Blog update!

2009.10.18. 23:51

Mint azt láthattátok a blog megint újjúlt egy picit. A háttér mint újítás inkább csak esztétikai. Kicsit feldobja a blogot, már kellett nekem is valami az egyhangúság után, de ezt talán már megszokhattátok, hogy a háttér néha cserélődik. És persze a candyblog is követi designban a rendeset.
A másik újítás, hogy a blogtérkép részen megjelenítettem a többi elérhetőségem. Így a blogtérképből kikerült a twitter és az Eyecandy linkek, mivel az ikonok között ezek is megtalálhatók.
Gondolkoztam hogy rakok ki iwiw, és mail ikont is, de aztán úgy gondoltam az már túl személyes lenne. Mailben csak az zaklasson aki tudja is, iwiw en meg ugyse jeleölök vissza minden jött ment embert.
A favikonok is cserélve lettek. Gondolom a többségetek azt se tudja mi az, hát elmondom: a böngésző keresősávja mellett megjelenő kis ikon, ami az oldalt jellemzi. (iwiwnél hatszög, indexnél i betű, wikipediánál w, és igy tovább..) Nálam az avatarom, a róka lett beállítva. Itt és a candy blogon is :)
Remélem tetszenek az újítások. Ja és javítva lett a sidebar bug is, most már egységes a térköz a két bar között. És most már azok sem átlátszónak látják őket akik internet explorerben nézik. (a korábbi designál ez úgy jelentkezet hogy ie-ben a fekete sidebar barnának látszódot..)
A blog továbbra is 1280*1024 re van optimalizálva, és fox vagy opera böngészőt ajánlok. Akinek bármi észrevétele, ajánlata, javaslata van az jelezze bátran.
Have fun, további jó böngészést ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr861995750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása