Today :: 2009 11 30

2009.11.30. 18:26

Ma elég tré egy napunk volt. Ezt értsd úgy hogy infódoga, aztán nyelvtandoga, aztán meg töri témazáró. Természetesen a töriben nem kellett csalódnunk: tele volt fincsi kérdésekkel, amikről azt sem tudtad, hogy eszik e vagy isszák, vagy intravénás, vagy mi a rák. Semmi gond. Mondjuk nem stresszeltem nagyon magam rajta. Van mellé egy kb 4es témazáróm, meg 2db 5-ös irásbeli dogás kramancom.
Itthon semmi téma, erre felkelek a jólmegérdemelt délutáni pihenőmből és az fogad a konyhában mint egy rendes családnál, néztem is hogy WTF?, hogy asztalnál eszünk, együtt, meleg vacsora (ilyen azért szokott lenni), és bort szürcsöl mindenki, ráadásul nem is akármilyet, 99 es tokaji aszu.
És persze mindenki csak bólogat, meg hümmög, hogy ez aztán a hűde jó bor. (Talán mert az is). De azért picit furának tűnt az egész na.
Most megyek, mert van egy raat cucc amit még ki akarok rakni. Jó lenne ma egy deephills-t is összehozni. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr511995117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása