Sajnos a minősége nem a legjobb a videónak, de vigasznak legyen elég a play gomb. Nem fogtok csalódni..

StreetArt

2011.01.30. 22:13

WebArt

2011.01.30. 22:11

 Aki még ilyeneket nézegetne, az itt keresgéljen ;)

Cheveu - Charlie Sheen

2011.01.30. 21:34

 Régen volt már fasza, zúzós zene! :D Charlie Sheen rulz!

Szögletes fogaskerekek

2011.01.30. 21:23

 Az órák világában is nagy verseny folyik, hogy ki tud exkluzívabb órákat készíteni, ami persze arra sarkalja a tervezőket, hogy olyan furcsaságokkal álljanak elő, ami biztosan felkelti a nézelődők figyelmét.
Az ilyen extra fogaskerekekről látható lent egy kis videó. Én már harmadszor nézem, annyira tetszik.

 A csodaszép csomagolásért egy kanadai designer, Michael Diblee a felelős. A Smucker's Jamről annyit érdemes tudni, hogy főleg gyümölcskészítményekkel foglalkozik. Ezen belül fagylaltok, lekvárok, üdítők, vajkrémek. A céget 1897-ben alapították.
A csomagolás megújításának a fő feladata az volt, hogy a termékek egyszerűen a minőséget tükrözzék, mindenféle csicsa nélkül. A legfontosabb az volt, hogy a vásárlók azt kapják, amit a csomagoláson látnak. Az egyszerű letisztult mintának és szövegnek köszönhetően a gyümölcsök frissessége köszön vissza az üvegekből.
A tovább után még pár kép azoknak, akik csorgatnák a nyálukat ;)

 Gondoltátok volna, hogy már az őseink is csináltak hasonlókat? Hát én sem. A lenti kis ábrán elég sok érdekes infó van. Tessék szemezgetni.

 Nekem rengeteg haverom van, aki a mai napig nem tud nyakkendőt kötni, szóval talán vannak páran, akik örülnének egy ilyen gépnek. 
Más dolog, hogy ha egyszer megtanulnának nyakkendőt kötni, akkor 1 perc alatt meg lehetne oldani.

Az egész rendezvény fő szervezői Polo Jeans és Ralph Lauren. A verseny lényege, hogy a résztvevők megmutassák mit tudnak. 
A kész alkotásokat a világ nagyobb városaiban kiállítják és természetesen kapnak mellé egy kis pénzt is - 1000 euró + 500 euró anyagköltségekre. 
Február 4-ig lehet jelentkezni, de sajnos a meghívott országok között mi nem szerepelünk.

A szabályok egyszerűek:
A következő országokban élj, mert csak innen hívnak meg művészeket: Belgium, Dánia, Dubai, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Izland, Hollandia, Norvégia, Spanyolország, Svédország, Svájc és az Egyesült Királyság.

A pénzjutalmakat a nyertesek között a munkáik sikerességének arányában osztják el, illetve a legjobb esélyt nyerhet arra, hogy Európa legjobb professzionális művészeitől tanuljon.
Na meg persze a turné a világ nagyvárosaiban, ahol egy kis nevet szerezhetnek maguknak. 

Még egy pár kép a tovább után.

via

süti beállítások módosítása