Eyecandy :: Black passion

2008.11.30. 20:55

 

blackpassion
black.passion

Today :: 2008 11 30

2008.11.30. 20:40

Ma egész ígéretesen indult a napom.
Reggel felkeltem 9 környékén, ami egész jónak vehető. 
Kimentem konyhába és szembesültem a csipetke problémával (egyel lejjebbi post), aztán mikro már minden kóser volt (=csak 120 volt a pulzusom a qva csipetke miatt..) Akkor még jött a tatár beefsteak készítés ami qva jo lett, csak sikerült az egész napomat elqrnia. :) Mert hát ugye meg kell kostólni és meg is tettem, csak hát uyge fokhagymás volt rendesen, és htá mint tudjuk ennek vannak következményei.. :D
Persz utánna jön a fogmosás meg stb, de az sem segít, szal 3 fogmosás után még mindig simán lett volna helyem egy full buszon.. :D
Jöttek nővéremék, és ebéd.
Na itt megint sikerül úgy bekajálnom hogy dután 3-4 ig a mozgás inkább volt kín, mint élvezet.. :S
Ezek után (ja meg azt le se irom h pihentem volna egyet, de mindenkinek az én agyámra fájt a foga, szal én nem tudtam aludni dután..) még ki is kellett magam csípni, mert mentünk nagybátyámékhoz...
Nem volt rosz, csak ot is kajálni "kellett" és már robbanás szinten voltam..
Mikro hazaértünk akkor szembesültem vele hogy qvára semmit nem tnaultma holnapra, és már nem is fogok..
Szal majd improvizálok.. 
A magyar vicces lesz, mert abból kéne valamit alakítani, de qvára semmit nem tudok. :S
A fizika meg képletek.. csak eltalálom a jót.. :S
Ha meg nem akkor az 1 es dogával is még mindig 3 as vagyok, 2 essel pedig már 4 es.. :D
Most megyek.
Ja nem.. még eyecandy.. 

Kiváncsi vagyok közületek hányan tudjátok mi az a csipetke..?? (Aki tudja az tegye fel a kezét)
Aki enm tudná annak elmondom. Ez egy a megyében réi hagyomány szerű tésztaféle, ami levesbe való. Nagyon egyszerű: liszt, víz, (kis só)
Öszegyúrod és kis golyókat formálva beleqrod a levesbe. (és megfőzöd benne)
Namost a névérem ilyet kért tőlem, ha ha ma jönnek akkor én intézzem el h legyen ilyen a levesben :)
No para weinie megoldja..
Felhívtam mamát h h is kell csinálni, mert nem voltam képben. Elmondta, ok, no para továbbra is.
Nekiálltam, és a legdurvább az egészben hogy 3 evőkanálnyi lisztből készült csépetkétől még a füleden is a félkész tészta lóg, de segáz.. ..laaz vagyok, megoldom..
Jön az h az ökölcsi tésztát szépen golyókra formálom, ami ök jól hangzik, és pár perc alatt megvan (a nagy büdös qva faxt van meg pár perc alatt..)
Realtimeban nem tudod morzsolni a levesbe, mert mire végeznél az elsők már szétfőttek volna a többiek meg még keméynek lennének, szal akkor előre ki kell szaggatni mindet.
Na akkok most mondom hogy 1 óra mire megoldod, és akkor mikor már virulsz az örömtől hogy te vagy a hős, és megcsináltad és "the winner takes it all" és "we R the champions" szól a fejedben, akkor jön a fájdalmas valóság.
A golyók miközben szépen sorakoztak a tálban, összeragadtak (mert: "hát, de hülye vagy, nem tettél alá lisztet..?? [senki nem mondta h kell..])szóval összeragadtak és ahogy próbálod kiszedni, az ujjaddal még jobban összenyomod őket, és kb egy érintésel képes vagy 20 gyolyóból ismét egységes tésztát teremteni..
Az első iylen még vicces, h "nézd má.. összeragadtak..."
A másodiknál már nem őszinte a mosolyod, és mire már 10* történik már tálastól baszkodnád bele a csipetkét és addig vernéd a falba a fejed, míg vér nem csurog a füledből..
Szal a mai ebéd csipetkés borsóleves helyett így modosult:
Bazinagy tésztagombocos leves, amibe a tésztagombócok belseje még nyers..
Ja és persze néha találsz egy kósza borsót is a közepében, de annál már nincs rosszab, amikor a nyers tésztában egy még picit fagyott (fagyasztot borsó) és még nyers borsót találsz..
Jó étvágyat..! (A QVA ANYÁD! ) 

Pazarlás a világ vége..???

2008.11.30. 20:09

Most jövök Ikrény blogjáról sé érdekes gondolatmenetet indított el bennem. A dolog lényege a világgazdaság és a felmérhetetlen pazarlás ami a világban megy manapság.
A továb után jön a post, sztem érdemes elolvasni. :)

Eyecandy :: Mickey Mouse

2008.11.29. 20:39

[caption id="attachment_793" align="aligncenter" width="500" caption="mickey.mouse"]user_9030578_1224784486320[/caption]

 

Téves feltételezés..???

2008.11.29. 19:20

Itt egy idézet amit naggyon sokan használnak ma, kb minden 10. iwiw oldal, és senki nem tudja hogy honnan az idézet..
Kiváncsi lennék hogy ki tudja honnan való..

"This is grade A, 100 percent pure Columbian cocaine ladies and gentlemen... DiscoShit."

Blogvilág??? A nagy túrót!

2008.11.29. 18:38

Pár napja még Gerely blogján indult el a gondolatmenet, hogy akkor most hányan is olvassák a  blogot. (Nem az enyémet, hanem álltalánosságban az összeset..)
Arra jutottam/jutottunk hogy a dolog ott dől el hogy mit rak a blogjára, és hogy azt hogy tálalja... 
Én pl hajlamos vagyok leírni az egész napom, de ez már fertőző, mert a többiek is így tesznek, de nem is ez a lényeg. A dolog ott bukik meg hogy ha belegondolok akkor én se szivesen olvasom azt h pl kinek hogy telt a napja (mert ugye legtöbbször unalmassan telik) és azt olvasni még sokkal unalmasabb. 
off
a post hosszú lett szal tovább után az érvek, indoklás, javaslat, stb..
on

Kint ülök a krertben és azon gonodlkozom hoyg a nap vajon miért bújik a felhők mögé...??? Mire a válasz előtűnne a semmiből már alszom és a pucér tangás lányok egy bogarat mosnak. A habok közöt nincs helye semminek, csak egy-egy sunyikacaj hangzik el. Hitler bácsi kedvence is csak mosolyog a dolgon, és néha kacsint egyet a lámpáival. A habos víz lecsorog róla és egy sötét lefolyóba vezet, amely valahova elrejti a dolgainkat. 
Mikor felébredek a buborék pukkan, és ráébredek hogy a lánoyk eltűntek és a kocsi is csak a gondolatom kósza szüleménye volt.
Az álomból csak a lefelyó aggaszt. Több percen keresztül azon vitázok magammal vajon tényleg csak álom volt..???
Elindulok felfelé a napsütésből, de a gonodalatim még mindig egy olyan lefolyó körül forognak ami valami szívárványos világba vezet, ahol még az alma is szivárvány színű.
Mikor beérek a szobámba egy komor világ fogad, amit csak a színes lemezek dobnak fel a falon. Egy halott pasi fexik az ágyamon, és párnám jelzi hogy még él.
Lerántom az ágyról, talán még bele is rugok, és elterülök a helyén. Az EKG továbbra is csak egy jelet mutat. Benyúlok az ágy mögé és azt remélem hogy felnyilik egy kar, amit ha meghúzok egy szebb világ tárul elém. 
De  a kar sehol, én pedig ismét álomba merülök, és csak egy piros nadrágos lány ébreszthet fel állmaival. 

The Lawyer - I Wanna Mmm..

2008.11.29. 00:37

Egy igazán régi, és igazán ütős szám.. Mindenkinek kötelező..
rel="shadowbox"

Eyecandy :: Csak a zene

2008.11.29. 00:02

just.the.music
just.the.music
süti beállítások módosítása