Kint ülök a krertben és azon gonodlkozom hoyg a nap vajon miért bújik a felhők mögé...??? Mire a válasz előtűnne a semmiből már alszom és a pucér tangás lányok egy bogarat mosnak. A habok közöt nincs helye semminek, csak egy-egy sunyikacaj hangzik el. Hitler bácsi kedvence is csak mosolyog a dolgon, és néha kacsint egyet a lámpáival. A habos víz lecsorog róla és egy sötét lefolyóba vezet, amely valahova elrejti a dolgainkat. 
Mikor felébredek a buborék pukkan, és ráébredek hogy a lánoyk eltűntek és a kocsi is csak a gondolatom kósza szüleménye volt.
Az álomból csak a lefelyó aggaszt. Több percen keresztül azon vitázok magammal vajon tényleg csak álom volt..???
Elindulok felfelé a napsütésből, de a gonodalatim még mindig egy olyan lefolyó körül forognak ami valami szívárványos világba vezet, ahol még az alma is szivárvány színű.
Mikor beérek a szobámba egy komor világ fogad, amit csak a színes lemezek dobnak fel a falon. Egy halott pasi fexik az ágyamon, és párnám jelzi hogy még él.
Lerántom az ágyról, talán még bele is rugok, és elterülök a helyén. Az EKG továbbra is csak egy jelet mutat. Benyúlok az ágy mögé és azt remélem hogy felnyilik egy kar, amit ha meghúzok egy szebb világ tárul elém. 
De  a kar sehol, én pedig ismét álomba merülök, és csak egy piros nadrágos lány ébreszthet fel állmaival. 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr701989385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FigyElek 2008.11.29. 19:36:09

KHM!!! Tartottamaszámat mondom jó nemírok hogy "VAZZZEEE MÉRRTTKÜLDDTTÉLLNEKIII ÜZENETETT???" -mivel ugyebár a cél ez volt, szerény véleményem szerint. de a mindbreaket kikéremmagamnak semmihelyenincsbenne. nemaztmondom nemzavar mert tudomhogysemminincsmögötte de akkoris ez nemjópoén. ugyhogy lényszives hanyagold. ha lehet. (mégiscsakzavar..?)

weinie4 · http://weinie4@gmail.com 2008.11.29. 19:58:09

az gondolom fel se merült benned h nem miattad irtam neki üzenetet.. :D (másfelől, más jelleggel irtam neki elöször) mindbreak: 1, kiváncsi voltam hogy mennyire zaklat fel 2, ugye tudod hogy ha ideges vagy attól nekem csak jobb kedvem lesz..? :P

FigyElek 2008.11.29. 23:36:56

1.: tudom 2.: tudom vazze:D

weinie4 · http://weinie4@gmail.com 2008.11.29. 23:41:13

ha ezt mind tudod akkor ez volt a csel és te tudsz valamit amit én enm tudok, ergo, ha én nem tudom akkor se tudod, de akkor ki tudja..? :S áhhh! wáááh! :D

FigyElek 2008.11.30. 11:48:04

Dani tudja.. B) :P :X :D:D

weinie4 · http://weinie4@gmail.com 2008.11.30. 11:52:06

úgy látom h ez a "Dani tudja.." is szálló ige lett.. :D
süti beállítások módosítása