Balaton 2009 vol#1

2009.07.22. 10:44

Na hali everibudy. Itt vagyunk a balcsin. Tegnap kb 1 kor értünk le, minden rendben ment, lepakolásztunk, aztán lementünk a partra. Sikerült egy napa alatt rák vörösre sülnöm, de segáz majd ma vigyázok magamra. Csináltunk pár képet is de majd csak akkor rakom fel ha hazaértem mert ilyen korlátos net van. Még apuéknak irok egy mailt aztán megyek is.
Tegnap este lementünk  a partra kicsit ünnepelni, elötte meg megnéztük a kertmoziban (erre majd késöbb kitérek) a f&f 4 et, aztán mint mondtam móló, és vittünk bort is és mit tudom én.. Szóval faszájos volt. Megismerkedtünk Zsuzsival is (nem, nem jut eszünkbe semmilyen mondóka..)
A mólós cuccott igazibol bekönyveltük a névnapi mókázásnak :) Ja és innen köszönöm mindenkinek, aki írt nekem, a kártyámon nincs pénz, szal aki akar valamit, az mailbe nyomassa vagy ide blogra.. :)
Hirtelen ennyi, majd re.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr731996275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása