Weinie :: Az enyém :D

2009.07.23. 23:44

Na akkor ma is kéne valmit írnom, szóval tt van he! A mai nap annyiban különleges hogy mindenki aki itt van (majdnem mindneki írni fog valamit, azért is irtam a nevvem a post címének, szóval majd lessétek azokat is. A dolog lényege, hogy mindenki leírja hogy maradt meg benne az utobbi pár nap.
A mai napunk érdekesen kezdődött mert tegnap este sikerült megint 4 kor lefeküdnünk. Most jönne az hogy leírom mi volt tegnap de csak foszlányok vannak meg, eddig tisztázatlan okok miat, szoval hirtelen ez az ami még megvan:
Lementünk este a mólóra de a geci horgászok elfoglálták a helyünket, szóval kénytelenek voltunk a partra menni, ami azért volt szar mert egy darab lámpa nem volt, szal ful sötétben nyomtuk a frankót :D
Szereztünk még egy padot, így mindeki elfért rendesen. Elöször kurva fáradt voltam, dzsl off mode on, de aztán bepörögtünk és annyi faszságot kidumáltunk, hogy az már fáj.. :D
Gery és Dorka még fürödtek is este, ami azért tolodott el egy picit, mert azt vártuk hogy üres legyen a part és akkor nyugiban vetkőzhetnek, de persze mindenki a tegnapi napot szúrta ki magának a bulizásra, szal éjfél körül üresedett le apart :D
A mai reggel is érdekesen indult mert ugye a hajnal 4 betetett mindekinek, de aztán mindeki ébredezett, de Gerynem nagyon bírta a kiképzést, szal ő valamikor délben keveredett kiaz ágyból. Addig a csajok csináltak reggelit, (gofri és palacsinta) Kurva finom volt, éspersze leöszőr "kevés"nek tűnt, de aztán nem si bírtuk megenni, szal még a szomszédék is kaptak belőle.
Napközben (mivel 12 kor kezdtük jóformán a napot, ezért kicsit szűkül ez az időszak.) szal napközben a parton flessheltünk, de elötte még meglestük a csontdarálót mert midenki annyira tele volt kajával.
Lementünk a partra, csobbanás, röpi pihi, a szokásos módi.
Kb 6-7 körül jötünk fel és nekiálltunk kaját alkotni. A mai menű pácolt sűlthusi volt főtt-sült kruplival, és görögsalival. És isteni volt mindenki szerint (nem véletlen, én főztem.. :D )
Most már itt bent fleshelünk (#2). Készült pár kép a bandáról, szaol amjd lesz az is, de valszeg csak majd ha hazakeveredtem. Ja és sajnálom hogy a Kömi kertipartis képek még nincsenek fent, de "felettébb elfoglalt" vagyok.
Asszem hirtelen ennyi. Most jönnek a többiek és ők is irnak valamit (ha szidnak majd jól leszedem innen :D )
Ego rulz :D
Ahoi hombrez!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr541996277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása