Gery::Az enyimé :P

2009.07.24. 00:46

Hello nép
Hello nép

Gery vagyok, a Weinie gyerek 1000éves haverja.Elvileg néhányatok ismer engem, Dani féle Hullámos és kertipartikról, aki meg nem ismer annak szar ügy.Enyit rolam...

Nos, az a lényeg h meghívtam pár embert(Dani, Bence,Niki,Dorka) balcsira a nyaralónkba és most itt azt találtuk ki h irjon mindenki(aki akar) a Dani blogjára, úgy, h nem olvassuk el a másik írását.Tök poén...

Én ugy döntöttem h leirom mi történt velünk a héten, mer nincs jobb ötletem.

Kedd:Leértünk délre, délután strandoltunk(semmi extra:röpi, balcsi, napzódás).Aztán este FLAMÓZTUNK(by Danimama) 1pizzát.Éjjel lementünk a mólóra ahol nemigen voltak népek, pipáztunk, iszogattunk.1szer csak megjött egy csaj 1zsebdogga(vacak névre hallgatott).A csaj volt a ZSUZSI, aki budai(mást nem is tudunk róla).Zsuzsi után jött két faszi akiknek volt egy bence nevű kutyájuk!!mekkorapoén!!kb ennyi volt a kedd.

Szerda:Reggeli.Ebéd.Vacsira Dani barátunk pörköltet főzött, amiből húsfőzelék lett(csak hús volt, semmi lé).Kaja után gó le part.Ahol megvártuk amig bezárnak a büfék, és fürödtünk 1et.Amikor hazaértünk fél óráig szőrnyű röhögőgörcs és fulldoklás volt a program...A nap témái:nekrofilpornó(minden mennyiségben, daninak hála), aztán a Bence 1 BÜDÖS KÖCSÖG és hogy a Daninak fosizü a szája: "nyam-nyam-OJAN FOSIZÜ A SZÁM"(by Távkapcs), aztán dani és niki ismételve önmagukat(1éve), újra közelednek ami tök uncsi és idegesítő.

Ma reggel palacsintát égettek a lányok, aztán megint strand, este sülthúsvacsi...enyi. Idő közben kaptuk a hírt, hogy LILIT FELVETTÉK AZ ELTÉRE-->>GRATULÁLUNK!

najo ez igy elég uncsi...

Az a lényeg, h hüjére röhögjük magunkat és állandóan BE VAGYUNK KÉSZÜLVE!!

Most meg baszogatnak h fejezzem abba szl nem basztatom tovább a billentyűzetet mer már kopik.

Gery voltam Dani blogjáról!!

Helló nép
Hello nép

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr871996279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása