya+lézer

2009.10.18. 22:33

STD

2009.10.18. 22:25

Fotózás

2009.10.18. 22:23

Most értem el arra a pontra, hogy erről is írjak, mert megint a kezem közé akadt egy ilyen kép, és most jól megmondom hogy az összez fotós ostoba.
Az a gondom az ilyen képekkel..
..hogy a nő és a háttér abszolút nem passzol. Jó nyilván szeretjük a mocskos olajos egyszáltangás munkás lányos képeket (mindenki tudja mire gondolok), de ez már sok szerintem. Az igazgató, domina aki egy lepukkant ladikon hever.
Igaziból szép, szép, de semmi alapja. Nincs kompozíciója, nincs értelme egyszerűen. Ez olyan mintha az icetát kiöntenéd egy lábasba és feltennéd a gázra..
Ilyen nincsen. Akkor legyen egy irodában a széttúrt asztalon egyszál melltartóban, vagy  a ladikban egyszál gumicsizmában és horgászbottal, de ez semmire nem való.
Néha úgy érzem, ahogy erre már kitértem a revitás posztban is,  hogy  a mai portfólió fotosok semmi művészi hajlammal képesek fotozni. A lányok pedig nem is tudják, vagy nem is akarnak rendesen kinézni a képeken. A lényeg hogy a popsi kint legyen, a cici szinte kiugorjon a melltartóból, és még kurvásabban nézzenek ki.
A fotóst is elítélem, aki ilyet alkot, mert ez az ő bizonyítványa is, hogy a modell csak eszköz neki. Ezen a képen, itt fent, sem az a lényeg, hogy milyen szép a modell, hanem az hogy kint van az egész combja, és jóformán a pinája is kilátszik még 5 centivel..
Nem azon van a hangsúly, hogy milyen szép a model, hanem azon, hogy arra vár azon a ladikon, hogy valaki jól helybenhagyja.
Nyilván én se tiltakoznék, ha még percekig ezt a fényképet kéne néznem, de valahol elítélem ezt a fajta fotózást. Főleg ha fiatal lányokkal csinálják ezt. Itt van pl ez a Magyarósi Péter kiállítás a págiszban. A 14-15 éves lányok, mert főleg ilyen korúak a modellek, azt hiszik, hogy az a jó ha minél kurvásabbak egy képen, és az a jó ha úgy pózolnának, mintha egy kiélt kurva. Csábító és szexi, de ez nem való egy 14-15-16, ső még 17-18 éves lánynak sem. E fölött már ő dönt az életéről, ha akar kurva lesz, és lehet hogy ő lesz a menő mert mindig kilóg  a popsi, de mikor majd 30-40 évesen magábanéz a mi generációnk és azt látja, hogy 15 év alatt volt 300 partnerem, vagy még több, akkor majd elszégyeli magát és rájön, hogy nem erről kéne hogy szóljon a világ.
Csak engem aggasztanak ezek a dolog..? Vagy majd csak lesz valahogy..?

Today :: 2009 10 18

2009.10.18. 21:15

Ma már korán reggel fent voltam amit talán annak köszönhetek, hogy tegnap a fél (2/3) napot átaludtam, és még annak ellenére se sikerlt 9 iga laudnom, hogy éjfél után feküdtem (1:13).
Szóval már 8:35 kröülfentvoltam, és nem tudtam magammal mit kezdeni, mint chekkolni az esti lemaradást, rendezkedtem a szobámban és pik pakk 10 óra lett. Még el kellett mennem az árkádba mamának ajándékért, mert itt a tescoban nem lehet kapni elseve samponokat, csak ilyen trét.
Mamával mindig megbezséljük, hogy kinek mi kell, és mivel neki állandóan kézkrém kell meg ilyesmik ezért rendszerint kozmetikumot kap. Mondta hogy nem elégdett a samponjával és ajánlottam neki egyet, és megegyeztünk hogy akkor tőlem ezt kapja.
Aztán árkád után mentem is mamához, mert nála volt a névnapi ebéd (lévén az ő névnapja volt) és segítettem neki elpakolászni az asztalokat, meg ilyesmi, aztán haza, és kaja, mert még nem is reggeliztem, fürdés, ilyesmik. Megborotválkoztam meg ilyenek, aztán mentünk is mamához családostul vissza.
Kicsit furán éreztem magam hogy az én ajándékom többet ér mint anyué, pedig neki a saját tulajdon anyukája, és egy szál virágot vett neki. (Mondom ezt én aki szintén nem vettem az én anyumnak semmit anyáknapjára - azt hiszem érthető okokból - sótartó..)
Szóval picit fura volt, hogy ajándék ide oda, egy sampont visz a család a virág mellé, ami még nem lenne tré, ha a mama nem tudná pontosan hogy azt is tőlem kapja. Aztán anyu mégiscsak vitt még valamit, de tipikus ilyen improvizált ajándék volt, kis üvegtál benne valami kencefice.
Zoliék már ott voltak. Őket alapvetően bírom, és igaziból bánom, hogy anyu nem képes rendes kapcsolatot ápolni a testvérével. Én se hivogatom minden nap a Juditot, mégis úgy érzem, hogy nem kényszerből hívom meg magamhoz, vagy ilyesmi. Szóval anyu is csak akkor hívja Zolit, ha muszály, és csak akkor találkozunk ha valakinek születésnapja/névnapja van. És még csak nem is laknak messze, mert kb 4 utcára laknak innen a Dunaparton..
Szóval őket birom, mert ők egy normális család többé kevésbé. Bár Zoli mostanság feszültebb, talán az újabb gyerkőc és az üzlet miatt, nem tudom, de feszültebb.
Az unokatesom Olivért hála istennek már leköti  az unokahugom, Bori, szóval nem kell vele játszanom, meg jópofiznom, meg ilyenek, ugyhogy most már elgészen élvezem ezeket a családi dolgokat.
Ma próbáltam Zolival társalogni, de ahogy néztem ideges is volt, meg fájt is a feje, szóval még az se izgatta fel hogy ő is meg én is ismrem Pódát.
Barbival viszont jol elbezsélgettem (Zoli felesége). Bazmeg durván néz ki amúgy. Néha mikor lehajolt a gyerkőcér kivillant a tangája, hát már nem tudtam hova nézni.. Ilyen 35 ös vékony, jokarban lévő MILF et képzeljetek el.
Nade nem leszek buta. Jófej. Vele jókat tudok beszélgetni, szóval őt szeressük.
Mondjuk az bunkó volt, hogy megkajáltunk, eltelt 10 perc-15 és rögtön indultak el, mintha csak enni jöttek volna. Persze az egészet a 2 éves gyerekre fogták, hogy "már fáradt szegény". Na mind1.
Itthon semmi téma, átjött ma Niki is. Filmeltünk. Most tényleg. V mint Vérbosszú. Kiderült hogy megvan BDRipben, szal jó volt. Jövő héten nem tudunk találkozni, mert versenyek, színház, tábor, stb, szóval jövő hétre kimenőt kaptam :D Pucér tájkurvákat ide!
Most viszont megyek, még szerelek, egy picit. Majd re. Még asszem képet is nyomok am ide.

Varga Zsuzsa

2009.10.18. 17:32

Fasza csaj :D Nem tudom miért de mindig Anikó jut róla eszembe.
Anikóval még Somtam idejében ismerkedtem meg. Elöször nem nagyon tudtam hova tenni a lányt, mivel Somtam csajozós szokásai azóta is kiismerhetetlenek számomra. Egy filmforgatás során ismertem meg, amiben még én is szerepeltem.
Sőt a napokban még Anikó egy levelét is megtaláltam amit nekem címzett egy jegyzettömb lapjára.
"Szia Dani!
Anikó vagyok. Hogy vagy?
Tamás mutatta milyen menő bicajos vagy.
Jó az új suli? Még midnig kapsz pénzt az 5 -ökért? Betelt a lap, ezért befejezem.
Örülök, h írhattam neked. Szia"
Ez az én történetem Anikóval. Talán páran emlékeztek rá, egyik kertipartin is itt volt. Azon a bizonyos partin amin még a "papucsos, rövidnadrágos Bojek" is itt volt, mert ugye őt meg így emlegetik a tudatlanok :D
És akkor Varga Zsuzsa

Eyecandy :: Fight Club

2009.10.18. 09:36

X-Men

2009.10.17. 22:06

Ma megint megnéztem az "új" x men filmet, a wolverine-t, remélve, hogy csak a mozis minőség baszta el igazán. Nem is ez most a lényeg, hanem az, hoyg picit utánna olvastam és lesz még egy rakat film xmenéktől.
Ugye miden rész végén elnyomnak valami nagy poént, amit rendszerint nem is néznek meg a nézők mert stáblista után szokták elnyomni. Az utsó rész végén az volt h dSePaOdIpLoElRl még él
Ebből gondoltam, hogy talán alkotnak valamit még. Aztáőn meg ugye a 3. rész vége is ilyennel végződött, szal arra is lehet még építeni, de nem gondoltam hogy a fiúk ennyire beelhúznak. Főleg azután nem hogy a 4. rész igencsak szarra sikerült na. Eddig akit kérdeztem/hallottam mindenki azt mondta hogy szar. Patrik mondjuk az egekig magasztalta, de neki minden film remekmű, szóval ő nem számít.. :D
A lényeg, hogy 3 új rész is várható.
Az X-Men Frist Class a következő a sorban, ha minden igaz, ami a Xavier féle suli első csapatát mutatja be. Elvileg 2010 re ígérik, de még semmi anyag nincs róla, szóval szerintem ez csak az első terv volt. Imdb-n azért továbbra is ezt írják, majd meglátjuk.
Aztán 2011-re 3 db x men múvít is ígérnek, ami jól hangzik, de nagyon remélem hogy a mennyiség nem megy a minőség rovására és mind jobb lesz mint a 4.
Névszerint:
X-Men: Magneto
X-Men: Deadpool
X-men: Wolverine II.
Már alig várom. Aki esetleg tudd többet, az nyomassa ide.
Have fun, keressetek rá :)

Light up!

2009.10.17. 20:55

süti beállítások módosítása