"Nyam-nyam"

2009.07.26. 22:31

"...olyan fosízű a szám..!"

Kiscsillag - Örökre a szívembe zártalak
Az albumot most hallottam elöször balcsin végig, de egy-egy számot már ismertem, csak eddig nem tudtam hova tenni. Elég pörgős, Kispál rein szal jóféle.. Hallgassátok :)

1. Örökre
2. teremőr
3. Jó napot!
4. A pénz miatt
5. Fishing on Orfű
6. Nehézbörtönsúlyzó
7. Elegáns tűnődés
8. Az a világ nincsen
9. Van-e szándék
10. Légy szíves
11. Szomszédok
12. Fecskés
13. Igazságos

Genre: Magyar underground rock

Képek :: Balcsi - Kömi

2009.07.26. 21:34

A partiképek illetve a balatoni képek már töltődnek fel (talán meár fent si vannak) szal töltsétek kedvetekre (oldalt a blogmenüben Képek részleg)
A Kömis képek a partyreview alatt is leshetők, a balcsis képek pedig itt. (a tovább után)

Tegnap voltam Köminél kertipartin és kurva faszás volt. Volt fasza pörgős zene, haverok, sör, bor, moscow mule, ami kell, szal tényleg tuti jó volt. Mondjuk érdekesen indultunk el, mert engem Cinky vitt kocsival, és nekik meg balesetük volt (koccanás) szal csúsztunk 1 órát, de nem is baj, mert mire odaértünk már mindenki ott volt és üdvözölt minket.
Kajálás az úgy nézett ki hogy mindenki rendelt magának pizzát aki éhes volt, meg volt olyan is aki hozott magával (ez de ovis egy mondatra sikerült). Most nem bírta olyan sokáig a nép mint legutóbb. A többség éjfél-egy felé ellépett, szal csak egy mag maradt, de a hangulat így is megmaradt.
Mondjuk szerintem én viszonylag sok dologról maradtam le, mert Rékával voltak "ügyes bajos" megbeszélnivalóink, szóval mi félrevonultunk, aminek persze az lett a vége, hogy beittunk ahogy kell. Hajnalban jöt érte apuja, én emg ott maradtam tök egyedül Patrikkal és Batmannal akik természetesen azért "elszórakoztattak" :D Nem is sikerült lefeküdnöm egészen reggel 7 ig, szal dután kellett egy kis pihi.
Mindenesetre a buli nagyon faszájos volt, én nagyon élveztem. Még egyszer köszönjük Köminek.
Ja és gyűjtöm a partybeszólásokat.
-"Borit be kéne tuszkolni a csomagtartóba..
-..van húsdaráló..?"

Képek is vannak, (valahol) szal majd ha feltöltődtek a gépben az akksik akkor feldobom azokat is, ide.

-update-
A képek a tovább után!

Már itthon

2009.07.26. 21:15

Na itthon vagyok, de teljesen széjjel.. Már 6 napja napi 3-4 órákat alszom ami nem olyan vicces dolog hosszútávon. Ma elég feszült voltam, mert egyrészt fáradt vagyok, másrészt meg ittvolt a fél család és annyi mindenre kellett volna figyelnem, hogy nem tudtam.. :S
Itt volt Lyn is, jól éreztem magam vele, de az egész hétvégét beárnyékolta ez a fura hangulat. Lótás futás ide-oda. Még kontrasztosabb a nyaralás után, szal érdekes volt..
Balcsin is voltak érdekes dolgok.. Beszéltem Rékával is, és valamelyest helyretettük a dolgokat, de tök hülyén jött ki a dolog, mert mi elmentünk kajálni, ő meg ottmaradt barátnőkkel, az eső meg elkapott minket és csak 4 felé keveredtünk vissza a megbeszélt helyre.. :S
Na mind1, asszem megyek pihizni.  A képeket még felrakom..

Gery::Az enyimé :P

2009.07.24. 00:46

Hello nép
Hello nép

Gery vagyok, a Weinie gyerek 1000éves haverja.Elvileg néhányatok ismer engem, Dani féle Hullámos és kertipartikról, aki meg nem ismer annak szar ügy.Enyit rolam...

Nos, az a lényeg h meghívtam pár embert(Dani, Bence,Niki,Dorka) balcsira a nyaralónkba és most itt azt találtuk ki h irjon mindenki(aki akar) a Dani blogjára, úgy, h nem olvassuk el a másik írását.Tök poén...

Én ugy döntöttem h leirom mi történt velünk a héten, mer nincs jobb ötletem.

Kedd:Leértünk délre, délután strandoltunk(semmi extra:röpi, balcsi, napzódás).Aztán este FLAMÓZTUNK(by Danimama) 1pizzát.Éjjel lementünk a mólóra ahol nemigen voltak népek, pipáztunk, iszogattunk.1szer csak megjött egy csaj 1zsebdogga(vacak névre hallgatott).A csaj volt a ZSUZSI, aki budai(mást nem is tudunk róla).Zsuzsi után jött két faszi akiknek volt egy bence nevű kutyájuk!!mekkorapoén!!kb ennyi volt a kedd.

Szerda:Reggeli.Ebéd.Vacsira Dani barátunk pörköltet főzött, amiből húsfőzelék lett(csak hús volt, semmi lé).Kaja után gó le part.Ahol megvártuk amig bezárnak a büfék, és fürödtünk 1et.Amikor hazaértünk fél óráig szőrnyű röhögőgörcs és fulldoklás volt a program...A nap témái:nekrofilpornó(minden mennyiségben, daninak hála), aztán a Bence 1 BÜDÖS KÖCSÖG és hogy a Daninak fosizü a szája: "nyam-nyam-OJAN FOSIZÜ A SZÁM"(by Távkapcs), aztán dani és niki ismételve önmagukat(1éve), újra közelednek ami tök uncsi és idegesítő.

Ma reggel palacsintát égettek a lányok, aztán megint strand, este sülthúsvacsi...enyi. Idő közben kaptuk a hírt, hogy LILIT FELVETTÉK AZ ELTÉRE-->>GRATULÁLUNK!

najo ez igy elég uncsi...

Az a lényeg, h hüjére röhögjük magunkat és állandóan BE VAGYUNK KÉSZÜLVE!!

Most meg baszogatnak h fejezzem abba szl nem basztatom tovább a billentyűzetet mer már kopik.

Gery voltam Dani blogjáról!!

Helló nép
Hello nép

Dorka :: Az ővé :D

2009.07.24. 00:05

Szijjasztok!Én a Daninak egy kedvetlen ismerőse vagyok:D ez a második Balatoni nyarunk így együtt és most már sokkal jobban kijövünk mint tavaly:D Tegnap lentvoltunk a Balaton parton éjjel:D a Danira eleinte rájött az 5 perc ami nála azt jelenti hogy meg sem szólalt:D de aztán egy kellemes beszélgetés után újra olyan volt mint mindig:Dolyan sokat röhötünk:D kellemes volt. ezután egy éjjeli kis fürdés a Balatonban:D (egy kissé hideg volt) aztán itthon egy nagyobb röhögögörcs:D ( "ugy röhögsz mint egy büdös köcsög akit seggbeurtak" :D) A mai reggel is fényesen indult ugyanis arra keltem hogy a Dani fekszik a röhögéstől:D azon a poénon amit már két napja sütöttünk el először:Dde neki még most is vicces volt:D (Távkapcs egyik jelenetet " nyam-nyam Stacy olyan fos izű a szám" :D) miután sikerült kikászálódni az ágyból a Nikivel nekiáltunk palacsintát és gofrit csinálni:D kaja után megnéztük a Csontdarálót:D jóó volt:D utána lementünk a partra és akkora hullámok voltak:D "hulllláááááám" :D egy kis punnyadás után nekiálltunk vacsorát csinálni és hála Daninak jól is laktunk:D aztán egy kis "divatbemutató":D és most kellő jókedvel irogatunk a Dani blogjába:D bánhatjátok hogy nem vagytok itt:D:P nah további jó olvasgatást:D és Lilinek gratulálok a felvételéhez:) :D Jóéjszakát!!!

Weinie :: Az enyém :D

2009.07.23. 23:44

Na akkor ma is kéne valmit írnom, szóval tt van he! A mai nap annyiban különleges hogy mindenki aki itt van (majdnem mindneki írni fog valamit, azért is irtam a nevvem a post címének, szóval majd lessétek azokat is. A dolog lényege, hogy mindenki leírja hogy maradt meg benne az utobbi pár nap.
A mai napunk érdekesen kezdődött mert tegnap este sikerült megint 4 kor lefeküdnünk. Most jönne az hogy leírom mi volt tegnap de csak foszlányok vannak meg, eddig tisztázatlan okok miat, szoval hirtelen ez az ami még megvan:
Lementünk este a mólóra de a geci horgászok elfoglálták a helyünket, szóval kénytelenek voltunk a partra menni, ami azért volt szar mert egy darab lámpa nem volt, szal ful sötétben nyomtuk a frankót :D
Szereztünk még egy padot, így mindeki elfért rendesen. Elöször kurva fáradt voltam, dzsl off mode on, de aztán bepörögtünk és annyi faszságot kidumáltunk, hogy az már fáj.. :D
Gery és Dorka még fürödtek is este, ami azért tolodott el egy picit, mert azt vártuk hogy üres legyen a part és akkor nyugiban vetkőzhetnek, de persze mindenki a tegnapi napot szúrta ki magának a bulizásra, szal éjfél körül üresedett le apart :D
A mai reggel is érdekesen indult mert ugye a hajnal 4 betetett mindekinek, de aztán mindeki ébredezett, de Gerynem nagyon bírta a kiképzést, szal ő valamikor délben keveredett kiaz ágyból. Addig a csajok csináltak reggelit, (gofri és palacsinta) Kurva finom volt, éspersze leöszőr "kevés"nek tűnt, de aztán nem si bírtuk megenni, szal még a szomszédék is kaptak belőle.
Napközben (mivel 12 kor kezdtük jóformán a napot, ezért kicsit szűkül ez az időszak.) szal napközben a parton flessheltünk, de elötte még meglestük a csontdarálót mert midenki annyira tele volt kajával.
Lementünk a partra, csobbanás, röpi pihi, a szokásos módi.
Kb 6-7 körül jötünk fel és nekiálltunk kaját alkotni. A mai menű pácolt sűlthusi volt főtt-sült kruplival, és görögsalival. És isteni volt mindenki szerint (nem véletlen, én főztem.. :D )
Most már itt bent fleshelünk (#2). Készült pár kép a bandáról, szaol amjd lesz az is, de valszeg csak majd ha hazakeveredtem. Ja és sajnálom hogy a Kömi kertipartis képek még nincsenek fent, de "felettébb elfoglalt" vagyok.
Asszem hirtelen ennyi. Most jönnek a többiek és ők is irnak valamit (ha szidnak majd jól leszedem innen :D )
Ego rulz :D
Ahoi hombrez!

A Zenét Dorkának köszönjük :)

Balaton 2009 vol#1

2009.07.22. 10:44

Na hali everibudy. Itt vagyunk a balcsin. Tegnap kb 1 kor értünk le, minden rendben ment, lepakolásztunk, aztán lementünk a partra. Sikerült egy napa alatt rák vörösre sülnöm, de segáz majd ma vigyázok magamra. Csináltunk pár képet is de majd csak akkor rakom fel ha hazaértem mert ilyen korlátos net van. Még apuéknak irok egy mailt aztán megyek is.
Tegnap este lementünk  a partra kicsit ünnepelni, elötte meg megnéztük a kertmoziban (erre majd késöbb kitérek) a f&f 4 et, aztán mint mondtam móló, és vittünk bort is és mit tudom én.. Szóval faszájos volt. Megismerkedtünk Zsuzsival is (nem, nem jut eszünkbe semmilyen mondóka..)
A mólós cuccott igazibol bekönyveltük a névnapi mókázásnak :) Ja és innen köszönöm mindenkinek, aki írt nekem, a kártyámon nincs pénz, szal aki akar valamit, az mailbe nyomassa vagy ide blogra.. :)
Hirtelen ennyi, majd re.

süti beállítások módosítása